Je to uchylné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3224
27.4.17 20:42

@Petra2829 ..vzruší?? tak toho jsem si u syna teda jeste nikdy nevšimla… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
27.4.17 20:46

@axelina
Ja mam 5 letyho synovce a musim rict, ze to fakt uz neni mimino. Je zvedavej, ukecanej a vsechno…Uznavam, kazde dite je jine a kazda rodina to ma nastavene jinak, ale taky mi to prijde trosku zvlastni s tim pindikem. Mozna jsem pruderni no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.4.17 20:47
@axelina píše:
@pajisek90 aha…takže strkat teploměr do zadku a přetahovat klukum do 5 let předkožku je normální a dát mu pusu na pindoura nebo na zadek ne? on taky ve vaně cucá moje prsa (kojila jsem ho do 3.5 roku) tak si jeste ted obcas vzpomene… uchylná rozhodně nejsem a problemu se tedy nebojím..já se s našima koupala ve vaně do 3. třídy a žádný trauma z toho nemam tedy

cucá prsa ve vaně, když už nekojíš?
hele já nemám problém se společným koupáním to mi přijde pohodě..ale nechat si jen tak ocucávat od pětiletýho prsa, protože si vzpomněl na kojení je dost mimo - není k tomu žádný důvod a nezlob se není to normální - když nic neteče tak ti nem dítě co sát prsa.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
27.4.17 20:54

@axelina no neříkám furt… ale někdy ano. A není to neobvyklé. Co od maminek vím. Ovšem nějak na to neupozorňuji, nekomentuji. Ale sahat na něj nebo nechat sahat na sebe to fakt jako ne… Nejsem jetá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
27.4.17 20:55

@axelina no uchylná možná ne, ale přinejmenším to není normální si nechat cumlat prsa. Taky sem kojila dlouho ale tohle jako vážně. ne. O koupání nemluvím, to je pohoda.Ale toto je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
27.4.17 20:56
@jdukolem píše:
cucá prsa ve vaně, když už nekojíš?
hele já nemám problém se společným koupáním to mi přijde pohodě..ale nechat si jen tak ocucávat od pětiletýho prsa, protože si vzpomněl na kojení je dost mimo - není k tomu žádný důvod a nezlob se není to normální - když nic neteče tak ti nem dítě co sát prsa.. 8o

Tak to s tema prsama je teda ujety v tomhle veku. Uz je to velkej kluk co zkouma a pamatuje, zadny batole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.17 21:06

@axelina
Vidim, ze mas syna proste rada :srdce:
Jak rikam, nic uchylnyho na tom v Tvem pripade evidentne neni, jen ma kazdy hranice jinde. Tobe by zase urcite prisly divny nejaky veci u nas, nad kterymi se ja nepozastavuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.17 21:12

Jinak ja se vyjadrovala k te prvni zalezitosti, Axelina se mezitim rozpovidala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
27.4.17 21:14

@Terezka1993 to je nadávání? To je jen údiv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
27.4.17 21:47

@axelina Já dítěti teploměr do zadku nestrkám a pinďoura už bych pětiletému taky nepřetahovala. Myslím, že to už by měl pod dohledem zvládnout sám.
Cucá ti prsa? Jen tak? To jako vážně? Hm… Nezlob se na mě, ale kdyby se mi nějaké pětileté dítě svěřilo, že mu máma pusinkuje pindíka a on jí ve vaně cucá prsa, nic hezkého by mě teda nenapadlo… Popravdě by mě asi jako první napadlo jít se svěřit na sociálku.
Nemám nic proti mazlení, pusinkování a společném koupání. Ale všechno by mělo mít své hranice. Kluk už není úplně tak malej. Chodí nejspíš do školky a to už jsme si s klukama pod dekou ukazovali přirození a moc dobře jsme věděli, že to je dost intimní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
27.4.17 22:16

Dříve se i rodiče koupali se svými dětmi ve vaně a nikomu to úchylný nepřišlo. Kam ten svět spěje. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.4.17 22:22
@Anonymní píše:
Dříve se i rodiče koupali se svými dětmi ve vaně a nikomu to úchylný nepřišlo. Kam ten svět spěje. :roll:

co je na tomto sdělení intimního nebo soukromého fakt nechápu tyhle anonymy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
27.4.17 22:31

@pajisek90 tak jelikož malýmu pinda nejde pretahnout vubec tak mam instrukce že mu to mam pretahovat denne..což ja ale nedělam a nedělala jsem nikdy - to spíš mi přijde uchylný - mu s pindou manipulovat… a když se s nim koupu tak se mě ted ptá (jelikož jsem tehotná) jestli už mám mličko a jakože on je miminko a chce papat.. přijde mi to přirozený - možná i trochu žárlí a až se mimino narodí klidne mu dam i cucnout. nevidím na tom nic spatnýho. jasne najdou se ruzní lide i takoví kteří udavají ostatní na sociálce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.4.17 22:34
@axelina píše:
@pajisek90 tak jelikož malýmu pinda nejde pretahnout vubec tak mam instrukce že mu to mam pretahovat denne..což ja ale nedělam a nedělala jsem nikdy - to spíš mi přijde uchylný - mu s pindou manipulovat… a když se s nim koupu tak se mě ted ptá (jelikož jsem tehotná) jestli už mám mličko a jakože on je miminko a chce papat.. přijde mi to přirozený - možná i trochu žárlí a až se mimino narodí klidne mu dam i cucnout. nevidím na tom nic spatnýho. jasne najdou se ruzní lide i takoví kteří udavají ostatní na sociálce :-D

ale on už není miminko.. je to předškolák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
27.4.17 22:36
@axelina píše:
@pajisek90 tak jelikož malýmu pinda nejde pretahnout vubec tak mam instrukce že mu to mam pretahovat denne..což ja ale nedělam a nedělala jsem nikdy - to spíš mi přijde uchylný - mu s pindou manipulovat… a když se s nim koupu tak se mě ted ptá (jelikož jsem tehotná) jestli už mám mličko a jakože on je miminko a chce papat.. přijde mi to přirozený - možná i trochu žárlí a až se mimino narodí klidne mu dam i cucnout. nevidím na tom nic spatnýho. jasne najdou se ruzní lide i takoví kteří udavají ostatní na sociálce :-D

Teda tohle je už i na mě moc 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect