Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pro mě je pořád lepší varianta od tchána „Petruny“, než když mi kamarádka vyprávěla, jak jí její tchýně skoro od začátku těhotenství chtěla pomalu líbat břicho a pořád mlela „ten andělíček roztomiloučkej tam v břišínku, jakpak se tam asi má, určitě neví jak hrozně moc se babička těší až ho opusinkuje…“. Z toho by kleplo mě.
Nás náš taťka, když nás chtěl třeba oslovit hromadně, tak nám říkal Kristýny. Nebo třeba když nás chtěl poškádlit, nebo nevím jak to říct. Vždycky povídal - Ty hele, Kristýno jedna.
No a te´d tak říká i mým dcerám. i když se to trochu míjí účinkem, protože jedna dcerka je opravdu Kristýna.
Takže mně to přijde úplně OK.
@j.a.n.i1 píše:
Jo, tak neco takoveho bys mohla zkusit treba na me… pak uz bych jim jinak rozhodne nerekla
Taky bych tě nenutila se s dětmi vídat
@Lekninka91 píše:
Pro moji babicku byli nekteri vnuci zmetek nebo svina malaneni moc na deticky, ale ma velke srdce a vsechny ma samozrejme rada
ja jsem trochu asi po ni
@smurfka píše:
@RenattaSedla chcandy jsou dobré:o)) lepší jak Mařeny..
Ze slova CHCANDA mám normálně osypky. Stejně tak ze zde běžně používaného slova FRNDA. BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.
Jo a jedna moje stará teta říká dcerám děvky. - Ty moje děvko! Jen to teda nemyslí v tom smyslu, jak to vyznívá dnes. Prostě se význam slova od jejího mládí trochu posunul. Rve mi to uši, ale je jí přes 70, tak to prostě neřeším.
@Svítící žárovka Jo, unas jsou na tabore vsechna mrnata zas pracovne Natalky a to i kluci, sakra jeste ze tonevi rodice, to by asi nekteri nezvladli.
@luloinka píše:
Taky bych tě nenutila se s dětmi vídat
Jo, deti by byly urcite rady, ze jim kvuli sve hysterii zakazujes kontakt s dedeckem…
@Fjodorka píše:
Jinak, když jsem uklouzla a spadla, tak mi muž řekl, ať dávám pozor, ať ze mě nevypadne ta rychlokvaška
Asi jsem se měla urazit
@j.a.n.i1 píše:
Jo, deti by byly urcite rady, ze jim kvuli sve hysterii zakazujes kontakt s dedeckem…
My jsme s partnerem za jedno, buď nás budou respektovat nebo smůla. Švagrová to vyřešila tak že se odstěhovala do Británie, má roční dítě a ani jedni prarodiče ho neviděli, ptž ti druzí jsou taky z ciziny. A udělala dobře ![]()
@Meredit píše:
Jo, dost přeháníš…
Můj tchán říkal synovi čmelíku, to se mi líbilo do doby než jsem zjistila že to je nějaký slepičí parazit
Jak ráda bych ho slyšela říkat tak i druhému synovi…
Čmelík je taky super. ![]()
Mně se Petruny líbí
Švagr říká mojí dceři Kristýno, i když se jmenuje Viktorka. Prý se to k ní líp hodí ![]()
@nostress babi je takovej tvrdak, ale ma zlaty srdce a pro vnoucata by udelala prvni posledni
kazdej neni na tutu nunu
![]()
@laducha píše:
Mně se Petruny líbíŠvagr říká mojí dceři Kristýno, i když se jmenuje Viktorka. Prý se to k ní líp hodí
Koukám, že Kristýny frčej.
![]()
@RenattaSedla chcandy jsou dobré:o)) lepší jak Mařeny..