JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9096
10.5.09 22:14

Mae , takhle Terka v kočárku zlobí taky a ani nemusí být v ZOO.Ale jakmile si jí vezmu na ruku, tak je klid.Včera jsme tak chodili po vsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
11.5.09 07:02

A už jsem zas nostalgická jak prase…

Kolem tohohle chodí jeden kámoš do práce. Já chci do Angliéééééééé :cry:

http://photos-b.ak.fbcdn.net/…0313_183.jpg

http://photos-c.ak.fbcdn.net/…306_6946.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
11.5.09 07:12

Ahoj holky
tak mi máme stejnýho lumpíka, v náruči klid a v kočáře řev.

Duant malá v tom kočáře a stou červenou čepkou vypadá jak červená karkulka.

Mae a fotky sou? tak pak sem snima :-)

ad den matek, tak sem nedostala ani pusu a ještě kevšemu došel pozdě z fotbalu :evil: až o 9 a to končili o půl 7. Sem se vnoci, abych ho naťukla jestli mamce přál a že jo, no a dál sem se neptala a jen ráno sem se ho zeptala co ji dal, že prej pusu a že já ji přece dala čokoládu, já mu řekla že já sem jí ju nedala protože sem na něj čekal, tak on mi na to řek že ať jí to dám dneska a já mu na to ať si jí to dá sám je to jeho maminka (no tak když přeje jen svojí mamince tak proč já bych se vzrušovala když mě nikdo nepřál, když to tak bere)krom toho v závorce tak sem mu vše řekla. Sem zvědavá kdy a jestli vůbec mu to doteče proč sem odměřená. Já už sem taky maminka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
11.5.09 07:13

Duant to je hezký, takový pohádkový ale vnoci bych se bála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
11.5.09 08:15

Ilčo , já ne…já to tam prostě miluju…i v noci :wink:

Mikulášek je roztomilej i fialovej :wink:

V týhle chaloupce jsme kdysi byli s Tobym na dovolený

http://www.hideaways.co.uk/…t-house-H214

http://photos-h.ak.fbcdn.net/…447_6235.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.5.09 08:38

dobré ranko :)

tak mates dneska spal od devíti až do sedmi v kuse 8O jsem se docela divila, většinou chce v pět baštit.

den matek jsem nedostala nic, páč moje dítě ještě není schopné rozdávat dárky a mýho manžela matka nejsem :wink:

výstava dopadli jsme blbě i včera, prostě hafina teď není v tý uplně správný kondici protože díky prckovi jí nemůžu věnovat tolik času. Ale za 14 dní jdem na lovecký zkoušky, tak doufám že si tam trochu spravím náladu :wink:

ruce v puse u matesa teda rozhodně nemaj s hladem nic společnýho, prostě přišel na to že je má a ochutnává je a tak všechno co v tý ruce drží. Už si občas umí i dudlíka strčit zpátky sám do pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.5.09 08:45

Dobré ráno.

Ilčo, Miki je roztomilý a a manžou mu to sluší :wink:

Duant, to je fakt romantika. Takové domečky miluju.

Peti, tak ať hafina na loveckých zkouškách dopadne líp..

Den matek…Já dostala pusu a prý, jestli chci kytku, tak že jich je dost v mražáku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
11.5.09 08:54

Dobré ranko dámy!

Taj já jsem k svátku matek taky nic nedostala. Od puboše bych se divila, ten je ve věku prapodivném věku a tatouch jakékoli svátky nebere na vědomí. Nedostala jsem nic ani za Báru. Sice to mrzí, ale já si udělám radost sama a bude ho to stát víc… :wink:

Fotky všechny super a ta chaloupka od Duant je přímo snová. Tam bych chtěla strávit stáří. 8)

ilčo - pátek se blíží, měly bychom upřesnit hodinu srazu na zoo, ať to můžu hodit do brněnské diskuze, je tam prozatím dost zájemců o účast.Já bych toviděla tak kolem 10 - 11 u kasy? Nebo až někde výš u tygrů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
11.5.09 09:16

já bych to viděla na tu kasu kolem tý 10-11, musím oznámit manžovi že si beru auto ať si nic neplánuje a doufám že bude hezky, no hlavně aby nepršelo, bych pak asi uděla jinak přesun třeba do Olimpie??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
11.5.09 09:16

Ahoj
My dnes máme zatím den blbec. V noci vstávačka v 1,2 a 4h. Což je u nás nezvyk.Dvakrát v noci pokakaná a ráno v 8 přímo prosranděná.Před odchodem do školky poblinkala mě a při odchodu ze školky sebe.To celé završené pláčem. Teď mi usla u prsa.

Duant , to je nádhera.takový styl se mi taky líbí.
Peti , lovecké zvládnete určo s přehledem. Sammy , vy máte kytky v mrazáku? A jak vidím, neotrávila jsi se. To je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
11.5.09 09:20

Chochol ty teď budeš mít některý moje povšechný komentáře taky ofiko dvakrát, jako Bef :wink:

Chocholka je totiž už taky oficiálně i ledňátková :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
11.5.09 09:28

ahojky,
tak mě se nechce,ale nejdýl v 10 musím vyjet.já kdykoliv jsem v Kolíně,tak je hnusně a chčije :roll:
Ted jsem ještě Eldu nakrmila a je celá mokrá jak jí to teče všude,bryndák vůbec nepomáhá :? Takže ji musím ještě převlíknout,zatím je u fukaru :lol:

den matek - já nakonec dostala večer lahev baileys :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
11.5.09 09:32

Ke dni matek jsem dostala od Marušky SMSku, pánč je na tý chatě, kolem Vojty přešel tento svátek zcela nepovšimnut a Jasmínka se včera poprvé zachechtala nahlas, když jsem se na ní pitvořila , tak to uznáte, že Jasmína vede :wink: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
11.5.09 09:34

ilčo - tak já do Brna napíšu u kasy 10.30,jo? A v případě nepřízně počasí, což nepředpokládám, se uvidí. Můžem třeba do té Olympošky na kafe.

Duant - hele a neemigrujete nakonec všechny k Ledňákům, že ne? :( :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
11.5.09 09:41

Mischni: já budu vždycky jarnátková! :lol:
Do lednátek jsem šla spíš kvůli srazíkům,neb tam je hodně pražaček.ale ted tam přibylo tolik lidí,že přestávám stíhat a orientovat se…takže budu radši věrná zde :wink:

Tady je tma jak v prdeli…normálně musím svítit 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital