Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Térouš píše:
holky ahoj, tam embecka bojujou, vsech dvacet a maj 6–8 bunek
Teroušku,
super super super … to je skvělá zpráva. Držím palec na ET
![]()
@Térouš píše:
iki, jak je to s mrazenim?
Zeptají se tě kolik budeš chtít dát teď, myslím že jsi psala že jedno a zbytek šoupnou k ledu. Jenom pokud bys v budoucnu chtěla zavádět po jednom kousku, tak si je nech zamrazit taky po jednom.
Teroušku,
ještě se v Gennetu zaptej jak je to s placením … ale já teda v Plzni platila jednu cenu i kdybych měla 20 kousků nebo jeden na mražení. V Plzni to bylo 3500 Kč.
@Térouš píše:
takze si hradila za vsechny 3500?ja myslela, ze je to za píše: Více
No já nakonec měla na mražení jenom dva kousky. Ale ptala jsem se na to hned na začátku a tam mi řekla že cena je stejná i za 10 kousků, ale nevím jak je to v Gennetu … zkus si tam buď zavolat, nebo se pak s nima domluv na ET.
@Térouš píše:
pac jich mam dost, to by bylo penez:DDD
To by byla pálka ![]()
V Plzni byl následující postup … všechny PK a pak se mrazilo jenom to co nezaostávalo. Bylo mi to trochu líto, protože mi odmítli zamrazit i 10-ti buněčné embrya … mrazily se jenom blastocysty a to ještě kvality AA až BB. Jednu BC mi taky nezamrazila, říkala že by nepřežila rozmrazení.
A z té jedné blasty BB se stala po rozmražení BC a řekla mi že to nejspíš nezvládne a zvládla to … takže ve světle těhle událostí bych asi příště nechala zamrazit úplně všechno ![]()
to je dobry vedet Iki. jinak jsem tam volala a je to jednorazovka a nezalezi na poctu. me taky bude lito, kdyz ty pomalejsi budou morulky, ne blasty, ale budu je chtit
holky, dnes si jedu pro mimiska, 12 prej je vhodnejch do mrazu
super Teri
a teda nakonec jen pro 1??? ale i to bude bohatě stačit
![]()