Je to uchylné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
965
28.4.17 09:46
@axelina píše:
@pajisek90 aha…takže strkat teploměr do zadku a přetahovat klukum do 5 let předkožku je normální a dát mu pusu na pindoura nebo na zadek ne? on taky ve vaně cucá moje prsa (kojila jsem ho do 3.5 roku) tak si jeste ted obcas vzpomene… uchylná rozhodně nejsem a problemu se tedy nebojím..já se s našima koupala ve vaně do 3. třídy a žádný trauma z toho nemam tedy

To jako vážně? :D Doufám, že jsi tímhle chtěla rozpoustat jenom bouřlivou diskuzi, protože venku je hnusně a nemáš do čeho píchnout. :D Znám jednu paní co svojí dceru kojila do 6 let a do dneška z toho má holka následky takový, že se bez maminky pomalu ani nevys…a mezi kozi se jde pomazlit taky, a to je holce 20. Úchylný mi to celkem přijde a normální to fakt není. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
28.4.17 10:00
@Terezka1993 píše:
Chci jen znát váš názor, jestli je uchylné když táta pusinkuje teď už roční dceru na prdelce a na stehýnkách? Dělají to i vaši muži? Jedna známa mi řekla že je to pedofilní, tak teď nevím co si myslet…

je to naprosto normální 8o pokud má otec k dítěti dobrý vztah (čímž nechci říct že kdo to nedělá tak ho nemá) tak to není o nic míň úchylné než když to dělá žena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
28.4.17 10:40
@Eemii píše:
Tohle neni pravda, ze ne? 8o 8o

Taky si tak říkám, že je to jen popichování ostatních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
28.4.17 11:18
@IvePr píše:
To jako vážně? :D Doufám, že jsi tímhle chtěla rozpoustat jenom bouřlivou diskuzi, protože venku je hnusně a nemáš do čeho píchnout. :D Znám jednu paní co svojí dceru kojila do 6 let a do dneška z toho má holka následky takový, že se bez maminky pomalu ani nevys…a mezi kozy se jde pomazlit taky, a to je holce 20. Úchylný mi to celkem přijde a normální to fakt není. ;)

8o to snad není pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
28.4.17 12:56

@přírodní
Bohužel…;) Kojení atd, je sice super, ale všeho s mírou..;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
28.4.17 12:58
@IvePr píše:
@přírodní
Bohužel…;) Kojení atd, je sice super, ale všeho s mírou..;) :D

Kojit dvacetiletou je už hodně přes čáru :mrgreen: To snad ani není k smíchu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
28.4.17 13:01

@přírodní
Tam je psaný, že holka byla kojená do 6 let…:D, ale že i ve 20 se jde k mamince pomazlit s kozama. :D I když žádný mlíko nemá. :D I to je dost přes čáru. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
28.4.17 13:06
@IvePr píše:
@přírodní
Tam je psaný, že holka byla kojená do 6 let…:D, ale že i ve 20 se jde k mamince pomazlit s kozama. :D I když žádný mlíko nemá. :D I to je dost přes čáru. :D

kdepak, je to velmi přirozené :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
28.4.17 13:13
@IvePr píše:
@přírodní
Tam je psaný, že holka byla kojená do 6 let…:D, ale že i ve 20 se jde k mamince pomazlit s kozama. :D I když žádný mlíko nemá. :D I to je dost přes čáru. :D

Pochopila jsem, to bylo myšleno nadneseně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
28.4.17 13:14
@dedrichov píše:
kdepak, je to velmi přirozené :lol:

Přesně tak, aspoň má děvče imunitu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
28.4.17 13:24
@přírodní píše:
Přesně tak, aspoň má děvče imunitu :lol:

To pozoooor :D Ta holčina má skoro všechny nemoci co existujou!!! S maminkou si je asi pěstujou a je to jejich koníček :D :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
28.4.17 13:32
@IvePr píše:
To pozoooor :D Ta holčina má skoro všechny nemoci co existujou!!! S maminkou si je asi pěstujou a je to jejich koníček :D :dance: :dance:

Kde asi udělala chybu :think: Nebo si je tím cumláním a mazlením předávají :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
28.4.17 13:39
@Terezka1993 píše:
@Prosimklid já bych se nedivila :? Toto už je přes čáru co ta paní axelina tady píše.

Promin, ale ty jsi vazne nana. Nejdriv sem prijdes s obavou, jestli tvuj manzel neni uchyl, ptat se lidi, ktere ani neznas. A kdyz ti tady cizi zensky reknou, ze neni, tak se sama, najednou uz zkusena a znala, zacnes pohororsovat nad nekym, kdo ma ty hranice zas jinde a chce te uklidnit, ze je to ok. Kde je podle tebe ta cara, kterou pani axelina, jak ty pises, prekrocila? Mas na to vubec vlastni nazor, nebo vlastne nevis, ale pisou to ostatni na emimi.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.12.17 14:29
@Anonymní píše:
Ahoj! Mám manžela, jsme spolu dohromady 4 roky. Manželé 2 roky a 2,5 leté dítě.. je nám skvěle. Nehádáme se ale kámen úrazu našeho vztahu vnímám v okolí. Od doby co se narodil náš syn se prostě nic nezměnilo. Patříme mezi pár který ani dítě nerozhodilo. Prostě férově řeknu že se mile ráda vzdám dítěte abychom byli s mužem jen spolu. Už jsme byli týden na dovolené, několik víkendů.. když ho někdo chce hlídat.. nemám problém a jsme s manželem samy. A jdeme na rande.. ale okolí tvrdí že jsme úchylný.. že jsme jak puberťáci. Manžel mi koupil teplákovou soupravu s Mickey mousem, protože se mu to líbí… a hned jsem poslouchala že jsme jak malý děti. Nemám problém někomu říct ; jo, klidně se " zbavím dítěte " abychom byli jen spolu. Jenže spíše se setkáváme s kritikou proč jsme si tedy dělali dítě.. :roll: však mi 90 % času jsme s ním. A milujeme čas jako rodina ale stejně tak chceme být spolu. Je na tom něco špatného? Jak to máte vy ve vztahu? Samozřejmě že jsme i samy od sebe.. to taky poslouchám často.. že jdu do fitka, ke kadeřnici a atd. Manžel jede na víkend pryč taky a atd.. nebo si vezme manžel dítě a jedou spolu na víkend pryč úplně samy a kamarádky se mě ptají jestli jsem se nezbláznila.. ale proč? Však manžel se o něj postará stejně dobře..
Podotýkám že nemáme chůvu, hlídání je v kruhu rodiny.

co je komu do toho? my to děláme úplně stejně. Za každé hlídání jsme šťastný jak blechy, pak vyrážíme pařit :D a mmchdm, věkově jsme fakt už za zenitem :mrgreen: lidem v okolí je do toho kulový..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117140
6.12.17 14:31
@Anonymní píše:
Ahoj! Mám manžela, jsme spolu dohromady 4 roky. Manželé 2 roky a 2,5 leté dítě.. je nám skvěle. Nehádáme se ale kámen úrazu našeho vztahu vnímám v okolí. Od doby co se narodil náš syn se prostě nic nezměnilo. Patříme mezi pár který ani dítě nerozhodilo. Prostě férově řeknu že se mile ráda vzdám dítěte abychom byli s mužem jen spolu. Už jsme byli týden na dovolené, několik víkendů.. když ho někdo chce hlídat.. nemám problém a jsme s manželem samy. A jdeme na rande.. ale okolí tvrdí že jsme úchylný.. že jsme jak puberťáci. Manžel mi koupil teplákovou soupravu s Mickey mousem, protože se mu to líbí… a hned jsem poslouchala že jsme jak malý děti. Nemám problém někomu říct ; jo, klidně se " zbavím dítěte " abychom byli jen spolu. Jenže spíše se setkáváme s kritikou proč jsme si tedy dělali dítě.. :roll: však mi 90 % času jsme s ním. A milujeme čas jako rodina ale stejně tak chceme být spolu. Je na tom něco špatného? Jak to máte vy ve vztahu? Samozřejmě že jsme i samy od sebe.. to taky poslouchám často.. že jdu do fitka, ke kadeřnici a atd. Manžel jede na víkend pryč taky a atd.. nebo si vezme manžel dítě a jedou spolu na víkend pryč úplně samy a kamarádky se mě ptají jestli jsem se nezbláznila.. ale proč? Však manžel se o něj postará stejně dobře..
Podotýkám že nemáme chůvu, hlídání je v kruhu rodiny.

Asi vám ostatní závidí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect