Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pokud to není na intimní partie, tak v pohodě. Ale na fifipiro nepusinkuju ani mimino. To je pro mne přes čáru. Mam kluky ![]()
@axelina t jo to si nějak ani nepřestavím že bych svého syna v 5 letech které má pusinovala na pindíku. Kord když mu stačí když ho třeba utírám tak se vzruší.
No tam už bych asi přemýšlla. Ale u ročního dát mu pusu na prdku to klidně ale touhu líbnout moje děti na přirození sem něměla asi nidky ![]()
Holky a já se mazlím s osmiletým - teda on se mnou (a doufám, že mu to ještě nějakou dobu vydrží, mazlíkovi
). Jsem úchylná až na půdu že
Teda kromě toho se ještě mazlím s šestiletou a tříletou, ale pssst, to už jsem asi neměla ani psát, co
![]()
@axelina píše:
@nini77 v 15 letech by mi to uchylne přišlo… já taky mýho skoro 5ti letýho kluka pusinkuju na pindourovi a na zadku… uchylná si teda nepřijdu…
Uchylna stopro nejsi, ale trochu zarazejici to popravde receno je. Aspon pro me
Ale nemyslim to zle! ![]()
@Terezka1993 píše:
No ještě mi nadávejte že se vůbec zeptám vy ste dobrý tedaSem mladá matka a prostě sem se jen zeptala protože ta paní co mi to řekla je mi hodně blízká například někdo z rodiny…
A kdo ti nadává? Ukaž kde… ![]()
@Terezka1993 píše:
No ještě mi nadávejte že se vůbec zeptám vy ste dobrý tedaSem mladá matka a prostě sem se jen zeptala protože ta paní co mi to řekla je mi hodně blízká například někdo z rodiny…
Nikdo ti přece nenadává, jen si z toho děláme legraci. Takže si z toho vezmi jen to, že je to úplně normální a v pohodě. Každý máme jiné zvyklosti a stejně tak potřeby. Jsou děti, které se nechtějí mazlit vůbec, jsou děti, které jsou mazlivé až do puberty. Proč jim to nedopřát (a sobě taky
)
@Terezka1993 píše:
Například toto, ano jsem samostatně myslící a prostě jsem se chtěla jen ujistit. Svého chlapa znám, ale je hodně případů kdy otec zneužívá své dítě a nikdo o tom třeba neví..
ok jedna… tak reaguj přímo na ni a neříkej vy mi tu nadáváte, když to není pravda
Manžel i já jsme pusinkovali normálně na prdýlku a bříško a všechno. Není to úchylné. Do teď si s oblibou naše děti nahaté pošmudlím, když je vytahujem z vany a úchylná nejsem, pokud prudí a otravují mě a skáčou po mě, jednoznačný trest je kousanec do prdky
jsou to smradi a často provokují schválně.
Na pinďu a pipku jsem nepusinkovala, neb načuráno do oka není nic moc a že se mi to stalo několikrát.
Jediný co mi přijde divný je to, že ty nemáš vlastní úsudek. Chudák tvůj muž
Samozřejmě to pedofilní není.
Dva a půl letou koušu do zadku, naučila jsem jí práskat tátu za gumu od tepláků, táta i já se s ní koupeme, tatínek jí dokonce i sprchuje, od miminka přebaloval a oblékal. Kurde my jsme úchylná rodina
proboha buď ráda, že s ní blbne, co by jiné ženské daly za to, aby si otec dítěte všímal a být tvým partnerem a toto zjistit tak bych tě nakopala do zádele
@Terezka1993 píše:
Takže jsi vlastně před někým z partnera udělala úchyla. Dobrý no ![]()
Ne, nepřijde mi to úchylné. Mazlení s mámou i s tátou je přirozené ![]()
@axelina Pusinkovat dítě na přirození v jakémkoliv věku mi uchýlné přijde. V pěti letech už dítě začíná zkoumat svoji sexualitu. Abys z toho neměla ještě nějaké problémy až se kluk někde zmíní.
@pajisek90 aha…takže strkat teploměr do zadku a přetahovat klukum do 5 let předkožku je normální a dát mu pusu na pindoura nebo na zadek ne? on taky ve vaně cucá moje prsa (kojila jsem ho do 3.5 roku) tak si jeste ted obcas vzpomene… uchylná rozhodně nejsem a problemu se tedy nebojím..já se s našima koupala ve vaně do 3. třídy a žádný trauma z toho nemam tedy
@BloomingGorgeous ne že bch to dělala pravidelně a nějak programově! ale prostě někdy když přilitne ke mě nahatej a jde se se mnou mazlit tak ho celýho opusinkuju, mě se nahatý děti strašně líbí a ti chlapečci mi kor přijdou takový hrozně roztomilí jak maj toho pindíka
možná je to tím že syn ač skoro 5 let - odpovádá tak maximálně 3 letákovi…je to jeste takový batole