Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@wildcherry píše:
Otazka kolik mas taky kolem sebe sousedu![]()
![]()
…Samozrejme je to vtip
Nikoho.
pole, louky, les.
dal bydlí soused o něco starší, než můj táta. A právě prý jeho synovi měl být podobný můj syn.
no, tož tak. ![]()
@Amelie30 hele já taky něco podobnýho já mám tmavohnědě vlasy a manžel je plavovlasý, no teď už spíš málovlasý a dcerka je lehce šmrncnutá do rez. Taky jsem si to už párkrát vyslechla, kdy u nás naposledy byl manželův rezatý kamarád
.
@semto1 Chápeme a velmi dobře. Nechci se tu dohadovat, ale zkrátka to možné je. Psala jsem to o tom vypnutém genu.
@Amelie30 píše:
Nikoho.pole, louky, les.
dal bydlí soused o něco starší, než můj táta. A právě prý jeho synovi měl být podobný můj syn.
no, tož tak.
Tak nic, tak to mi nevyslo, skoda
![]()
@TopSecret píše:
Tvuj manzel to nechce vedet? Nebo nic netusi?
Jako dítě se pry zeptal na základě toho rodného listu. Bylo mu řečeno, že otec je jeho skutecny otec a RL má nový, protože se ten starý ztratil. Ale vzhledem ke konfliktním vztahům mezi oběma rodinami, v nekterych případech téměř až nenávisti, v tom dle mého bude něco trochu víc. Minimálně otcovství uznané až po několika letech.
Vysvětlovalo by to i hodně nestandardní vztah mezi manželovo rodiči.
Manžel už to neřeší, bere celou věc tak, jak je.
@mado píše:
@SAJ to jo, zvlášť, když máme jenom sousedku důchodkyni.
Jak člověka chytne vášeň, tak není překážkou ani les, pole nebo kopec. ![]()
@Anonymní píše:
Jako dítě se pry zeptal na základě toho rodného listu. Bylo mu řečeno, že otec je jeho skutecny otec a RL má nový, protože se ten starý ztratil. Ale vzhledem ke konfliktním vztahům mezi oběma rodinami, v nekterych případech téměř až nenávisti, v tom dle mého bude něco trochu víc. Minimálně otcovství uznané až po několika letech.Vysvětlovalo by to i hodně nestandardní vztah mezi manželovo rodiči.
Manžel už to neřeší, bere celou věc tak, jak je.
Aha. No to ja bych to teda chtela vedet. Ale sem zenska, no
![]()
Ale v matricni knize to bude 100% napsane. Tak treba az bude starsi, tak to bude chtit vedet a muze na tu matriku zajit.
Všem díky za příspěvky. Asi po tom pátrat nebudu. Vlastně ani nevím, jak bych před manželem obhájila několikatisícovou částku za test z našeho společného účtu. Ale zajímat mě to nikdy nepřestane.
@Amelie30 píše:
@žampion se nesměj.Já si třeba kvůli barvě očí vyslechla docela nemilé věci. Od příbuzenstva.
Já byla to dítě, které se barvou očí vymykalo a celý život můj otec poslouchal od své rodiny, že nejsem jeho dcera.
Já mu do puberty ani nebyla moc podobná, prostě lidé si často myslí, že děti musí být kompletní kopie rodičů, takže jsem celý život poslouchala kecy o adopci apod. ![]()
@žampion no dovede to člověku otrávit život, ne, že ne. U nás si to pak sedlo, teď je syn malá kopie táty. ![]()
@Amelie30 dcera je zase jako by se narodila tchýni / celá ona/ takže takovýhle bláboly mě nemůžou vytočit, vtípálci.
@Wani píše:
Já byla to dítě, které se barvou očí vymykalo a celý život můj otec poslouchal od své rodiny, že nejsem jeho dcera.Já mu do puberty ani nebyla moc podobná, prostě lidé si často myslí, že děti musí být kompletní kopie rodičů, takže jsem celý život poslouchala kecy o adopci apod.
A je, to už bych je poslala někam. Ještě mi tohle říkat před dítětem. To zanechá stopy. A teď už v pohodě? ![]()
@žampion píše:
@Amelie30 dcera je zase jako by se narodila tchýni / celá ona/ takže takovýhle bláboly mě nemůžou vytočit, vtípálci.
@Amelie30 píše:
A je, to už bych je poslala někam. Ještě mi tohle říkat před dítětem. To zanechá stopy. A teď už v pohodě?
No tak vztahy s otcovou rodinou jsou špatný, nevídám se s nimi a není tam žádná komunikace mezi námi. S taťkou mám ale vztah dobrý, on nikdy nepochyboval, že bych nebyla jeho dcera, teď se mu aspoň trošku podobám. V jeho rodině jsou všichni dost tmaví, černé vlasy, hnědé oči a já jsem světle hnědovlasá se zelenýma očima a bílá jak stěna ![]()