Je to uchylné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3224
27.4.17 22:37

…myslím že třeba taková střídavá peče bude mít na tyhle male děti daleko zhoubnější vliv ( a že se s tim roztrhl ted pytel) než jedna pusa na zadnici ve fungující rodině teda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
27.4.17 23:16

Není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
28.4.17 00:08
@axelina píše:
@pajisek90 aha…takže strkat teploměr do zadku a přetahovat klukum do 5 let předkožku je normální a dát mu pusu na pindoura nebo na zadek ne? on taky ve vaně cucá moje prsa (kojila jsem ho do 3.5 roku) tak si jeste ted obcas vzpomene… uchylná rozhodně nejsem a problemu se tedy nebojím..já se s našima koupala ve vaně do 3. třídy a žádný trauma z toho nemam tedy

Tvoje příspěvky i dále jsou des 8o Srovnávat teploměr nebo cipky do zadku/přetahování předložky - čili zdravotní důvody s tvyma pusama na pindoura, fakt neni to same. Pochopit by se to s privrenyma ocima dalo u mimina, ale ne u pětiletého kluka, ktery mluví, vnímá atd. A tvoje „dovolím mu zuzlat prsa“?Jsi sibnuta? Kde budou probůh jeho hranice intimity? Jako promiň, ale líbat deti na přirození je úchylné a tvoje ódy na male chlapecký a jejich pindiky taky.Jsi divná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
28.4.17 00:09

@axelina a pětileté dite neni batole! Jsi ty vubec matka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
28.4.17 00:13
@pajisek90 píše:
@axelina Já dítěti teploměr do zadku nestrkám a pinďoura už bych pětiletému taky nepřetahovala. Myslím, že to už by měl pod dohledem zvládnout sám.
Cucá ti prsa? Jen tak? To jako vážně? Hm… Nezlob se na mě, ale kdyby se mi nějaké pětileté dítě svěřilo, že mu máma pusinkuje pindíka a on jí ve vaně cucá prsa, nic hezkého by mě teda nenapadlo… Popravdě by mě asi jako první napadlo jít se svěřit na sociálku.
Nemám nic proti mazlení, pusinkování a společném koupání. Ale všechno by mělo mít své hranice. Kluk už není úplně tak malej. Chodí nejspíš do školky a to už jsme si s klukama pod dekou ukazovali přirození a moc dobře jsme věděli, že to je dost intimní.

Presne tak, jako odtud potud.Neni na závadu chodit pred detmi nahý nebo malym pusinkovat prdelku, ale líbat genitálie a dovolit velkému diteti cucat prsa? wtf? Sex pred nim nahodou nemate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
28.4.17 07:28

@axelina Tak přetahovat mu ho, když má zdravotní problémy ti přijde úchylný a líbat mu ho, ti přijde normální? Ty to fakt asi nemáš v hlavě v pořádku. Mám ani ne dvou letou dceru, jsem taky těhotná a nedovolila bych ji aby mi jen tak ve vaně ocucávala prsa.
A věř mi, že až se tvoje dítě s tímhle někde svěří, tak ti na dveře bude klepat sociálka. A vůbec se nestydim za to, že bych to nahlásila, nedokázala bych v klidu žít, kdybych měla důvod si myslet, že je nějaké dítě sexuálně zneužíváno. Pokud by se to vyvrátilo, strašně by se mi ulevilo.

@axelina píše: …myslím že třeba taková střídavá peče bude mít na tyhle male děti daleko zhoubnější vliv ( a že se s tim roztrhl ted pytel) než jedna pusa na zadnici ve fungující rodině teda :-D

Pusa na zadnici určitě není nic špatného, ale líbání intimních partií ať už ve fungující nebo rozvedené rodině normální rozhodně neni. Nejsem žádná puritánka. Mojí dceru taky fascinují moje prsa a tátovo pinďour, ale to neznamená, že nám to bude ocucávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
28.4.17 07:32
@Terezka1993 píše:
Chci jen znát váš názor, jestli je uchylné když táta pusinkuje teď už roční dceru na prdelce a na stehýnkách? Dělají to i vaši muži? Jedna známa mi řekla že je to pedofilní, tak teď nevím co si myslet…

Není to úchylné, je normální pusinkovat svoje dítě. A ještě takhle malé. Dělají to snad skoro všichni taťkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
28.4.17 09:06
@pajisek90 píše:
@axelina Tak přetahovat mu ho, když má zdravotní problémy ti přijde úchylný a líbat mu ho, ti přijde normální? Ty to fakt asi nemáš v hlavě v pořádku. Mám ani ne dvou letou dceru, jsem taky těhotná a nedovolila bych ji aby mi jen tak ve vaně ocucávala prsa.
A věř mi, že až se tvoje dítě s tímhle někde svěří, tak ti na dveře bude klepat sociálka. A vůbec se nestydim za to, že bych to nahlásila, nedokázala bych v klidu žít, kdybych měla důvod si myslet, že je nějaké dítě sexuálně zneužíváno. Pokud by se to vyvrátilo, strašně by se mi ulevilo.Pusa na zadnici určitě není nic špatného, ale líbání intimních partií ať už ve fungující nebo rozvedené rodině normální rozhodně neni. Nejsem žádná puritánka. Mojí dceru taky fascinují moje prsa a tátovo pinďour, ale to neznamená, že nám to bude ocucávat.

S tím tátovým pinďourem a ocucáváním to už by byl úplně totální hardcore :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
28.4.17 09:18
@Terezka1993 píše:
@Prosimklid já bych se nedivila :? Toto už je přes čáru co ta paní axelina tady píše.

Presne, ona ho zneužívá. To dite z toho nema rozum (ne ovšem ve smyslu, ze by kluk nevěděl, co se děje),ale předává mu uplne zvracene vzorce chovani.Asi jako kdyz se ona koupala s rodici ve vane do 10 let, uz to bylo v jejim připade zřejmě az příliš, kdyz ji tohle prijde normalni. Sakra, to nejde milovat dite bez toho aniž bych mu líbala genitálie a vykřikovala, jak jsou mali chlapečci a jejich pindici rozkosni? Ja mam tříletou dceru, ale hlidala jsem tyden kamosce pětiletého kluka a nedokazu si představit takove velke dite (v porovnani s tim tříletým) po koupeli zacit pusinkovat na jeho penis, chce se mi zvracet, fakt. Normalni zenska tohle udělat fakt nemuze. Z jejího kluka pak vyroste nejdo s naprosto pokrivenou sexualitou a bude to v budoucnu přenášet na své deti.Uz ted je kluk zřejmě poznamenány, jinak by pětiletak nemel zadny duvod se prisat těhotné matce na prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
28.4.17 09:26
@Prosimklid píše:
Presne, ona ho zneužívá. To dite z toho nema rozum (ne ovšem ve smyslu, ze by kluk nevěděl, co se děje),ale předává mu uplne zvracene vzorce chovani.Asi jako kdyz se ona koupala s rodici ve vane do 10 let, uz to bylo v jejim připade zřejmě az příliš, kdyz ji tohle prijde normalni. Sakra, to nejde milovat dite bez toho aniž bych mu líbala genitálie a vykřikovala, jak jsou mali chlapečci a jejich pindici rozkosni? Ja mam tříletou dceru, ale hlidala jsem tyden kamosce pětiletého kluka a nedokazu si představit takove velke dite (v porovnani s tim tříletým) po koupeli zacit pusinkovat na jeho penis, chce se mi zvracet, fakt. Normalni zenska tohle udělat fakt nemuze. Z jejího kluka pak vyroste nejdo s naprosto pokrivenou sexualitou a bude to v budoucnu přenášet na své deti.Uz ted je kluk zřejmě poznamenány, jinak by pětiletak nemel zadny duvod se prisat těhotné matce na prsa.

Tohle taky nechápu, že jsou děti zvědavý a ptají se na těhotenské břicho, na ty prsa nebo penis otce, to mi přijde naprosto přirozené, ale nechat dítě si s nimi jakkoliv pohrávat nebo dokonce cucat, to mi přijde už hodně přes čáru… Asi jsem upjatá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
28.4.17 09:26
@axelina píše:
Jestli jsi tu chtěla diskutující trochu nadzvednout, tak se Ti to teda fakt povelo.
8o
Chceš být výjimečná - ok, ale zaměř se prosím Tě jiným směrem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
28.4.17 09:28
@axelina píše:
@pajisek90 tak jelikož malýmu pinda nejde pretahnout vubec tak mam instrukce že mu to mam pretahovat denne..což ja ale nedělam a nedělala jsem nikdy - to spíš mi přijde uchylný - mu s pindou manipulovat… a když se s nim koupu tak se mě ted ptá (jelikož jsem tehotná) jestli už mám mličko a jakože on je miminko a chce papat.. přijde mi to přirozený - možná i trochu žárlí a až se mimino narodí klidne mu dam i cucnout. nevidím na tom nic spatnýho. jasne najdou se ruzní lide i takoví kteří udavají ostatní na sociálce :-D

Tvůj postoj už úchylný je- pětileté dítě není žádné miminko, sakra jde nejdýl za rok do školy, nekoupala bych se s takto velkým klukem (ani s holkou), jen ať se naučí vykoupat sám, to, že mu nejde přetáhnout pindík je velký problém, u nás už to dr. řeší v 18-ti m, být tebu, tak to řeším co nejdřív. Pětileté dítě není žádné batole a pusinkovat dítě na přirození je prostě moc v jakémkoli věku, to že ti přijdou roztomilí nahatí chlapečkové, ještě dejme tomu, ale tvůj syn už není žádné mimino- chovej se k němu jako k velkému, ve škole to bude potřebovat, ne jako k miminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
28.4.17 09:35

@axelina manipulovat s pindourem ze zdravotnich a hygienickych duvodu, ti prijde uchylne, zatimco pusinkovani na nej a dat cucnout mlika ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
28.4.17 09:37
@axelina píše:
@pajisek90 aha…takže strkat teploměr do zadku a přetahovat klukum do 5 let předkožku je normální a dát mu pusu na pindoura nebo na zadek ne? on taky ve vaně cucá moje prsa (kojila jsem ho do 3.5 roku) tak si jeste ted obcas vzpomene… uchylná rozhodně nejsem a problemu se tedy nebojím..já se s našima koupala ve vaně do 3. třídy a žádný trauma z toho nemam tedy

Tohle neni pravda, ze ne? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
28.4.17 09:43
@axelina píše:

Cucá tvoje prsa? Děláš si legraci ne? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect