Je můj požadavek přemrštěný?

Anonymní
26.8.18 16:29

Je můj požadavek přemrštěný?

Holky, jsem na MD se dvěma dětmi. Chtěla bych chodit na hodinu angličtiny - ve středu od 18 do 19 hodin. Tak jsem prosila manžela, jestli by nemohl vždycky pohlídat děti. Řekl mi, že ne, že není schopen zaručit, že bude doma.
Je podnikatel - ráno v osm odjede a přijede v sedm večer. Už z minula vím, že neumí moc dobře zacházet s časem, ale to mu říct samozřejmě nemůžu. A teď jsem zjistila, že obden sedí celé odpoledne od 16 hodin u známých a vykecává. Někdy i častěji.
prostě to postavil tak, jaože on, když vydělává, tak musí dostat prostor a že ten, kdo nevydělává, se musí přizpůsobit.

Řešení by bylo asi zaplatit hlídání, ale jsme na vesnici, jedna paní nejprve přislíbila, pak odřekla. A navíc nemám moc peněz.

Chci po něm opravdu hodně? Jak to máte na MD? Sousedky tady všechny mají babičky, my máme baičky 200 km daleko, takže ony jsou v úplně jiné situaci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1100
26.8.18 16:33

Tak bud pracuje cele dny a peníze na hlídání da (zda nekdo dojede je jen otázka penez) nebo mu “podnikání” nejde a pak by ti mel samozřejmě vyjít vstříc a hlídat deti. Nejsi chůva, jsi manželka. A mel by byt jeste rad, ze se chces vzdělávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
26.8.18 16:37

Jestli opravdu má možnost hlídat, tak je tvůj požadavek v naprostém pořádku.
Pokud to neuhádáš, jedině řešení kromě hlídání je učitel, co chodí domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
26.8.18 16:39

Dokud jsem byla na MD, bezne jsem chodila na jogu, do skoly, na koncert, na kafe… kam jsem potrebovala. Ted je doma manzel a taky hlidam kdykoliv potrebuje, ted se zrovna vratil z vikendu mimo domov. Je to nase dite, starame se o nej oba, nezavisle na tom, kdo zrovna nosi domu vic penez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
26.8.18 16:39

Řekla bych mu, že fajn, at jde domu on a že ty budeš vydělávat. Hroznej přístup od něj. Fakt otřesnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122507
26.8.18 16:45

Taky si myslím, že by se na výchově měl podílet. Co kdyby jsi, nedej bože, musela do nemocnice, nebo se s tebou něco stalo? To by taky nemohl hlídat? 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.18 16:47
@mrav píše:
Taky si myslím, že by se na výchově měl podílet. Co kdyby jsi, nedej bože, musela do nemocnice, nebo se s tebou něco stalo? To by taky nemohl hlídat? 8o :roll:

To už se stalo. Odvezl děti jeho rodičům a ti se starali.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.18 16:47
@Alkata píše:
Tak bud pracuje cele dny a peníze na hlídání da (zda nekdo dojede je jen otázka penez) nebo mu “podnikání” nejde a pak by ti mel samozřejmě vyjít vstříc a hlídat deti. Nejsi chůva, jsi manželka. A mel by byt jeste rad, ze se chces vzdělávat.

Nedá mi víc peněz.

• Citovat
  • Upravit
112
26.8.18 16:48

tomu říkám manželství v ČR aneb hloupá a tupec :-) koukej si dupnout nebo si najdi „něco“ lepšího. Tohle vypadá na mačistické prasátko jak vyšité :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12951
26.8.18 16:52

Strašný. On je samozřejmě nedospělý, nezodpovědný, sobecký.
Ale upřímně, pokud budeš jeho přístup řešit, skončíš jako samoživitelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.18 16:59

Skoro jak u nás, až bez toho "pána podnikatele " .. Já nemocná, na dvě hodinky jsem spala po obědě, abych nabrala síly a od té doby jen poslouchám :D jak se o ně (2děti-3roky a 1)3hod. staral.. Z toho jen co jsem vstala všude borde a roční kluk pročůraná posraná plena.. ;)

• Citovat
  • Upravit
122507
26.8.18 17:00
@Anonymní píše:
To už se stalo. Odvezl děti jeho rodičům a ti se starali.

Neříkám náhlé případy - třeba když mojí dceři ve dvou letech zemřela máma. Výpomoc určitě jo,ale přesto si stále stůj za tím,že on je otec - on by se měl podílet na výchově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
26.8.18 17:00
@Anonymní píše:
Holky, jsem na MD se dvěma dětmi. Chtěla bych chodit na hodinu angličtiny - ve středu od 18 do 19 hodin. Tak jsem prosila manžela, jestli by nemohl vždycky pohlídat děti. Řekl mi, že ne, že není schopen zaručit, že bude doma.
Je podnikatel - ráno v osm odjede a přijede v sedm večer. Už z minula vím, že neumí moc dobře zacházet s časem, ale to mu říct samozřejmě nemůžu. A teď jsem zjistila, že obden sedí celé odpoledne od 16 hodin u známých a vykecává. Někdy i častěji.
prostě to postavil tak, jaože on, když vydělává, tak musí dostat prostor a že ten, kdo nevydělává, se musí přizpůsobit.

Řešení by bylo asi zaplatit hlídání, ale jsme na vesnici, jedna paní nejprve přislíbila, pak odřekla. A navíc nemám moc peněz.

Chci po něm opravdu hodně? Jak to máte na MD? Sousedky tady všechny mají babičky, my máme baičky 200 km daleko, takže ony jsou v úplně jiné situaci.

Tak milému manžílkovi řekni že čas strávený o samotě se svými dětmi nelze brát jako hlídání a pokud s tím má problém a radši někde vykecává tak atˇjde do háje. Úplě nesnáším ten termín hlídání. Co to jako je? Že když máte děti tak nikam nesmíš a když někam chceš tak musíš prosit o hlídání?? A on jako pán a vládce co chodí do práce může všechno? Ty taky nesji doma zadarmo + se staráš o děti a domácnost. Tak se postarej o děti a ostatní pěkně napůl. Placená jsi za to že se staráš o děti :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.18 17:01
@Detsa píše:
Achjo :(. Nechtěl jsem se ptát, ale jaký je vůbec ve vztahu :pocitac: … to zas zní bohužel jako nějaký nešťastný výběr otce svých dětí

Dokud jsme byli sami dva, tak super, pořád jsme něco dělali. Ale jak přišly děti, tak je to trochu jinak. On říká, že k nim nemá vztah,že mám počkat, až povyrostou, všechno dělám já, nikdy třeba nekoupal, kvůli kyčlím byly plíny, nevěšel, odjede za prací třeba na tři dny a přitom byl u rodičů. Má tam teda dílnu na část věcí, ale v té je jen chvilku, pak je zase pryč. Ptát se nemůžu, abych nebyla za stíhačku - on stejně neřekne.

• Citovat
  • Upravit
4311
26.8.18 17:03

:,( je mi to líto. Sobecký, nezodpovědný pan podnikatel, fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat