Je to potrat nebo je naděje?

Anonymní
17.5.21 17:53

Je to potrat nebo je naděje?

Ahoj holky,

tak s absolutním štěstím jsem objevila dvě čárky na testu (2 dny po meškání), další den silnější a dneska, tedy 3 den meškání, jsem to ráno dostala, ale jen velmi slabě - tmavá krev, ale tak na jednu intimku. Do toho mě bolí břicho (ne nijak hodně, ale rozhodně o něm vím). Do toho jsem extrémně unavená a taková malátná (to k MS nemívám)

Je naděje že bych byla těhotná ale ty testy teda lhaly anebo právě potrácím? :( Doktor má navíc dovolenou, tak nevím jestli to nějak řešit a někam jet.

Děkuju :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
996
17.5.21 17:57
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

tak s absolutním štěstím jsem objevila dvě čárky na testu (2 dny po meškání), další den silnější a dneska, tedy 3 den meškání, jsem to ráno dostala, ale jen velmi slabě - tmavá krev, ale tak na jednu intimku. Do toho mě bolí břicho (ne nijak hodně, ale rozhodně o něm vím). Do toho jsem extrémně unavená a taková malátná (to k MS nemívám)

Je naděje že bych byla těhotná ale ty testy teda lhaly anebo právě potrácím? :( Doktor má navíc dovolenou, tak nevím jestli to nějak řešit a někam jet.

Děkuju :,(

Je to vzdycky 50:50 takhle v zacatku.
To vam ani doktor nepomuze.
Maximalne si zajedte na pohotovost, mohou vam predepsat leky na “udrzeni” plodu, ale pokud to neni prosperujici tehotenstvi, tak to leky neudrzi a pokud to prosperujici je, tak zvladne i lehke krvaceni.
Navic by na utz nebylo nejspis jeste nic videt.
Takze musite vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.21 18:03
@janikema90 píše:
Je to vzdycky 50:50 takhle v zacatku.
To vam ani doktor nepomuze.
Maximalne si zajedte na pohotovost, mohou vam predepsat leky na “udrzeni” plodu, ale pokud to neni prosperujici tehotenstvi, tak to leky neudrzi a pokud to prosperujici je, tak zvladne i lehke krvaceni.
Navic by na utz nebylo nejspis jeste nic videt.
Takze musite vydrzet.

děkuju vám.
Naději si nedávám, ale tak strašně bych si to přála :?

• Citovat
  • Upravit
6654
17.5.21 18:12
@Anonymní píše:
děkuju vám.
Naději si nedávám, ale tak strašně bych si to přála :?

To se nikdy neda rict, ja zacala spinit v 8tt a rozjel se z toho potrat i pres navstevu pohotovosti a nasazeni leku. Jine holky tu pisou, ze spinily jak dlouho a plod se udrzel v pohode. Takhle v zacatku je to proste nejiste a neda se pro to delat vubec nic :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.21 18:30

Holky jsou v tom maličko i cucky :( fakt nepatrně, ale jsou :( čtu teď nějaký diskuze a holky píšou že jen špinily, u mě to určitě jen špinění není, ale prostě velmi slabé krvácení.

Zítra si zkusím udělat test, ale tuším co uvidím :,(

• Citovat
  • Upravit
14809
17.5.21 18:47

Někdy se v prvním trimestru krvácí. Ty testy se dnes dělají strašně brzy, v době, kdy těhotenství často končí spontánním potratem. To, co naše babičky považovaly za opožděnou menstruaci, se dnes díky testům považuje za raný potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.21 18:51

@eva valoi to máš pravdu…teď lituji že jsem ten test dělala, protože to zklamání je šílený.

• Citovat
  • Upravit
14809
17.5.21 18:59
@Anonymní píše:
@eva valoi to máš pravdu…teď lituji že jsem ten test dělala, protože to zklamání je šílený.

Tak ještě uvidíš. Držím palce, ať to vyjde, a nebo hned další měsíc. Podívej, tohle se často stává, pokud tedy opravdu se nakonec to těhotenství nechytne, když je něco hodně blbě. A výhoda je, že nemusíš čekat, prostě si odmenstruuješ a jede se dál.
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová