Je manžel recidivující gambler?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Míša_8888
16.5.13 06:36

Tak ono ať už tedy hraje nebo ne - není problém už jen to, že se dlouhodobě chová k tobě zle? Takže i kdybys odešla, nebylo by to přece z nějakého vrtochu nebo křivého obvinění, ale proto že už prostě nechceš dál žít v tom co z vašeho vztahu udělal… :hug:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
16.5.13 09:45

@klotylák
Tohle je nejhorší situace, kdy člověk neví jak se rozhodnout. Já se svou povahou bych napsala papír, kde bych ho nechala podepsat že nehraje a nemá žádné dluhy, datum a podpis. A kdyby nechtěl tak bych tam napsala, že podpis odmítl a ten papír bych si dobře schovala. Vím, že to nic nezachrání, u právníka to neprojde, ale abych mohla dál v té rodině žít, potřebovala bych něco, co bych mohla ukázat rodině i jemu, až třeba něco praskne. On se nemůže divit, že mu nevěříš, ale je fakt, že to musí těžko snášet ať už hraje a nebo nehraje. Musíte spolu nějak fungovat, aby děti měly rodinu. Třeba to pomůže. A nebo odejít, ale to musíš vědět sama, jak na tom jste.

• Citovat
  • Upravit
54
22.5.13 09:37

Papír s prohlášením, že nehraje a za poslední 3 roky neprohál žádný peníze, nemá žádnou půjčku, nezaložil žádný nový účet ani nový uvěr bez mého vědomí, jsem mu dala podepsat už v březnu, kdy jsem ho začala podezřívat, že nastala recidiva. Vůbec neprotestoval, jen křičel:„Dej to sem, klidně to podepíšu i vlastní krví!!!“Pak na papír ještě dopsal „Jsem debil“…Mám z toho všeho však divnej pocit, nějak mu prostě nevěřím :nevim: :nevim: :nevim: :zed:…Teď je to u nás malinko klidnější, ale možná jen proto, že je momentálně pracovně až do pátku v Praze a já jsem doma s dětmi sama :lol: :lol: :lol: Naplno si užívám pohody a radosti :lol: Po Dlooooouhé době… :lol: Také i vám všem přeju fajn dny :hug: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.13 21:15

Ahoj, myslím, že nějaký papír podepsat, to je úplně jedno - hele podepíše, ale co bude dělat stejně nezměníš…
nevím, chápu, že jsi na mateřské a finančně je to pro tebe těžké odejít s 4 dětmi. otázka zní, zd atento stav, kdy ty jej nemiluješ a on tebe taky ne, je to, co jsi pro tvou rodinu chtěla. ano nemáte se rádi, pokud no, vztah by fungoval jinak, jak jsem psala můj partner taky patří ke gamblerům, ale u nás, když to prasklo, došlo u něj na obrat o 180 stupňu a je v podtatě „otec roku“, nechce ztratit mě ani dítě. A ano předcházel tomu rozvod ( to mu otevřelo oči, prostě nečekal mou reakci, možná myslel, že vyměknu),pak i následné vystěhovování, a to je k vůli podezření - a ano, bylo mi to uplně jedno, jestli to podezření j eoprávněné či ně. Jasně jsem mu řekla, že já potřebuji být v klidu a ne být neustále ve střehu, že opět něco udělal. Kecy typu, nechci vzít tátu dětem, tomu se chci smát…
děti jsou první, kteří vnímají, že v rodině panuje napětí a že táta s mámou se nemusí.
nechci říct, že musíš od něj jisto jistě odejít, připadne mi ale hrozné, že ty jej podezříváš a zároveń hlídáš -
možná bys potřebovala na pár dní vypadnout a vyčistit si hlavu -
a ješt bych chtěla vědět, co by tě pohlo k činům - důkaz, že znovu hraje? co bys dělala? opět bys jej zachraňovala a poslala jej na léčení, nebo bys konečně mohla úlevou před ssebou vydechnout a odejít?
protože pokud čekáš pouze na impulz, tak nezlob se - některé ženy odchází od svých mužů, protože spolu nespí, nemluví, chovají se k sobě špatně, muž se nevěnuje vůbec dětem atd. rozhodně mají méně důvodů než je gamblerství…
gambler, alkoholik a feťák je totiž ta stejná sorta, a abstinence je o tom, že ten dotyčný je štastný, i když abstinuje, což mi tady nějak nesedí…

• Citovat
  • Upravit
54
7.6.13 10:24

Máš pravdu. Je to pořád dokola a nikam to nevede :( Teď je sice pár dní relativní klid, ale asi jen proto, že už nejsem schopna ten teror zvládat a přestala jsem tak tlačit na pilu…Manžel už se baví víc, ale jen o druhých, nás řešit nechce a jen dokola opakuje, že nehraje, nekrade ani si nikde peníze nepůjčil…A já jsem ta špatná, která ho lživě obvinila :,(…Snad brzy pochopím, jak se věci mají a ja se mám správně rozhodnout. Příští týden jdeme do manželské poradny, třeba se někam posuneme…Přeju všem klidný a pohodový den. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.2.14 22:06

Zdravím kto je gambler ním aj ostane a svojpomocne to nezmení tu je môj priklad dnes som oplieskal 20000kca400eje to normálne nieje je mi stroho všetkého na grc stále si hovorím že už tam nepôjdem a stále tam idem pritom moja žena ani len netuší aký mám problém mám aj trojročnú dcérku veľmi ich ľúbim a predsa im to robím. Liečenie nepomôže viem to absolvoval som ho a nula bodov je to len a len vcloveku či tam pôjde alebo nie máme ťažký život gambleri dnes máš melón zajtra holú rit a nové dlžoby na krku držte mi palce od zajtra tam nepôjdem(irónia)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
24.2.14 22:11

@martin31 kecy v kleci znám gamblery kteří skončili na dlažbě a taky gamblery kteří se z toho po několika letech hraní dostali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.2.14 22:31

Nie je to jednoduché hlavne svojim nekontrolovanym primom ja ich tiež poznám dosť ktorý skončili na ulici a predsa sa nepoucim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
24.2.14 22:51

Můžu mluvit z vlastní zkušenosti. Žila jsem s gamblerem několik let, nakonec po dvou šancích, které nevyužil, jsem se odstěhovala, lži, lži a jen lži. Naštěstí jsme neměli děti. vyléčil se až po intenzivní léčbě na psychiatrii normálně na lůžkovém oddělen. ambulantní léčba nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí