Je Tomas11 respektive Socialniexperiment troll?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2118
11.2.17 22:14

Chápu, že admini nejsou všemocní a že neprošetří, jestli šlo o studentku nebo o trolla. Ale přijde mi, že v některých případech by bylo potřeba zablokovat IP adresu uživatele, aby nemohl zakládat další a další témata. To se tady bohužel neděje (např. kdysi ten troll s nadprůměrně inteligentní 14letou dcerou, co umí několik jazyků, je proti uprchlíkům a matka ji nesnáší).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
11.2.17 22:15
@BettyB. píše:
Holky admini jsou zensky jako my..nerekla bych, ze tohle je jejich plny uvazek…
Musim ale konstatovat, ze si tady kazdy muze na emimi psat bohuzel co chce a casto bez postihu. To drive nebylo :?

Samozrejme ze je to jejich cely uvazek. Mozne pusobi jeste na dalsich forech, ale je to placena prace. Tohle cele je sakra hodne vydelecny podnik. Staci si zjistit ceny inzerce tady. Bude to portal pro zensky s nejvyssi navstevnosti, za tohle tady plati inzerenti zlatem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
11.2.17 22:15
@blabla123 píše:
To ti odpoví pouze @admin

Dobrý večer,

dle nám dostupných informací je Tomas 11 a socialni experimenty stejný uživatel. Sama poslal adminům SZ, že se jedná o vymyšlený příběh, plánovaný sociální experiment. To je bohužel proti pravidlům, stejně jako zakládat několik nicků.

Ještě jednou se omlouvám za mimořádnou pozdní reakci a přeji všem hezký klidný večer,

admin Josefina

Admine, a to je právě to. Uživatel je otec, který se snaží si zachránit zadek a vydává se za nějaký pokus a doufá, že se to smete pod stůl.

Nahlašte jeho IP na Policii ČR a OSPOD, ať to prošetří. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
11.2.17 22:18
@Ellusa píše:
@Malaga :roll: chtěla jsem napsat něco o voze a o koze, ale vtrhla by na mě @jdukolem, a tak asi budu raději potichu… řekla bych, že nás zarazilo něco jiného a že jsme se ptali na něco jiného :zed:

no já tě sleduju :cert: tak jako pozor :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
11.2.17 22:19

Dobrý den,

uživatel socialniexperiment a Tomas 11 je jeden a tentýž. Napsal nám, že se jednalo o smyšlený příběh a sázku s kamarády, která je proti pravidlům. Stejně jako vícečetná registrace.

Přeji pěkný večer všem a omlouvám se za pozdní reakci,

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159

@admin pak pokud je to stejný uživatel, prosím o předání pčr - riziko, že jde opravdu o otce co si snaží zachránit zadel je příliš vysoké - viz báchorka o 12letém nudícím se chlapci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
@Ellusa píše:
@Malaga :roll: chtěla jsem napsat něco o voze a o koze, ale vtrhla by na mě @jdukolem, a tak asi budu raději potichu… řekla bych, že nás zarazilo něco jiného a že jsme se ptali na něco jiného :zed:

souhlasím…Naše babi, když jí byla nějaká otázka nepříjemná, tak dělala, že neslyší…nějak mi to tahle situace připomněla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
11.2.17 22:20

@Caitlyn takže tím to končí, porušil pravidla fóra, dostane ban a nic víc? jupí… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
11.2.17 22:21

PS.

Oba nicky jsem zablokovala a smazala a diskusi brzy smažeme.

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
@admin píše:
Dobrý den,

uživatel socialniexperiment a Tomas 11 je jeden a tentýž. Napsal nám, že se jednalo o smyšlený příběh a sázku s kamarády, která je proti pravidlům. Stejně jako vícečetná registrace.

admin Josefina

Aha a ta další verze, kdy se jednalo o experiment?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@Ellusa píše:
však vím, kozeno :jazyk: odpověď adminů nepřekvapila, že

bohužel nám všem je jasné, že se jednalo o stejného uživatele ale podstata je jiná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
11.2.17 22:25

@admin a rozmumím dobře, že nic jiného se dít nebude?… já chápu, že asi není jednoduché dělat něco víc, ale možná by to šlo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
11.2.17 22:27
@admin píše:
Dobrý den,

uživatel socialniexperiment a Tomas 11 je jeden a tentýž.Napsal nám, že se jednalo o smyšlený příběh a sázku s kamarády, která je proti pravidlům. Stejně jako vícečetná registrace.

admin Josefina

a co ta verze že jde o výzkum nějaké studentky? přece nevěříte tak evidentním lžím? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
11.2.17 22:27

@admin tak napsal, ze se jednalo o sazku s kamarady nebo o socialni experiment?

Me by jeste zajimalo, jestli mate i moznost zjistit, zda patril k dane IP adrese jeste jiny nick treba v minulosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
11.2.17 22:28
@admin píše:
Dobrý den,

admin Josefina

A neměli byste udělat něco s tím, že je možné, že zakladatel diskuze mlátí svojí dítě a pak se to snažili pouze zaonačit, viz historka o půlnoci, že se jedná o 12letého chlapce, co se baví.
Já jsem pro předání policii ať to prošetří.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová