Jde hrát hra The Sims 3 online, abych jí nemusela stahovat?

10568
26.6.11 19:49

Jde hrát hra The Sims 3 online abych jí nemusela stahovat?

Ahoj, ted jsem koukala na Googlu na tuhle hru,klikám všude, i když jsem tam zadala hrát The Sims 3 online,tak mi vylezli sice odkazy ale nikde jsem to nenašla arozklikala jsem to téměř všude.Tak mlj dotaz zní jestli to jde vůbec hrát online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
26.6.11 20:07

Moc ti nerozumím, ale sims 3 se online nehrají, musíš je mít nainstalovaný v PC a hrát tam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika21
26.6.11 20:09

Sims 3 mají takovou grafiku, že se určitě nedají hrát online, jedině nějakej slabej odvar z toho, což je si myslím škoda. Já bych doporučila opravdu stáhnout, sice zabere hodně místa, dlouho se načítá, ale stojí to za to. :palec: Určitě je to online, ale není to vůbec jako Sims, když si je stáhneš. Nemá cenu hrát online.

• Citovat
  • Upravit
10568
26.6.11 20:10
monikalysa píše:
Moc ti nerozumím, ale sims 3 se online nehrají, musíš je mít nainstalovaný v PC a hrát tam :mavam:

Aha,tak ja to chtela hrat online,nevedela jsem ze to nejde,tak moc dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
26.6.11 20:11
Nika21 píše:
Sims 3 mají takovou grafiku, že se určitě nedají hrát online, jedině nějakej slabej odvar z toho, což je si myslím škoda. Já bych doporučila opravdu stáhnout, sice zabere hodně místa, dlouho se načítá, ale stojí to za to. :palec: Určitě je to online, ale není to vůbec jako Sims, když si je stáhneš. Nemá cenu hrát online.

dekuju ,tak ja si to stahnu,ale nechce se mi uz kvuly tomu mistu,budu muset neco vymazat,jelikoz mam plne hardisk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika21
26.6.11 20:13

No oni zaberou hodně místa, no. :roll: Zvlášť když si do toho ještě pak postahuješ nějaké přídavky, to už pak tuplem, ale ty hry, co si najdeš online jako SIMS 3 budou vypadat jako Sims 1 a ještě tam nic moc dělat nemůžeš, to nemá cenu. :nevim: Stejnak je jednou za čas dobrý si disk pročistit. :-D

• Citovat
  • Upravit
10568
26.6.11 20:20
Nika21 píše:
No oni zaberou hodně místa, no. :roll: Zvlášť když si do toho ještě pak postahuješ nějaké přídavky, to už pak tuplem, ale ty hry, co si najdeš online jako SIMS 3 budou vypadat jako Sims 1 a ještě tam nic moc dělat nemůžeš, to nemá cenu. :nevim: Stejnak je jednou za čas dobrý si disk pročistit. :-D

tj to mas pravdu,jeste jednou moc dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika21
28.6.11 10:34

Jak jsi sem psala o Simsech, tak se mi je zachtělo hrát. Udělala jsem si sebe a přítele, otěhotněla jsem a pak jsem chtěla aby se narodila holčička, protože holčičku čekáme a zjistila jsem, že pokud jíš před porodem melouny, tak se ti narodí holka a pokud jablka, tak se ti narodí kluk. :lol: Že by to tak v životě taky fungovalo? :-D Já totiž jedla melouny po kilech. :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
dominik kkkkkkkkk
14.7.11 09:54

ahoj

ahoj ja mam sims3 v mobilu a de mi to

• Citovat
  • Upravit
siso
11.8.11 10:19

No,taky jsem to zkoušela..,ale online ..jestli to teda myslíš tak,že to chceš hrát na nějaký stránce..no prostě abys to nemusela stahovat,tak to nejde :cry: ..To si musíš jedině nainstalovat :-)

• Citovat
  • Upravit
Katteeii
26.8.11 12:20

na facebook teď existuje hra the sims social je to podobné a online…a pak pokud máš mobil s dobrou grafikou tak jde stáhnout na internetu the sims 3 do mobilu není to sice úplně stejné jak na pc ale nezabírá to tolik místa :)

• Citovat
  • Upravit
mishulka122
28.10.11 14:04

sims

prosim vas moc kde můžu stahnout simsi 3 ? děkuju moc jestly mi odpovíte :) :-) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
vendula bublíková
15.11.11 16:16

de to hrát na facebooku a le ne 3 :nevim: :palec: :-)

• Citovat
  • Upravit
veronika009
24.11.11 17:17

To mam aj ja na mobile a je to blbost…A ja zbieram sims 2 za to ze je to lacnejsie :D

• Citovat
  • Upravit
adelllka
27.11.11 02:59

kde mam hledat

kde si sims 3 muzu zahrat ?
vsude hledam ale nic :,( po " " " " .{color:fuchsia}" .{color:fuchsia}" .{color:fuchsia}" .{color:fuchsia}" radite mi dekuju :mavam: :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!