Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý večer,
mám takový problém..po antikoncepčích pilulkách na mě hrozně padalá únava, tak jsem je vysadila s tím, že to přítel ví a používali jsme kondom. Bohužel k naší smůle prasknul..
Máma neví, že sem pililky vysadila .. ani neví, že jsem těhotná a já nevím, co mám dělat…Přítel říká, že nás ve štychu nenechá, ale pořád mi předhazuje, že je brzo…Přijde mi, že o děťátko moc nestojí…je mu 24 a má práci, kde je dobře placený, ale já ho zase díky miminku nechci vysávat…Do společného bydlení se mu zatím nechce, říká, že je dost času, než se to narodí..ale podle mého názoru se stěovat nechce a asi si to představuje tak, že já budu vychovávat naše miminko doma, s mojí mámou..já to tak ale nechci…něco sme udělali a je snad na nás obou se o to postarat. Studuji, což budu muset školu přerušit. jsem na 3leté škole a ted jsem ve druháku..Studovala bych nejlépe až do pordu, pokud mi to zdraví dovolí…pomocte mi prosím..
Ahoj me je taky 17 a ted jsem ve 4 mesici.. Pritelovu je 19 a na stesti se k tomu stavi dobre bereme si hypoteku.. Jestli te miluje uvedomi si to sam a prestane byt mamincin mazanek dej mu na jevo ze bude tatou vezmi ho sebou na ultrazvuk atd. At vse vidi jestli to s tebou mysli vazne melo by mu to zacit dochazer samo hlavne na nej netlac to je nejhorsi ![]()
Ahoj bude to všechno dobrý věř mi celé si to nějak sedne a přeci jen už nejsi těhotná v 15 ale v 17 to už je skoro dospělá žena. Mě je taky 17 a jsem těhotná v 8tt přítelovi je 30 jsme spolu už dva roky i když se začátku to byl šílený boj všichni nás odsuzovali ještě jak on je celkem veřejně známa osobnost no jakožto sportovec
..ale přeci jsme to zvládli sestěhovali jsme se vyřešil problémy se svojí ex přítelkyní a svým tehdy skoro čerstvě narozeným dítětem…což byl největší problém poznali jsme se když čekal se svou tehdejší přítelkyní mimi a čtyři měsíce po narození.. jsme najednou byli spolu.. Ovšem on od mých 16ti chtěl mimi a já jsem byla celou dobu proti jelikož je přítel povoláním hokejista tak docela nebýva doma jak má zápasy po celé ČR tak jsem z prvu nechtěla ale potom jsem se nechala ukecat i protože vím že nás dokáže přítel bez problému dobře zabezpečit a teď jsem nehorázně šťastná za tohle rozhodnutí a neuvěřitelně si to užíváme školu jsem nepřerušila alespoň do porodu zatím nehodlám.. a pak to budu mít dálkově. Ale fakt člověk zvládne hodně a věřím že i ty to zvládneš!!!
Někdy to vypadá na začátku hrozně špatně ale ne vždy to musí i hrozně dopadnout u mě a mého přítele tomu nedával nikdo ale opravdu nikdo na začátku šanci (kvůli věkovemu rozdilu a i kvůli tomu jeho čerstvému špuntovi) a teď čekám špunta já s ním a tehdy by mě taková krásná představa ani nenapadla… takže hlavu vzhůru princezno padá ti korunka ![]()
@2p2e odkoukáno ze života - chlap, který opustí 1. dítě, opustí i 2. dítě ![]()
Čekat v 17 dítě s někým kdo podvádí svou ženu hned po porodu a pak jí i své malé dítě / malé mimino / opustí…no nazdar
to nezní zrovna jako životní výhra
@Borrealis píše: Čekat v 17 dítě s někým kdo podvádí svou ženu hned po porodu a pak jí i své malé dítě / malé mimino / opustí…no nazdarto nezní zrovna jako životní výhra
to je blbost a naivita na slepou.No má co chtěla, slečna.
@Borrealis věděla jsem že tady budou takové co pochopení mít nebudou… možná kdyby jste znala celou věc kterou se mi tady nechtělo až tak podrobně popisovat ale tak tedy.. v kostce přítelova ex otěhotněla nechtěně po půl roku vztahu takže jí v tom nechtěl nechat tak to spolu zkusili ale bylo to jen o hádkách ten vztah chudák dítě kdyby vyrůstalo v takovém prostředí..na druhou stranu chápu co člověk to názor..
