Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa píše:
přesně, on chce, abys brečela, přemlouvala ho, doprošovala se a on by tě milostivě odmítal a vysvětloval ti, že on už tě fakt jako nechce - a ty nic, úplně jsi mu sebrala vítr z plachet a radost z toho, že by tě viděl zlomenou a žadonící…
ty jsi tak zlá, zakladatelko![]()
![]()
Nebyl v právu. Tohle je Tvoje soukromí a Tvá věc. Pokud je tohle pro něj důvod k rozchodu, tak bych rozchodu rozhodně nelitovala.
@Anonymní píše:
Ano pujdu po obede se psem, a pujdu si lehnout, to ostatne delam vzdy, kdyz se pripravuju na zkousky
Volal mi zas, ze u nas uz je to over, ale at si do budoucna uvedomim, ze kazdy chlap potrebuje mit pocit, ze to ridi a ze ja jsem ho v tomto neposlechla, tak on nema pocit, ze to ridi, ale ze to ridim ja a s takovou holkou on nebude. Ze o nic nejde, jen o instagram a ze mi na tom zalezi vic nez na nem..no, nerekla jsem ani slovo, jen jsem poslouchala, pak to polozil.. je mi z toho smutno, delala jsem pro nej prvni posledni, pracovala pro jeho firmu uplne zadarmo, nic za to nedostala, jen “cas, kdy muzeme byt spolu a jeste jsme produktivni”, veskery svuj volny cas venovala jemu a praci pro nej…
Asi mam vazne nejaky problem, jak si to po sobe tak ctu. Nemuzu rict, ze bych mela spatne detstvi. Nasi jsou spolu, nehadali se, aspon ne pred nama…ja se nasim nikdy nesverovala, protoze problem beru jako selhani za ktere se stydim. I ted se stydim, ze mi krach dalsi vztah a uz mam vek na deti a vsichni dobri uz jsou rozebrani…Kamaradce se ale sverim, to mi problem nedela…
No budu se snazit ucit, snad to nejak dopadne..
je to de.bil a máš štěstí, že to takhle dopadlo, ale měla by ses zamyslet obecnějc, už nad tvým vztahem s rodiči …jako jaký, že oni něco očekávaj ohledně školy …, bla bla… a ty musíš… to bude asi ta primární příčina problému a možná proto ses dala dohromady (našel si tě) s takovým vo.lem
Jenze ja nejsem tak tvrdá, jak tu říkáte. Nediskutuju s nim a neomlouvam se, ne proto ze je to spatne a ja si tvrde stojim za svym, ale proto, ze uz jsem totalne rezignovana. Tady se totiz ukazalo, jak totalne me mel na haku, kolik si toho ke mne vubec dokazal dovolit a nejhorsi je zjisteni, ze si za to muzu vlastne sama, protoze jsem mu toto vsechno dovolila. Nebyl to pohadkovy vztah a ted znicehonic rana z cistyho nebe. Uz pred tim byly nejake naznaky. Jen ted jsme to meli fakt pekne delsi dobu a najednou todle. A udelas to nebo rozchod. A mas na to do 8. Pak mi jen napsal sms 1 min. Nejsem hrda zena, ktera si stoji za svym spravnym nazorem. Jsem jen totalne rezignovana a strasne zklamana. Nemam silu mu uz nic vysvetlovat, proto nevysvetluju. Vsechno mi to prijde tak strasne iracionalni Ja toho cloveka vazne milovala, kdyz jsme meli pekne obdobi, tak mi s ni bylo jako nikdy s nikym. Je to podrazak. Toto by mi neudelal clovek, co me ma aspon trosku rad. Jsem zklamana, ze jsem byla pro cloveka, ktery byl pro me totalne jedinecnej uplny nic. Ja dnes nic neudelala, musim se ucit, ale sedim a cucim do blba. Pomalu mi dochazi, co se vlastne deje. Ja ty statnice projedu, to bude strasna ostuda…
@Anonymní píše:
Jenze ja nejsem tak tvrdá, jak tu říkáte. Nediskutuju s nim a neomlouvam se, ne proto ze je to spatne a ja si tvrde stojim za svym, ale proto, ze uz jsem totalne rezignovana. Tady se totiz ukazalo, jak totalne me mel na haku, kolik si toho ke mne vubec dokazal dovolit a nejhorsi je zjisteni, ze si za to muzu vlastne sama, protoze jsem mu toto vsechno dovolila. Nebyl to pohadkovy vztah a ted znicehonic rana z cistyho nebe. Uz pred tim byly nejake naznaky. Jen ted jsme to meli fakt pekne delsi dobu a najednou todle. A udelas to nebo rozchod. A mas na to do 8. Pak mi jen napsal sms 1 min. Nejsem hrda zena, ktera si stoji za svym spravnym nazorem. Jsem jen totalne rezignovana a strasne zklamana. Nemam silu mu uz nic vysvetlovat, proto nevysvetluju. Vsechno mi to prijde tak strasne iracionalni Ja toho cloveka vazne milovala, kdyz jsme meli pekne obdobi, tak mi s ni bylo jako nikdy s nikym. Je to podrazak. Toto by mi neudelal clovek, co me ma aspon trosku rad. Jsem zklamana, ze jsem byla pro cloveka, ktery byl pro me totalne jedinecnej uplny nic. Ja dnes nic neudelala, musim se ucit, ale sedim a cucim do blba. Pomalu mi dochazi, co se vlastne deje. Ja ty statnice projedu, to bude strasna ostuda…
Pssst, ale to on neví
. Takže pro okolí jsi hrdá žena nad věcí. Fake it, till you make it. ![]()
@Anonymní píše:
Ostuda??? Holka, koukej se vzpamatovat. Proč bys měla projet státnice?? Nějakou dobu tu školu děláš, takže v hlavě něco máš.. teď si to musíš jen oživit. Tak neblbni a začni se soustředit na to, co je pro TEBE důležité.. ale ne kvůli rodičům, ani proto, že by to byla ostuda, ale kvůli SOBE..Dokaz si, že i přes tohle na to máš a když něco chceš, tak pro to uděláš maximum
i když se ti někdo snaží házet klacky pod nohy.. podívej, všichni tady ti drží palce, podpořili tě..uz to by ti mohlo dodat trošku vnitrni síly. ![]()
Jinak meli ste pravdu, uz otocil a pise mi, at za nim dojedu, ze se potulime a usmirime. Ne nemusite se bat, nepojedu za nim, je to 1500km, nemuzu si dovolit ztratit dva dny na ceste. A i tak, ikdybychom se usmirili, tak by se to zase opakovalo, tak uz to mezi nami nema cenu. Popravde nejvic se desim, jak prekousnu ty dalsi zensky. Bude mi chtit ukazat, jak mu jsem volna a nahraditelna, kdyz jsem mu ted rekla, ze nikam nepojedu. A nebude s tim mit problem, na nej stoji zastupy zenskejch, je to krasnej chlap, uspesnej podnikatel, s zenskejma to umi velmi dobre…bude me to strasne trapit, ale tak to snad prejde..
@Anonymní píše:
Ale tyhle tvoje pocity jsou přeci úplně normální, když máš někoho ráda tak to nepřejde za hodinu, bohužel. Dej tomu čas ![]()
Ja vim, dekuju moc za podporu ohledne tech statnic, vazim si toho jste vazne uzasni!
Jinak tu skolu samozrejme delam kvuli sobe, vybrala jsem si ji sama, nasi me z toho dokonce zrazovali, ze je to pro me moc tezky. No vydreny to mam, to je pravda, vim, ze to musim uz doklepat, pres to nejede vlak. Az to budu mit za sebou, tak se mi aspon v necem ulevi, budu moct chodit cvicit a delat veci, na ktere ted nemam cas..:)
@Anonymní píše:
Jinak meli ste pravdu, uz otocil a pise mi, at za nim dojedu, ze se potulime a usmirime. Ne nemusite se bat, nepojedu za nim, je to 1500km, nemuzu si dovolit ztratit dva dny na ceste. A i tak, ikdybychom se usmirili, tak by se to zase opakovalo, tak uz to mezi nami nema cenu. Popravde nejvic se desim, jak prekousnu ty dalsi zensky. Bude mi chtit ukazat, jak mu jsem volna a nahraditelna, kdyz jsem mu ted rekla, ze nikam nepojedu. A nebude s tim mit problem, na nej stoji zastupy zenskejch, je to krasnej chlap, uspesnej podnikatel, s zenskejma to umi velmi dobre…bude me to strasne trapit, ale tak to snad prejde..
Tak ten se hodně snaží, abys ty státnice projela ![]()
Haj.zl, ha.jzl nic než h.ajzl. On to ví, že máš před státnice, on chce ať jsi tak vyřízená, že to neudělaš. Aby ti mohl říct, jak jsi chudinka, co ani neudělala státnice. Nedovol mu to. Já už bych mu nejradši blokla číslo, ať tě dále nestresuje. ![]()
Ale houby ostuda, neblázni, víš, kolik lidí vyletí u prvního pokusu státnic? No a co z toho, nic, daj to na druhej a NIKDO se jich nikdy pak nebude ptát, jestli kvůli tomu titulu šli ke státnicím jednou, nebo dvakrát, dokonce ani na známky u nich - prostě máš, nemáš. Na to se vykašli. A jeho by možná bylo opravdu lepší bloknout, to ještě bude divadlo. Najednou jste se nerozešli a máš tam jezdit a on tě nepotřebuje řídit, jo… Tak určitě. ![]()
Drž se. Hele, možná jsi rezignovala, ale pořád si uvědomuješ strašně moc věcí, který by jiným holkám v takový situaci došly mnohem později, a to je moc dobře ![]()
Blázen, manipulátor, žárlivec…nespíš kvůli němu, trápíš se…tohle chceš?
@brisco píše:
Tak ten se hodně snaží, abys ty státnice projela
Taky mám ten pocit.