Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, brácha je advokát a s rodinou byly vždycky problémy… všichni si mysleli, že jim „jen“ poradí, „jen“ udělá smlouvu atd. Že třeba musel několik hodin studovat, aby jim odpověděl, neviděli. Někdo prodává auta, někdo vědomosti. Nedělala bych si s tím hlavu, radila bych zdarma tam, kde pro mne oni příbuzní také bezúplatně něco dělají - není případ naší rodiny, tam si každý nechal vše zaplatit.
Příbuzní si myslí, že právníci a doktoři v rodině prostě musí radit zdarma, protože „jen“ poradí, napíšou atd.
@eva333 no právě…oni pak řekli, že to přece byla „jenom“ darovací smlouva, tak proč je to tak drahý
prostě blbci…ale poprosili nás o to, tak jsem neodmítli, ale bylo to naposledy.
@eva333 Aha, o to jde: O obchod (poskytnutí služby) v rodině. Špatně jsem
pochopil problém.
Souhlasím. Obchod a rodina se nemají míchat. Vydržovali ho ti, kdo ho žádají o radu, na studiích?
@Adduše píše:
@eva333 no právě…oni pak řekli, že to přece byla „jenom“ darovací smlouva, tak proč je to tak drahýprostě blbci…ale poprosili nás o to, tak jsem neodmítli, ale bylo to naposledy.
Tak ať si tu darovací smlouvu nechají udělat u levnějšího advokáta, když ten v rodině je podle nich drahý!
@Adduše Ale já nejsem advokát. Ale obchody v rodině vždycky dopadají blbě. „Co je v domě, není pro mě“ platí i pro obchod. Teď už víte proč.