Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@whithin píše:
Ahoj, hrajete někdo originál Sims3 na windows7,jde mi o to jestli to nedělá nějaký problém při hře. Děkuji za odpovědi
Ve Win7 šlapou TS3 naprosto bez problémů i se všemi datadisky. Jak originály, tak stažené.
Ahoj kde můžu the sims 3 stáhnout? Abych tu hru nemusela kupovat. ![]()
Prosimtě jak jsi dal the sims 3 do mobilu??musel jsi ho platit???prosím odpověz
![]()
@Kristýna volfová píše:
Prosimtě jak jsi dal the sims 3 do mobilu??musel jsi ho platit???prosím odpověz![]()
![]()
![]()
Na uložto je, ale je to hrůůůza ![]()
@nickola píše:
ja nechápu proč to nejde hrát on line
nikčo, protože to má moc silnou grafiku a velkej obsah
![]()
Já to taky nějak nemůžu najít, hledám a nic. Ale našla jsem něco jako hra The sims disco, je to online, ale není to zábava… ![]()
@Kamren píše:
Já to taky nějak nemůžu najít, hledám a nic. Ale našla jsem něco jako hra The sims disco, je to online, ale není to zábava…
Víte co to je torrent? Pokud ano, tak si to přes torrent stáhněte. Pokud ne, tak si kupte originálku..
Určitě je lepší koupit originál; zas tolik to nestojí a můžeš si tam stahovat celou řadu doplňků. Online verze se tuším připravuje, ale nebude to tak rozsáhlé jako PC verze.
Tak tahle hra hrát online opravdu nejde xDxDxD Je to docela naivní, když si myslíte že hra která v obchodě stála asi 800 Kč jen tak pujde pustit online na netu, co by z toho asi ti vydavatelé a sponzoři měli? A navíc je to docela dost náročná hra, tu by ste si na netu opravdu nezahrála!
Buď si jí stáhněte (trvá cca 3-4 hodiny) nainstalujte a crackněte, nebo prostě jděte do obchodu a tam si jí za těch 800 Kč kupte! Ale pozor, když jí budete stahovat, musíte také stáhnout soubor který je funkční, takže bych to radši nechala na někom kdo o PC ví více, což vi asi nejste když ste hledala na netu The Sims 3 online
tím sem Vás nechtěla nějak urážet ![]()
Bože lidi, do tohodle se vůbec nepouštějte, když to čtu, tak se musim smát. Jako je docela smutný, když ani nevíte kde se to dá stáhnout
A jak všichni říkáte, že nechcete někoho urážet, tak já na to kašlu…Jste normálně dementní
The sims 3 hrát online bože
![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli se dá hrát the sims 3 bez toho bych ho usela stáhnou. Jestli to víte tak mi prosím napište
předem děkuji za odpověď
Vicki ![]()
Ahoj, hrajete někdo originál Sims3 na windows7,jde mi o to jestli to nedělá nějaký problém při hře. Děkuji za odpovědi