Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ayisha26 No nestraš mě s tim čůránim atd. Zatim si celkem libuju, jak to dobře všechno zvládám.:-) Já jsem dneska 14+2.:-)
Porodnice Tabor: nemusíme se registrovat, předání gynekologem az kolem 36tt, kdy nás tam posle gynekolog dle toho do kdy si sám točí monitory či už ne
sestřička se smála, ze z Prahy jsme úplně zblbly…ať jsem v klidu ![]()
Na Hluboké bydlím teprve od června, přistěhovala jsem se od Prahy…
@Luciii79 Jj, ty registrace jsou holt pražská specialita. ![]()
Těhotenský oblečení taky musim nakoupit. Zatim nosim normální co jsem měla, ale už mi to je těsné. Na kolik vyjdou třeba kalhoty v HM?
Ahojky. Náš screening byl úžasný. Doktorka moc Míla Míla vse nám ukázala a vysvětlila. Přítel nakonec stihnul a byla to paráda
13+2 odpovídáme a prcek meří 7,2 cm. A i pohlaví nám krasne ukázal. To sem poznala hned i ja co čekáme
je to chlapecek.. JSem stastna chlapecka jsme si přáli. Doma máme holčičku. Chlapecek bude po tatínkovi Lukášek. Je zdraví a krásný.
![]()
@Lucie486 no neznamená že to musíš mít nutné taky ale když začne děloha tlačit na mocak tak se tomu nevyhnes
bohužel…já měla i to první těhu celkem problémové, tak buď ráda že je zatím vše ok třeba to tak i zustane ![]()
@Lucie486 kalhoty cca 899 džíny, 699 ty cerny, elastaky 249…
džíny je nejlepší si koupit použity přes mimac, vyjde to ani ne na půlku…pokud máš odhadlou velikost. Ja nakupovala o víkendu, protože byly dny marriane a to byla sleva na vše 20%…
koukni na jejich stránky, mají online shop
Darlin. n velká gratulace!!!
@darlin.n gratulace, moc hezká fotka
@Luciii79 no jo, ty pražské porodnice. Já tam musím už v pondělí pro razítko ![]()
@Lambisko paráda!!! A jak se tí citis??? Ja si nejak zvykam, ale pořád to není ono. Nákupy, kámoše a všechno pořád zvladam lip v Praze. Jsem původně z Reze, to je sever hned na hranici prahy, letnany…mladej chodil do školy na P8
Jsem přesvědčená holky, ze čekám holku…v reálu na ultrazvuku by me kluk zaskočil moc ![]()
@Ornwen @Lambisko @Klorindella moc vám holky děkuju
moje a mamky tušení se potvrdilo. Jsem štastná. Páreček jsem moc chtěla. A chlap ten je uplně spokojenej. Strašně se těší že dá malýho na fotbal. Je totiž fotbalista
![]()
@Lambisko přesně jak pises, mladej ve škole zda se zapadnul a to je nejdůležitější. Ja si snad zvyknu. Ja tam v Řezi mám barák a spoustu známých, tak mi je tady a v byte trochu ouvej. Ale to chce cas ![]()