@Borrealis věděla jsem že tady budou takové co pochopení mít nebudou… možná kdyby jste znala celou věc kterou se mi tady nechtělo až tak podrobně popisovat ale tak tedy.. v kostce přítelova ex otěhotněla nechtěně po půl roku vztahu takže jí v tom nechtěl nechat tak to spolu zkusili ale bylo to jen o hádkách ten vztah chudák dítě kdyby vyrůstalo v takovém prostředí navíc iluze si nedělám nejsem naivní hold je to hokejista.. co oči nevidí srdce nebolí je to i jeho život a on jaký si ho udělá takový ho si bude žít..na druhou stranu chápu co člověk to názor..
@2p2e píše:
@Borrealis věděla jsem že tady budou takové co pochopení mít nebudou… možná kdyby jste znala celou věc kterou se mi tady nechtělo až tak podrobně popisovat ale tak tedy.. v kostce přítelova ex otěhotněla nechtěně po půl roku vztahu takže jí v tom nechtěl nechat tak to spolu zkusili ale bylo to jen o hádkách ten vztah chudák dítě kdyby vyrůstalo v takovém prostředí..na druhou stranu chápu co člověk to názor..
To už je takové klišé víš. Strašná ex sama sebe otěhotněla proti jeho vůli po krátkém vztahu a pak přišla slečna chápavá, aby toho chudáka zachránila tím, že si taky nechá naštekat do boudy
. Je opravdu zvláštní, že se s ním hádala, když je kurevník že ano? Ty bys mu po tom, co sleze z nezletilé milenky ještě uvařila svíčkovou a udělala masáž nohou
.No ale je to láska jako trám, takže to to první dítě bude muset pochopit že? Víš já nerada prudím do lidí, které neznám…ale tady musím upřímně říct, že takhle blbá a morálně flexibilní jsem nebyla ani když mi bylo 15. Proto jsem psala, že nevěřím. Ne že nevěřím, že by se to mohlo stát. Nevěřím, že existuje taková blbka, která se v 17 letech(skoro s volebním právem) chová jako zaslepený harant, který nedokáže posoudit, co vlastně dělá. A je mi dost líto tvých rodičů, protože jestli nejsou nějací patologičtí, tak to pro ně bude zklamání, co vychovali.
@2p2e a jen jeden poznatek. Když mi bylo 15, měla jsem taky přesně o 13 let staršího přítele. Žili jsme spolu. Bohužel tyto vztahy mají mimo normálních třecích ploch ještě takové speciality, které se projeví časem. Jedna z nich je, že je nějaký důvod, proč on si rozumí s patnáctkama. Například že je mentálně opozdilý a pořád si bude nejvíc rozumět s patnáctkama a to ty už logicky nebudeš. Já to začala pozorovat v 17, že už si s ním nerozumím. Že je prostě…jak to kulantně říci?…mentálně dole. Ale třeba ty budeš taky a budete si rozumět dál (přecejen už je ti 17 a stále to nevidíš)
A dále by mě zajímalo, jak dlouho si chceš hrát na Lolitku, abys ho zajímala, protože on má své sexuální preference jasně dané. Nemám křišťálovou kouli, ale mohlo by to být také tak, že maximálně za pár let bude nějaké puberťačce vyprávět, jak jsi hrozná a jak jsi neplánovaně otěhotněla a jak se jen hádáte a že ona je přece úplně jiná…
@2p2e jedno dite už měl, a valil do 16-tky jak chce dítě? Poznal puberťačku, v době kdy s přítelkyní čekal dítě, po narození se sestehoval s dívkou, která ještě chodila do školy a chtěl s ní rodinu. Tomuhle sama nevěříš, co si teď napsala, že ne? Děvče, tohle se ani pochopit nedá a normální ženské nad tim co si napsala, hlava nebere.
Až budeš mít dítě, tak bude jinde vyprávět své přibehy o tobě, tak jako tobě vyprávěl o bývalé.
@2p2e píše:
@Borrealis věděla jsem že tady budou takové co pochopení mít nebudou… možná kdyby jste znala celou věc kterou se mi tady nechtělo až tak podrobně popisovat ale tak tedy.. v kostce přítelova ex otěhotněla nechtěně po půl roku vztahu takže jí v tom nechtěl nechat tak to spolu zkusili ale bylo to jen o hádkách ten vztah chudák dítě kdyby vyrůstalo v takovém prostředí navíc iluze si nedělám nejsem naivní hold je to hokejista.. co oči nevidí srdce nebolí je to i jeho život a on jaký si ho udělá takový ho si bude žít..na druhou stranu chápu co člověk to názor..
hold
![]()