Jde hrát hra The Sims 3 online, abych jí nemusela stahovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
whithin
16.3.13 15:58

Ahoj, hrajete někdo originál Sims3 na windows7,jde mi o to jestli to nedělá nějaký problém při hře. Děkuji za odpovědi :P

• Citovat
  • Upravit
1980
16.3.13 16:15
@whithin píše:
Ahoj, hrajete někdo originál Sims3 na windows7,jde mi o to jestli to nedělá nějaký problém při hře. Děkuji za odpovědi :P

Ve Win7 šlapou TS3 naprosto bez problémů i se všemi datadisky. Jak originály, tak stažené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xhvuxhf
29.3.13 20:06

Ahoj kde můžu the sims 3 stáhnout? Abych tu hru nemusela kupovat. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Kristýna volfová
1.5.13 18:08

Kikinečka

Prosimtě jak jsi dal the sims 3 do mobilu??musel jsi ho platit???prosím odpověz :lol: :mavam: :P :roll:

• Citovat
  • Upravit
17014
1.5.13 18:29
@Kristýna volfová píše:
Prosimtě jak jsi dal the sims 3 do mobilu??musel jsi ho platit???prosím odpověz :lol: :mavam: :P :roll:

Na uložto je, ale je to hrůůůza :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jfkfg
9.5.13 21:24

:)

:) :D :lol: :mrgreen: :P :( :,( :? :x :twisted: :evil: :-O 8o :roll: 8) :oops: ;) :?: :jazyk: :potlesk: :palec: :think: :* :srdce: :dance: :nevim: :poblion: :pocitac: :pocitac: :zed: :hug: :andel: :kytka: :pankac: :cert: :mavam: :! :idea: :arrow: :|
  • Citovat
  • Upravit
mickooooo
10.6.13 15:48

odpověd

@nickola píše:
ja nechápu proč to nejde hrát on line

nikčo, protože to má moc silnou grafiku a velkej obsah ;) :lol:

• Citovat
  • Upravit
Kamren
19.6.13 18:26

Já to taky nějak nemůžu najít, hledám a nic. Ale našla jsem něco jako hra The sims disco, je to online, ale není to zábava… :hug:

• Citovat
  • Upravit
Kamren
19.6.13 18:26
@Kamren píše:
Já to taky nějak nemůžu najít, hledám a nic. Ale našla jsem něco jako hra The sims disco, je to online, ale není to zábava… :hug:
  • Citovat
  • Upravit
261
22.6.13 05:35

Víte co to je torrent? Pokud ano, tak si to přes torrent stáhněte. Pokud ne, tak si kupte originálku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.6.13 17:39

Určitě je lepší koupit originál; zas tolik to nestojí a můžeš si tam stahovat celou řadu doplňků. Online verze se tuším připravuje, ale nebude to tak rozsáhlé jako PC verze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natuska12
25.6.13 18:03

sims

:( ja som nevedela ako to hrat :oops: :?

• Citovat
  • Upravit
114
4.7.13 22:40

Tak tahle hra hrát online opravdu nejde xDxDxD Je to docela naivní, když si myslíte že hra která v obchodě stála asi 800 Kč jen tak pujde pustit online na netu, co by z toho asi ti vydavatelé a sponzoři měli? A navíc je to docela dost náročná hra, tu by ste si na netu opravdu nezahrála!
Buď si jí stáhněte (trvá cca 3-4 hodiny) nainstalujte a crackněte, nebo prostě jděte do obchodu a tam si jí za těch 800 Kč kupte! Ale pozor, když jí budete stahovat, musíte také stáhnout soubor který je funkční, takže bych to radši nechala na někom kdo o PC ví více, což vi asi nejste když ste hledala na netu The Sims 3 online :D :D :D :D tím sem Vás nechtěla nějak urážet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pájapapája1996
30.7.13 15:46

Bože lidi, do tohodle se vůbec nepouštějte, když to čtu, tak se musim smát. Jako je docela smutný, když ani nevíte kde se to dá stáhnout ;) A jak všichni říkáte, že nechcete někoho urážet, tak já na to kašlu…Jste normálně dementní :D The sims 3 hrát online bože :D :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
vicki
6.8.13 15:51

de hrát the sims 3 bez stažení ?

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli se dá hrát the sims 3 bez toho bych ho usela stáhnou. Jestli to víte tak mi prosím napište
předem děkuji za odpověď
Vicki :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky