Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
406
29.9.16 16:43

@esprit1 no jo ti chlapy :mrgreen:,ale knedlíky jsou taky bomba..ja peču tvarohovou buchtu, tak aspoň chlapy budoumit na snidani ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12328
29.9.16 16:48

Zdravím holky, já jsem 18+3tt a mám nahoře už 6 kg, ale jsem za to ráda :lol: Miminko čekám 28.2.2017 :srdce: Krásně už cítím pohyby v bříšku a taky se umí ozvat, kdyz se jí něco nelíbí.. a ano, čekáme na 90% holčičku :dance: Teďka je pro mě největší boj, abych nechytla angínu nebo chřipku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
29.9.16 16:50

@Nili tak kamarádce věř něco na tom je..Samozřejmě v každé z nás je trochu pochybnosti co kdyby…Ja byla 19.9 na 1 screningu vše je ukazkové, miminko v pořadku, ale pani co byla přede mnou tak hrozně plakala, měla tam i svého muže, ktery jí uklidňoval. Málem jsem se rozbrečela i já :(.Bxlo mi jí hrozně lito a najednou mě chytla panika co kdyby, byla jsem nařadě a doktor řikal, že je vše v pořádku,,no hrozná uleva.Moje mamča mi taky říka nesmíš na to myslet, ať to nepřivolaš, tak se snažim nemyslet :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
29.9.16 16:53

@Ketris je super gratulace :kytka: V kterem tt ti řekli pohlaví? Mám dva kluky a teď to snad bude holčička tak doufam, že za 4 tydny to bude 18 tt už budu vědět, že to je TA holka :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12328
29.9.16 17:15

@lenulin85 Mně už hnedka snad ve 13tt - když jsem byla na genetice, pak v 16tt má doktorka na gyndě a teďka v 18tt opět na genetice, holčička mi vyšla i z výsledků krve a navíc krásně roztáhla nožky :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
29.9.16 17:36

@lenulin85 ja ted mam těhotenství krásný oproti prvnímu. Jsem byla dost v nemocnici na kapačkách kvůli tomu zvracení. Ale ted jim normalne a je mi dobre. Ted bojuju s únavou. Ráno vstávám v půl sedme a mam pocit ze jsem celou noc nespala. A to chodim spat maximálně v deset :( beru vitamíny s hořčíkem ale přijde mi ze jsem po nich ještě více vyrizena. Krevní obraz v pořádku. Fakt nechápu. Celý den jsem jak přejeta válcem. A chlap je sifak takže jsem vždycky měsíc na vse sama. Dceři budou v březnu 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
29.9.16 18:03

@Ketris gratuluji k děvčátku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
29.9.16 18:24

@esprit1 jojo, potkaly. To uz mas screening za tyden, drzim moc palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
29.9.16 18:30

@Ketris je tak brzo..no mě řikali, že je ještě brzo cosi viděta stěma nožkama je to dobré :lol: :lol: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
29.9.16 18:34

@darlin.n tak to jsi dobrá, že to všechno tak krasně zvládáš. Můj mužsky je od rana do večera v praci, ale aspoň večer ho mam doma…JSI FAKT BORKA SMEKÁM :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
29.9.16 19:02

Ahoj holky, tak dneska dvě skvělé zprávy. Ráno se mi podařilo zaregistrovat u Apolináře v můj termín porodu 30.3.17. A odpoledne jsem byla na screeningu u svého dr a mimco má pres osm cm a vyšlo mi 1:5000 riziko u Downa. Bože jsem tak šťastná ( stačilo by mi ke štěstí 1:800,ale takhle prostě paráda). Pohlaví nebylo možné určit furt se mrcasil. Jediny mracek je čím dal větší pravděpodobnost, že budu muset císařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
29.9.16 19:06

A ještě jednu otázku na vás holky mám, jak přesně poznám, že mi tvrdne břicho? Je to spíš nahoře u žaludku nebo dole v podbřišku? :nevim: Je to opravdu námahou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12328
29.9.16 19:09

@Malcmi Děkuju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.16 19:21

@Luciasek31 Moc gratuluji :). To je dobrá zpráva. Císař? To je sice mínus, ale za ty naše krásné :srdce: to přece stojí :). Máš úplně stejný termín porodu jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
29.9.16 20:01

@VeronikaHolíková děkuji, ano stojí. Jinak Adélka má též stejný datum porodu. Jsem zvědavá, kdy to bude v reálu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí