Vztah s přítelem jde po roce a půl pomalu do kytek

259
10.12.14 22:13

Jde to pomalu, ale jistě do kytek

Ahoj holky,
chtěla bych se vypovídat sem, protože před přítelem nemůžu. Jsme spolu rok a půl. Ze začátku byl pozorný. Zajímalo ho, co dělám, jak se mám, chtěl si semnou povídat. Při každé příležitosti mi psal, chtěl semnou trávit čas, když jsme reálně nemohli.. vždycky mi vypisoval, jak moc se na mě těší, až přijedu, mame totiž vztah na dálku, je to těžký. Nejde mi o to, že přešla ta počáteční zamilovanost, ale trápí mě, že teď si vůbec nemáme co říct. Byli jsme domluvení, že si budeme každý den v 7 večer volat a tak to fungovalo cca týden, pak se vymlouval na to, že je mu zima :lol: a teď už se ho na to raději neptám. Nechci mu čas semnou znepříjemnovat ještě víc :roll:. Víte, když mám na paměti, že ho to semnou nebaví, tak mi příjde blbé se ho vyptávat na jeho osobní život, co dělá atd.. tak se raději držím stranou, ale hrozně moc mě to trápí. Přála bych si být jeho parťák a né jen přítelkyně. Achjo.. chtěla bych to s ním vyřešit, ale když už k tomu dojde, tak se odvrátím, protože nevím, jak mu to říct a co mu říct. Uplně stuhnu.. Víte, abych to shrnula.. Trápí mě, že si nemáme co říct, že se spolu nesmějeme.. ani v tom sexu to nefunguje. Ráda bych ho něčím ohromila, ale já se tak strašně stydím :mrgreen: když vím, že on mě prostě nemá na tom prvním místě, jako já jeho :nevim:

Achjo, asi si teď řeknete, že je to pitomost, já vím. Jde o ho**o.. Jen jsem se potřebovala vypovídat. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66815
10.12.14 22:17

Tak jste přešli od fáze zamilovanosti do další, kde se ukazuje, jestli to funguje, nebo ne. U vás to nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
10.12.14 22:27

A jak Ti vysvětlil to, že Ti nemůže volat, protože je mu zima… to by mě zajímalo.

Jinak mě napadlo, že se s Tebou chce rozejít, ale jako většina chlapů je srabík a myslí si, že pro Tebe bude lepší, když se s ním rozejdeš Ty…a proto se chová jako debil. Klasika :roll: Oni si fakt myslejí, že takhle je to lepší, přitom většina žen by raději férové i když drsné jednání na rovinu. Nejhorší je, když z člověka někdo dělá debila a ještě mu třeba i nechtěně dělá naděje nebo nakonec nechtěně vzbudí pocit, že chyba je ve vás. Není…chyba je v tom, že je to srábek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
10.12.14 22:34

@Petramatka
To, že je mu zima jsem hodně zestručnila :D pracoval daleko od domova a ubytovali je v nějaké hnusné věži. Nemohl volat mezi chlapama, tak chodil na chodbu, kde je zima :lol:

Je to dost možné, že se rozejít chce. No spíš bych řekla, že nechce zůstat sám, tak čeká, až se nějaká objeví, se kterou by mu to šlo :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
10.12.14 22:39

Asi vyprchalo, co slo. :| Drzi vas setrvačnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
10.12.14 22:55

Asi jste jeste hodne mladi? pripomina mi to muj vztah na dalku na VŠ. meli jsme se hodne radi, ale obcas jsem si taky vyslechla hlasku typu je mi zima ;)
i u nas byl pritel tehdy hodne aktivni a vztah byl jen jedna cast jeho zivota vedle spousty pratel, sportu a dalsich zajmu.
nicmene i tak se nam podarilo byt parťáky, ale jen diky spolecne stravenemu casu…prazdniny, vikendy jsme vyuzili ke spolecnym aktivitam (vylety, sporty, ktere jsme oba meli radi a treba spolecne na pivo a tak)
Kvalita vztahu hodně stoupla kdyz jsem se k nemu prestehovala (kolej a pak podnajem).to se prohloubilo parťáctví a přibylo i spolecnych temat, take jsme sladili ten humor.
ale pozor, ta spolecna temata, humor a sex se sblizi jen castecne, takze pokud mas fakt pocit takoveho neporozumneni a hodně ti na zminovanych aspektech vztahu zalezi, zvazuj jestli ti tento vztah za to stoji…
shrnuto-spolecne bydleni to rozsekne, zlepsit se to muze pokud na tom budete spolecne pracovat. hlavne ale premyslej co chces ty sama a zij svuj zivot (buduj sve konicky, studuj, bav se a uvidis co se stane, konečně na jednom chlapovi svet nestoji…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
11.12.14 00:05

Čemu uvás říkáte vztah na dálku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
11.12.14 07:45

@lavanilka Jsme dost mladí no, pořád dokola si opakuju, že jsme ještě téměř děcka, tak to ani neberu tak vážně, ale jelikož jsem se celkem usadila, tak s tím chci nadále pokračovat.. Nedovedu si představit být s někým jinym, ani vlastně s nikym jinym být nechci. :jazyk: Takže se dále budu snažit :roll: a děkuju :* :hug:

@Mazlik85 Vidíme se cca 1 za měsíc na víkend nebo když mám prázdniny, tak na týden.. ono záleží :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.12.14 08:14
@Nobod píše:
@lavanilka Jsme dost mladí no, pořád dokola si opakuju, že jsme ještě téměř děcka, tak to ani neberu tak vážně, ale jelikož jsem se celkem usadila, tak s tím chci nadále pokračovat.. Nedovedu si představit být s někým jinym, ani vlastně s nikym jinym být nechci. :jazyk: Takže se dále budu snažit :roll: a děkuju :* :hug:@Mazlik85 Vidíme se cca 1 za měsíc na víkend nebo když mám prázdniny, tak na týden.. ono záleží :andel:

Těžko se můžeš snažit u někoho, kdo o to nestojí. Na vztahy na dálku nevěřím, neznám jediný, který by vydržel. Navíc jsi mladá, nemáte žádné závazky, nalej si čistého vína a neztrácej čas s někým, kdo o tebe nestojí. Taky jsem v minulém vztahu všechny varovné signály přehlížela s krutě si mi to vymstilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.12.14 08:17

Narovinu se ho zeptej jestli s Tebou chce být. Je zbytečný investovat čas a city do někoho kdo o to nestojí :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
11.12.14 08:45

@Nobod
nojo, ale hlavně nezapomínej pečovat o svůj život a osobní rozvoj…jednou za měsíc je žalostně málo. Vztah na dálku může vydržet jen pokud má vyhlídku na to, že v určitém časovém horizontu už nebude jen na dálku. Nebo pokud si oba žijí svůj spokojený a naplněný život, občas se potkají a nic víc od toho nechtějí (což myslím není nic pro mladou slecnu-pokud nejsi treba vrcholova sportovkyne s minimem volneho casu).
No uvidis sama, promluvila bych si s nim, jak to vidi, jestli chce po skonceni prace zkusit být s tebou nebo to bere jen tak volneji. a uvidis.ale zkus se k tomu neupinat, jestli jste stale takhle daleko tak se ani poradne neznate a i kdyz byste spolu treba bydleli, tak to nemusi začít fungovat…je to sazka do loterie, proto pisu at ted pracujes hlavne sama na sobe :-)
Jo a je jasny ze kdyz ho ted milujes, chces jen jeho, ale musite chtit oba a rozumet si, bez toho vztah nebude fungovat laska se vytrati.ted se ti zda jediny na svete, ale ver, ze tomu tak neni, pokud spolu nebudete, preboli to a potkas jine a diky teto sve zkusenosti uz treba poznas, ktery je pro tebe ten pravy…
takze ja bych tomu dala sanci, ale neupinala se k tomu a nebala se hodit o tom rec i kdyz je to tezke (nekdy lepsi napsat).aspon budes mit jasno.
a jen poznamka, mam pocit, ze ve vztazich jsou zkusenosti neprenosne, takze stejne musis ke vsemu dojit sama, a sama dojit k zaveru, jestli on za to stoji nebo ne…tak bojuj (ale sama za sebe a svou spokojenost :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
11.12.14 09:23

Řeknu to blbě ale jako mladá holka bys měla pro sebe hledat to nejlepší. mladou pěknou holku chce každej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
14.12.14 23:00

Co takhle zbalit nějakého spolužáka a klasicky s ním chodit…Prostě sí to užívat. V Tvých letech je první a poslední tělesný kontakt. Prostě jít na rande a ne telefonovat v přesně danou dobu. To je vztah jak psí čumák. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí