Je real do dubna shodit 20kg?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15332
15.12.20 08:42

Asi se ale můžeme všichni shodnout na tom, že večer se nemají sacharidy ( jíst- žrát vůbec).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24211
15.12.20 08:58
@Královna Kosmíru píše:
Asi se ale můžeme všichni shodnout na tom, že večer se nemají sacharidy ( jíst- žrát vůbec).

Co to je “ večer se nemají jist sacharidy”?
Já třeba si musím dat alespoň kousek zitneho chleba, cca 25 g, jinak rano kolabuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
15.12.20 09:00

@akavi já tě nepotřebují na něčem dostat..dostala ses na to sama :mrgreen:
Právě jsi řekla asi takovou blbost, jako kdybys byla vegetarián a jedla jsi kuře. :mrgreen:
Ty jsi začala s ketozou. a víš o ní kulový
Příště nezačinej mluvit o něčem o čem evidentně nic nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
15.12.20 09:04

@elen-ka a kdy ti dělali test na cukrovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
15.12.20 09:06

Reálné to je, ale počítej s tím, že to není žádné zdravé hubnutí a dost možná se ti váha vrátí jako jojo efekt zpět.
Dej si cíl 20 kg, ale někam to přes poleno. Úspěch bude spíš 10 kg zdravě a v klidu zhubnutých.
Omezit sladké a tučné a zařadit pravidelný pohyb (klidně i jen chůzi) a nějakou pravidelnou pohybovou aktivitu.
A hlavně se nedeptat, že to nejde rychle dolů dle tvých představ.
Když tě rodina podpoří, půjde to snáz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
15.12.20 09:08
@elen-ka píše:
Co to je “ večer se nemají jist sacharidy”?
Já třeba si musím dat alespoň kousek zitneho chleba, cca 25 g, jinak rano kolabuji.

Ja třeba vůbec :lol:, jsem v pohodě a to dost trenuju kruháče a běham kopce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2125
15.12.20 09:15

No při nadváze to teoreticky reálné je Ale dle mého názoru jste si dala příliš velký úkol. Podle mě je lepší si dát jakoby nějaký splnitelný cíl to znamená třeba 15 nebo prostě méně :think: těch 20 mi přijde skoro dost. A právě až třeba zhubnete těch 15 budete se dobře cítit na motivuje vás to a snáze dáte dalších pět podle mého ale zase každý funguje trochu jinak. Taky mám teď trochu problém s váhou :,( Dokonce mi včera tchán řekl že jsem tlustá tak vám hrozně moc držím palce v hubnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24211
15.12.20 09:44
@Malike píše:
@elen-ka a kdy ti dělali test na cukrovku?

Na jaře. V té době mi ho dr. dělala pravidelně co 3 měsíce, plus klasická preventivka po dvou letech. V obou případech byl nižší, ale normální. Mám to do teď, jen si holt hlídám, abych alespoň nějaké pečivo k večeři snedla a opravdu i přes to jsem hubla. Vše je o tom těle, každý je jiný a měl by umět si najít to, co je pro to dane tělo vhodné a v daném režimu jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
15.12.20 09:53

@elen-ka ono totiž mdloby, že ti je špatně když nemáš pravidelně sacharidy není normální.
Tělo je sice různé, ale pokud pracuje dobře, tak kromě odchylek má pracovat stejně.
Nastavené tak..abys přežila.
Proto mě napadla cukrovka..kvůli tomu že tělo neumí korigovat snižující glukózu, je pak člověku blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
15.12.20 10:01
@Malike píše:
@akavi já tě nepotřebují na něčem dostat..dostala ses na to sama :mrgreen:
Právě jsi řekla asi takovou blbost, jako kdybys byla vegetarián a jedla jsi kuře. :mrgreen:
Ty jsi začala s ketozou. a víš o ní kulový
Příště nezačinej mluvit o něčem o čem evidentně nic nevíš.

To víš že jo :lol: do ketózy se dostaneš, i když nejíš vůbec. A nevím, proč hejtíš maso, vejce a vývary z hlediska přebytku bílkovin, když ani nevíš, co a v jakém množství bylo. No nic.
Ty víš stejně jenom to, co ti píšou další ketofanatici :nevim: Před lety byla takhle propagovaná nízkotučná dieta a ta taky fungovala. A pak nízkokalorická a světe div se, fungovala taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
15.12.20 10:17
@akavi píše:
To víš že jo :lol: do ketózy se dostaneš, i když nejíš vůbec. A nevím, proč hejtíš maso, vejce a vývary z hlediska přebytku bílkovin, když ani nevíš, co a v jakém množství bylo. No nic.
Ty víš stejně jenom to, co ti píšou další ketofanatici :nevim: Před lety byla takhle propagovaná nízkotučná dieta a ta taky fungovala. A pak nízkokalorická a světe div se, fungovala taky.

Zlato, tomu se říká ketoacidoza a je to nezdravý způsob ketozy. Nekontrolovaný stav. To nema nic spolecneho s kontrolovanou ketozou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
15.12.20 10:33
@Královna Kosmíru píše:
Zlato, tomu se říká ketoacidoza a je to nezdravý způsob ketozy. Nekontrolovaný stav. To nema nic spolecneho s kontrolovanou ketozou.

Ta se objevuje buď u cukrovky, alkoholismu nebo dlouhodobém hladovění. Nicméně je to furt ketóza, ač nekontrolovatelná. Do kontrolované ketózy se ovšem dle paní odbornice nedá dostat konzumací masa, vajec a vývarů (resp. toto je blbě), ve kterých není nula sacharidů a nevedou ke ketóze. A hned se tu slovíčkaří, že to není úplná nula, ale opravdu malé množství víc. Ok, nulu asi bez hladovění nikdo nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
15.12.20 10:37

@akavi ano do ketózy se dostaneš i hladovkou :mrgreen:
To je když se ti sacharidy dostanou pod určitě množství.. a pak už je to hladovka.
Když nic nejíš. Záchrana na horší časy.
Která se často zvrtne v ketoacidózu.
Ketogenní dieta…styl zdravé diety není o hladovce, likvidování orgánů ani ničem takovém.
Je to nastavené tak, jak má tělo zdravě přijímat potraviny. Aby nedošlo k.,,.. Držím to dva týdny a je mi zle, motá se mi hlava a nespím. :P :mrgreen: i když jak říkám..
Bílkoviny by v ketodietě měli dělat jen 20% jídelníčku
Ty a tvoje 0 sacharidů :mrgreen: ti evidentně fákt prospělo. :mrgreen:
Ty jsi tvrdila jak vše dodržuješ podle ketobible.. :mrgreen: :mrgreen:
A začala jsi jak je ketóza na nic, jak kolegyně přibrali po ní 15 kg, ty jsi byla vzor dodržování pravidel a kdesi cosi.
A kdo o tom ví víc, je ketofanatik :mrgreen:
Dodám že kdo o tom nic neví ale poučuje je tak akorát blbe. c. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
15.12.20 10:42

Takhle má vypadat ketostravovaní :P
Když máš příjem tuků, bílkovin a vše ostatní dobře nastavené..není ti ták hrozně zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
15.12.20 10:57
@Skaiqy píše:
Je rozdíl mezi cukrem rafinovaným a sacharidem jako takovým :) brambory, rýže,. luštěniny v normálním množství ještě nikoho nezabila (luštěniny kromě mě, ty nás Crohnare rozsekaji na kusy :mrgreen: ) sacharidy jsou nutné k fungování organismu, zejména mozku.. ketóza funguje s 5o g sacharidů :) takže vždy tam je..

Pouze mozku ;)
Pouze mozek potřebuje glukózu. A i v případě, kdy by tělo nepřijímalo vůbec žádné sacharidy, tělo si palivo pro mozek vyrábí samo, glukogenezí.
Existují dokonce indicie, že výrazná restrikce sacharidů je pro mozek lepší.

Ne, sacharidy skutečně „nikoho nezabijí“. Já ani nejsem ketoradikál. :P Reagovala jsem pouze na tvoje tvrzení, že je tělo potřebuje, notabene v podobě sacharidových příloh. Nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková