Je tchán manželův otec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4019
13.8.19 15:03
@wildcherry píše:
Otazka kolik mas taky kolem sebe sousedu :lol: :lol: :lol:…Samozrejme je to vtip :lol:

Nikoho. :lol: pole, louky, les. :lol: dal bydlí soused o něco starší, než můj táta. A právě prý jeho synovi měl být podobný můj syn. :lol: no, tož tak. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
13.8.19 15:03

@Amelie30 hele já taky něco podobnýho já mám tmavohnědě vlasy a manžel je plavovlasý, no teď už spíš málovlasý a dcerka je lehce šmrncnutá do rez. Taky jsem si to už párkrát vyslechla, kdy u nás naposledy byl manželův rezatý kamarád :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
13.8.19 15:04

@semto1 Chápeme a velmi dobře. Nechci se tu dohadovat, ale zkrátka to možné je. Psala jsem to o tom vypnutém genu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
13.8.19 15:04
@Amelie30 píše:
Nikoho. :lol: pole, louky, les. :lol: dal bydlí soused o něco starší, než můj táta. A právě prý jeho synovi měl být podobný můj syn. :lol: no, tož tak. :D

Tak nic, tak to mi nevyslo, skoda :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.19 15:05
@TopSecret píše:
Tvuj manzel to nechce vedet? Nebo nic netusi?

Jako dítě se pry zeptal na základě toho rodného listu. Bylo mu řečeno, že otec je jeho skutecny otec a RL má nový, protože se ten starý ztratil. Ale vzhledem ke konfliktním vztahům mezi oběma rodinami, v nekterych případech téměř až nenávisti, v tom dle mého bude něco trochu víc. Minimálně otcovství uznané až po několika letech. :nevim: Vysvětlovalo by to i hodně nestandardní vztah mezi manželovo rodiči.
Manžel už to neřeší, bere celou věc tak, jak je.

• Citovat
  • Upravit
22130
13.8.19 15:05

@SAJ to jo, zvlášť, když máme jenom sousedku důchodkyni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
13.8.19 15:07
@mado píše:
@SAJ to jo, zvlášť, když máme jenom sousedku důchodkyni. :mrgreen:

Jak člověka chytne vášeň, tak není překážkou ani les, pole nebo kopec. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
13.8.19 15:08
@Anonymní píše:
Jako dítě se pry zeptal na základě toho rodného listu. Bylo mu řečeno, že otec je jeho skutecny otec a RL má nový, protože se ten starý ztratil. Ale vzhledem ke konfliktním vztahům mezi oběma rodinami, v nekterych případech téměř až nenávisti, v tom dle mého bude něco trochu víc. Minimálně otcovství uznané až po několika letech. :nevim: Vysvětlovalo by to i hodně nestandardní vztah mezi manželovo rodiči.
Manžel už to neřeší, bere celou věc tak, jak je.

Aha. No to ja bych to teda chtela vedet. Ale sem zenska, no :oops: :D
Ale v matricni knize to bude 100% napsane. Tak treba az bude starsi, tak to bude chtit vedet a muze na tu matriku zajit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.19 15:30

Všem díky za příspěvky. Asi po tom pátrat nebudu. Vlastně ani nevím, jak bych před manželem obhájila několikatisícovou částku za test z našeho společného účtu. Ale zajímat mě to nikdy nepřestane.

• Citovat
  • Upravit
10030
13.8.19 15:32
@Amelie30 píše:
@žampion se nesměj. :lol: Já si třeba kvůli barvě očí vyslechla docela nemilé věci. Od příbuzenstva. :zed:

Já byla to dítě, které se barvou očí vymykalo a celý život můj otec poslouchal od své rodiny, že nejsem jeho dcera. :roll: Já mu do puberty ani nebyla moc podobná, prostě lidé si často myslí, že děti musí být kompletní kopie rodičů, takže jsem celý život poslouchala kecy o adopci apod. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
13.8.19 15:36

@žampion no dovede to člověku otrávit život, ne, že ne. U nás si to pak sedlo, teď je syn malá kopie táty. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
13.8.19 15:38

@Amelie30 dcera je zase jako by se narodila tchýni / celá ona/ takže takovýhle bláboly mě nemůžou vytočit, vtípálci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
13.8.19 15:39
@Wani píše:
Já byla to dítě, které se barvou očí vymykalo a celý život můj otec poslouchal od své rodiny, že nejsem jeho dcera. :roll: Já mu do puberty ani nebyla moc podobná, prostě lidé si často myslí, že děti musí být kompletní kopie rodičů, takže jsem celý život poslouchala kecy o adopci apod. :lol:

A je, to už bych je poslala někam. Ještě mi tohle říkat před dítětem. To zanechá stopy. A teď už v pohodě? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
13.8.19 15:41
@žampion píše:
@Amelie30 dcera je zase jako by se narodila tchýni / celá ona/ takže takovýhle bláboly mě nemůžou vytočit, vtípálci.
:lol: ale jo, tak já vím, že manžel je otec a to je pro mě podstatný. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
13.8.19 15:43
@Amelie30 píše:
A je, to už bych je poslala někam. Ještě mi tohle říkat před dítětem. To zanechá stopy. A teď už v pohodě? :kytka:

No tak vztahy s otcovou rodinou jsou špatný, nevídám se s nimi a není tam žádná komunikace mezi námi. S taťkou mám ale vztah dobrý, on nikdy nepochyboval, že bych nebyla jeho dcera, teď se mu aspoň trošku podobám. V jeho rodině jsou všichni dost tmaví, černé vlasy, hnědé oči a já jsem světle hnědovlasá se zelenýma očima a bílá jak stěna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová