Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@akavi píše: Více
Mám podobnou zkušenost od známých. Když to byla tchýně, tak proč sem furt leze, proč otravuje, ať nám dá pokoj. Ale když se situace obrátila a byla to její maminka, tak přece tam nebude sama, dyť si chce jen popovídat, dyť chce vidět jen vnoučata, co proti ní pořád máš?…
@Anonymní píše: Více
Nechápu proč jste ho museli vyplatit hypotékou, a radši si tu hypo nevzali na něco, co by bylo jen vaše a neměla bys na krku tchyni s věcným břemenem. Holt budete muset pořd zamykat, co jinýho ![]()
@arinecka píše: Více
Každý v životě udělá pořádnou řádku blbostí. Čas nevrátíš, teď musí řešit současnou situaci a ne si říkat „kdybychom tenkrát…“.
@rmot píše: Více
Tak jasný, to chápu, já prostě musela
Holt tu kouli, zamykat atd.
@rmot píše: Více
Zas na rozdil od cipu se prsty někde blbě zapomiinaji…
@j.a.n.i1 píše: Více
No že čip může úplně stejně někde zapomenout jako klíče, které doposud využívají, ne? Žádný krok zpět.
@unuděná píše: Více
Dnešní čipy si můžeš i připnout na hodinky nebo náramek, nebo zvolit přimo NFC chip a nahrát si ho do chytrých hodinek. Človek na to pak nemusí myslet na rozdíl od klíčů.
No, jelikož tam aktuálně maji kliku a tedy nepotrebuji nic, tak nutnost nosit cip nebo ty klíče krokem zpet bude.
Nelze nemovitost prodat? Nebo alespoň paní na tuto možnost upozornit - nebude-li respektovat hranice, dojde k prodeji a s ní coby břemenem, a nelze čekat, že noví majitelé budou jednat v rukavičkách.
Ale to že tam je klika přece neznamená, že nezamykají když ráno odchází do práce/školy, ne? ![]()
A myslis, ze člověk z baraku je po prichodu domu uz jen uvnitř? Ja tedy za dobu co jsem po prichodu z prave doma couram na zahradu a zpet reba 20× a tedy by me dost obtezovalo hlidat zda mam cip/klíče.
To je pravd, že na nějaké pendlování mezi zahradou a vnitřkem jsou nepraktické jak klíče, tak čip. Ale osobně bych komplet barák asi nechtěla mít zabezpečený jen na otisky prstů. Stává se mi dost často, že se nemůžu dostat do telefonu - stačí mít rozmočené ruce, škrábanec apod. a jsi v pytli.