Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Fajn Patricie
stačí ![]()
nO TAKHLE JE TO LEPŠÍ
Si super
Už musím jít pa
![]()
ahoj taky se chci zeptat kde to mam stahnout zdarma nechci si to objednavat byla sem uz asi vsude ale vubec mi to nejde stahnout
porade mi kde
jo víte mám doma morče a od te doby sem chtěla hrát the sims pets ale už mám i 3 ale můj bratr mi ty pets nechce stahnout a já nevím co mám dělat chci totiž hrát online to se o tom moje kámoška zmínila no tak chci hrát online ale nevím kde to mám najít.
![]()
@dominik kkkkkkkkk píše:
ahoj ja mam sims3 v mobilu a de mi to
Čaute prosím vás kde se dá the sims stáhnout? Já to stahovala přes ulozto.cz ale nestáhlo se mi to jako hra nýrž jen jako složka… ![]()
Nejde, kde jsi to slyšela? Na internetu se takové množství pro fůru lidí nemůže uložit.
Ahoj mohla bych se zeptat kde ste si tu hru staly ja to hledam den co den a nemám ted na to abych si tu hru koupila prosím řekněte mi to nikdo ![]()
Ahoj Jde hrát The sims 1 a The sims 2 online? Díkes za odpovědi
![]()
Ahoj Jde hrát The sims 1 a The sims 2 online? Díkes za odpovědi
![]()
Hele.
Můj dotaz zní:
Jde vůbec hrát někde The Sims 1,2,3… BEZ STAHOVÁNÍ???
Dík!!! ![]()
@Elis Star píše:
Ahoj Jde hrát The sims 1 a The sims 2 online? Díkes za odpovědi![]()
![]()
![]()
Né, nejde.
The Sims nikdy nebyla online hra, a nedivila bych se kdyby ani nebyla. Hru si musíš stáhnout.
Jo opavdu.Moc mě to nezajímá,ale mám rada selenu,ale moc ne biebra..,.no ráda bych si to vymenila jo a vymen si to jmeno vypada to divne a jak jse jmenujes ty?