Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1075
20.9.16 07:52

Ahoj holky, prosím o radu, od včerejška mě hrozně bolí jakoby celý spodek, stydká kost a pocit jako bych to měla dostat :oops: :think: myslíte, že je to v pohodě? Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.9.16 08:13

@Malcmi myslím že se ti jen roztahuje děloha. Taky mě občas bolí spodek jako při ms a píchá tu a tam…no doufám že to tak je ale na sto procent ti to říct nemůžu :nevim: pokud to nebude horší a přejde to tak si s tím nelam hlavu, ale pokud to bude přetrvavat tak radši zajdi k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
20.9.16 08:15

@Ayisha26 ja si treba myslim, ze uz ted 13/14tt mimco citim, ale jen obcas v noci, kdyz lezim na brise a jemu se to nezda, tak se tam otoci. Jinak si myslim, ze to pulzovani mimi nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.9.16 08:36

@Ornwen tak se taky občas cítím :) no jo ale já si tu myšlenku ponechám že je to pulzovani mimi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ať mám aspoň nějakou radost než začne pořádně kopat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
20.9.16 08:38

@Malcmi Ahojky, mam to uplne stejne. Take me to dole tlaci a dokonce za chuze i podbrisek obcas picha. Nastesti to vzdy prejde, takze jsem v klidu.. Uz se tesim, az prdolku ucitime :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.16 08:45

@Malcmi děkuju :) roste jako z vody :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.16 08:48

@Camilla.Ca Děkuju :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
20.9.16 09:02

Ahoj holky tak já jdu teď v pátek na kontrolu, pak v pondělí 26.9 na krev na genetiku a až 14.10 na genetiku na ultrazvuk, už se těším na pátek až uvidím jak mimi povyrostlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
20.9.16 09:09

@Ayisha26 já si to právě taky myslím, jen jsem asi potřebovala ujištění, děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
20.9.16 09:10

@Adeelka93 jsem ráda, že to není nic špatného. Jinak já se taky těším :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
20.9.16 09:12

@Klorindella to teda roste… Moc ti to přeju a už se těším, až se taky dočkám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.9.16 09:15

@Malcmi není zač :hug: já měla taky strach a ještě furt mám, protože u prvního jsem v 11tt málem potratila a před tímhle těhotenstvím jsem měla biochemko…ale už jsem přešla to rizikové období tak jsem klidnější i když jsou občas bolesti a tlačení a píchání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.9.16 09:22

Holky máte taky občas jakoby zimnice? Když byli ty horka tak jsem jen ráno otevřela oči a už jsem byla spocena jak po maratonu :lol: a teď mám zas pro změnu zimnice, zrovna teď mrznu jak kdyby bylo mínus 40 :roll: a ještě jedna otázka vy co jste na začátku druhého trimestru, jste ještě stále unavené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.16 11:18

@Ayisha26 Ahojky. Nechci Tě zklamat, ale opravdu nejde o srdíčko mimca, ale Tvoje. Je to břišní aorta, kterou proudí krev. Mimi má teď srdeční frekvenci kolem 150 tepu za minutu, tak rychle Ti bříško urcite nepulzuje ;) Taky to své pozoruji, dela to i mě a myslím, ze všem ostatním taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
20.9.16 11:26

Ahoj holky, přidávám se do klubu. TP 19.3.
Jak se těšíte? Už začínáte připravovat výbavičku? Víte pohlaví? A kde rodíte? :dance:
Já pohlaví ještě nevim. Možnááááá kluk:-) Z výbavy nemám ještě nic. A registrovaná jsem v Podolí. Tak snad tam budu i rodit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí