Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky,tak s absolutním štěstím jsem objevila dvě čárky na testu (2 dny po meškání), další den silnější a dneska, tedy 3 den meškání, jsem to ráno dostala, ale jen velmi slabě - tmavá krev, ale tak na jednu intimku. Do toho mě bolí břicho (ne nijak hodně, ale rozhodně o něm vím). Do toho jsem extrémně unavená a taková malátná (to k MS nemívám)
Je naděje že bych byla těhotná ale ty testy teda lhaly anebo právě potrácím?
DěkujuDoktor má navíc dovolenou, tak nevím jestli to nějak řešit a někam jet.
Je to vzdycky 50:50 takhle v zacatku.
To vam ani doktor nepomuze.
Maximalne si zajedte na pohotovost, mohou vam predepsat leky na “udrzeni” plodu, ale pokud to neni prosperujici tehotenstvi, tak to leky neudrzi a pokud to prosperujici je, tak zvladne i lehke krvaceni.
Navic by na utz nebylo nejspis jeste nic videt.
Takze musite vydrzet.
@janikema90 píše:
Je to vzdycky 50:50 takhle v zacatku.
To vam ani doktor nepomuze.
Maximalne si zajedte na pohotovost, mohou vam predepsat leky na “udrzeni” plodu, ale pokud to neni prosperujici tehotenstvi, tak to leky neudrzi a pokud to prosperujici je, tak zvladne i lehke krvaceni.
Navic by na utz nebylo nejspis jeste nic videt.
Takze musite vydrzet.
děkuju vám.
Naději si nedávám, ale tak strašně bych si to přála ![]()
@Anonymní píše:
děkuju vám.
Naději si nedávám, ale tak strašně bych si to přála
To se nikdy neda rict, ja zacala spinit v 8tt a rozjel se z toho potrat i pres navstevu pohotovosti a nasazeni leku. Jine holky tu pisou, ze spinily jak dlouho a plod se udrzel v pohode. Takhle v zacatku je to proste nejiste a neda se pro to delat vubec nic ![]()
Holky jsou v tom maličko i cucky
fakt nepatrně, ale jsou
čtu teď nějaký diskuze a holky píšou že jen špinily, u mě to určitě jen špinění není, ale prostě velmi slabé krvácení.
Zítra si zkusím udělat test, ale tuším co uvidím ![]()
Někdy se v prvním trimestru krvácí. Ty testy se dnes dělají strašně brzy, v době, kdy těhotenství často končí spontánním potratem. To, co naše babičky považovaly za opožděnou menstruaci, se dnes díky testům považuje za raný potrat.
@eva valoi to máš pravdu…teď lituji že jsem ten test dělala, protože to zklamání je šílený.
@Anonymní píše:
@eva valoi to máš pravdu…teď lituji že jsem ten test dělala, protože to zklamání je šílený.
Tak ještě uvidíš. Držím palce, ať to vyjde, a nebo hned další měsíc. Podívej, tohle se často stává, pokud tedy opravdu se nakonec to těhotenství nechytne, když je něco hodně blbě. A výhoda je, že nemusíš čekat, prostě si odmenstruuješ a jede se dál.
![]()
Ahoj holky,
tak s absolutním štěstím jsem objevila dvě čárky na testu (2 dny po meškání), další den silnější a dneska, tedy 3 den meškání, jsem to ráno dostala, ale jen velmi slabě - tmavá krev, ale tak na jednu intimku. Do toho mě bolí břicho (ne nijak hodně, ale rozhodně o něm vím). Do toho jsem extrémně unavená a taková malátná (to k MS nemívám)
Je naděje že bych byla těhotná ale ty testy teda lhaly anebo právě potrácím?
Doktor má navíc dovolenou, tak nevím jestli to nějak řešit a někam jet.
Děkuju