Je real do dubna shodit 20kg?

Anonymní
14.12.20 22:41

Je real do dubna shodit 20kg?

Ahoj, je mozne zhubnout 20kilo do dubna 2021? Mam vetsi nadvahu, 90kg. A vyska 170cm.
Momentalne hodne jim, mam hroznou chut k jidlu, na sladke apod. Davam si velke porce, proste je to spatny :/
Chtela bych toho docilit ale bez pocitani kalorii, vazeni jidla apod.
Takze prevazne vyrazeni sladkeho, smazeneho mastneho, cviceni, vice pohybu atd.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2330
14.12.20 22:42

Tenhle cíl mám také. Jestli to je reálné, nevím. Chci to zkusit a jít do toho. Napiš mi SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
14.12.20 22:46

No za 4 měsíce 20 kg není zrovna zdravé hubnutí.
Každopádně vyhozením sladkých jídel, sladkosti a sladkých vod a limonad, vyřazením smaženych jídel si jen pomůžeš a je to dobrý start. Doporučuji jist méně a častěji, nejlépe bez příloh, přílohy nahradit zeleninou. A určitě se hýbat! Chůze, svižná chůze, tím třeba začít, cvičení na doma a různých výzev je na internetu mrak. Držím palce.
P. s. Večer už jen nějaká lehká jídla k večeři a ne moc pozdě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
14.12.20 22:49

Reálné to podle mě je (tedy aspoň 15), ale musíš začít hned. Takže doplnit Vánoční zásoby je zcela pasé… Zvýšit podíl pohybu a začít jíst na dezertních talířích, tak se ti nestane, že si nabereš moc. Jinak vyřadit sladké, smažené, pit pouze neslazenou neperlivou vodu. Zařadit do jídelníčku zeleninu a mít na talíři vždy poměr masa a zeleniny větší než přílohy. A hýbat a hýbat. Začátek bude na pytel, budou chutě a tak. Takže si připravit do lednice zeleninu a když se to přepadne, tak si vzít mrkev, papriku, okurek atp. A hodně pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15813
14.12.20 23:02

Tlacháním na emiminu neshodíš ani deko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.20 23:02

Také se přidávám. Jsem na tom váhově stejně, jen tedy si absolutně nevím, že shodím 20 kg, budu velmi ráda za 10. Proč to chceš do dubna?
Anonymně, osobní údaj.

• Citovat
  • Upravit
107
14.12.20 23:05
@Anonymní píše:
Ahoj, je mozne zhubnout 20kilo do dubna 2021? Mam vetsi nadvahu, 90kg. A vyska 170cm.
Momentalne hodne jim, mam hroznou chut k jidlu, na sladke apod. Davam si velke porce, proste je to spatny :/
Chtela bych toho docilit ale bez pocitani kalorii, vazeni jidla apod.
Takze prevazne vyrazeni sladkeho, smazeneho mastneho, cviceni, vice pohybu atd.

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
14.12.20 23:06

Myslím, že shodit 20 kg reálné je, jen si na to dej delší dobu než do dubna. Vyřazením sladkého, smaženého a zařazením častého pohybu na to jdeš dobře, jen tak dál. Držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17088
14.12.20 23:06
@Anonymní píše:
Také se přidávám. Jsem na tom váhově stejně, jen tedy si absolutně nevím, že shodím 20 kg, budu velmi ráda za 10. Proč to chceš do dubna?
Anonymně, osobní údaj.

Jsem na tom stejně a taky by mě zajímal důvod, proč zrovna do dubna - svatba? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.20 23:16

Ja ted shodila 5kg za mesic, ale mam nadvahu vyssi. Vyvrkla jsem si osklive kotnik a proste nedosla do lednice:-) Takze 3 normalni jidla denne a piti voda, pritom bez pohybu a slo to krasne. Stacilo nepast se cely den… tu orisek, tu kousek cukrovi, neco dojist po detech. Obcas i delsi pust, treba prvni jidlo az v 11. Dokonce mi prestalo chutnat sladky, uplne se mi zmenila chut smerem ke slanemu a korenenemu a to jsem totalni coko zavislak. A diky tomu mam mnohem vic energie a pritom zadny hlad, klidne si dam
ramci obeda i kafe a kokosku. Chce to vydrzet ty 2-3 tydny a clovek si zvykne na novy rezim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.20 23:17

Ano, svatba :( nici me to jak vypadam.. chci bejt do satu jako driv :/

• Citovat
  • Upravit
5571
14.12.20 23:20

A to šaty budeš vybírat těsně před svatbou? abyses z toho nezačala stresovat a nešlo to pak zase nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.20 23:56

Já jsem zhubla tak, že jsem nastoupila do nové práce a absolutně se nestíhala najíst. Takže ráno jen jeden koblížek a pak až v půl deváté večer večeře. :oops: Za měsíc a půl 14 kilo dole. :oops: Měla jsem v tu dobu nadváhu, na 157 cm to bylo 74 kilo :oops: a taky jsem v té práci litala z místa na místo, pořád v pohybu. Postupem času jsem i přestala mít hlad. Dneska je to 5 let, práce stejná, jen už si ji umím lépe rozvrhnout. Najetím na normální stravu (snídaně, oběd, svačina, večeře)jsem zpět nepřibrala nic. Dokonce před 2 roky díky vyřazení bílého pečiva a cukru jsem ještě shodila. Teď už jim normalne, zdravotní následky ta nežrací jízda nezanechala, ale to může být náhoda a jedině moje štěstí. Být tebou udělám to jak jsi sama napsala. :palec: To je hodně dobrá cesta. Když zhubnes méně svět se přece nezboří a pro ženicha budeš nádherná taková jaká jsi :kytka:
Hodně štěstí :)

• Citovat
  • Upravit
10073
15.12.20 02:58
@Marben píše:
No za 4 měsíce 20 kg není zrovna zdravé hubnutí.
Každopádně vyhozením sladkých jídel, sladkosti a sladkých vod a limonad, vyřazením smaženych jídel si jen pomůžeš a je to dobrý start. Doporučuji jist méně a častěji, nejlépe bez příloh, přílohy nahradit zeleninou. A určitě se hýbat! Chůze, svižná chůze, tím třeba začít, cvičení na doma a různých výzev je na internetu mrak. Držím palce.
P. s. Večer už jen nějaká lehká jídla k večeři a ne moc pozdě!

Přílohy zařazujeme normálně do jídelníčku! Nesmějí se vyhodit.. mají nezastupitelne místo v oblasti sacharidů které naše tělo potřebuje takže jíst bez přílohy je totální nesmysl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
15.12.20 03:04
@Skaiqy píše:
Přílohy zařazujeme normálně do jídelníčku! Nesmějí se vyhodit.. mají nezastupitelne místo v oblasti sacharidů které naše tělo potřebuje takže jíst bez přílohy je totální nesmysl..

Kdyby byly sacharidové přílohy nezastupitelné, byli by ti lidé, co jedou měsíce a roky v ketóze, už dávno mrtví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková