Je tu někdo, kdo uťal vztah s tchyní, a proč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
5.7.16 11:28

Je tu nekdo, kdo pres nenavist k tchyni musel prekousnout a dava ji deti hlidat? Presto, ze vi, ze rika naprosto zcestny veci atd? Nevim, co delat… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
7.7.16 10:33

Ja ano, prestala se o moje deti uplne zajimat, nepopreje jim ani k svatku ani k narozeninam, nezepta se na vysvedceni proste nic, netusim, kdyby ji nekde potkaly jestli by ji poznaly… zkousela jsem mailem s ni promluvit, ze nepotrebuji hlidani jen ty deti zadnou jinou babicku nemaji, moje mamka umrela, ale po jeji odpovedi, kde mi odpovedela, ze ma deti natocene na kamere a na fotkach a dukazy, ze s nimi byla ma… nejak jsem to nepochopila bylo mi to lito, spis kvuli tem detem, ale uz jsem se s tim szila…

Příspěvek upraven 07.07.16 v 15:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
7.7.16 10:35

Jo posledni bylo, kdyz tam tam mela pred nekolika lety moje dite a rikala mu tobe mama nedala kapesny kdyz toho tolik snis?? ( je to ucitelka a s diteme jsem vzdy predavala i igelitku s jidlem…jen si rikam jestli to deti az budou velky pochopi a nebudou mi to vycitat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
7.7.16 18:39
@Lili píše:
Jo posledni bylo, kdyz tam tam mela pred nekolika lety moje dite a rikala mu tobe mama nedala kapesny kdyz toho tolik snis?? ( je to ucitelka a s diteme jsem vzdy predavala i igelitku s jidlem…jen si rikam jestli to deti az budou velky pochopi a nebudou mi to vycitat

No ty blaho, tak to je mazec… Myslim, ze deti urcite situaci pochopi :) mela jsem na mysli opacnou situaci, kdy babicka deti videt a hlidat chce, ale je to tak hrozna osoba, ze se mi obraci zaludek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
7.7.16 18:51

@nika.veroni mazec to je kdyby mi to nekdo vypravel ani bych tomu neverila ze je to mozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80474
7.7.16 21:25

@Lidka.Seidlova Ty máš fakt smůlu na kamarádky, každá takové trable. Nemáš aspon nějakou pohodovou? To musí být otrava mít všechny vydeptané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.16 22:13

Nevěděla jsem zda mam založit novou diskuzi, ale zkusím svůj dotaz položit zde…
Naše jediné dítě je tento tyden u tchyně a tchána…
Dnes mi manžel říká, ze rano tchyni volal a malej je prý spokojenej…
No a ze manžel neví jestli mi to ma říkat…ale ze je malej hrozne nadsenej, jak s nim strejda jezdí na motorce.
Uz jednou jsem manželovi říkala ze si to nepreju…cca rok zpátky
Ted se to opakuje. Syn bude mit pět a pro me je neuveritelne, ze někdo tak malé dítě posadí pred sebe na terénní motorku a jezdí s nim…sice „jen“ pomalu po zahradě, ale i tak…na hlavě ma přilbu na kolo 8o
Ja proste vidim situaci, ze tam muze byt díra…kamen…najedou na to a tim, ze malého drží jen nohama, tak letí…
Slušně jsem tchýni napsala, ze je bezva ze malej je z toho nadsenej, ale ja vůbec a kdyby uz ted ty dva dny nejezdil, byla bych rada…
Její odpověď…„no to nevim, jak to bude…dnes pršelo a zitra uvidíme“…mi dost hnula žlučí…
Manžel je samo na její straně…
A to jsem matka, které v podstatě nic moc nevadí…kdyz je u nich, nekecam jim do toho…je u nich a ja jsem rada, ze sem tam (jednou do mesice, nekdy méně) pohlídají…
Jaky mate názor?

• Citovat
  • Upravit
5154
21.7.16 22:23

Mám tchány motorkáře :mrgreen:…je mi to jedno, vím jaký je tchán řidič a jak dlouho jezdí (je to bývalej kamioňák, nyní autobusák) a na motorce jezdí ještě dýl. Já s ním jela taky. Takže vím že pro něj je BEZPEČNOST opravdu na prvním místě. Takže po zahradě nebo kolem domu uplně v klidu, na výlet nebo dál bych ho nejenže já nepustila ale hlavně on ani babička by ho nevzali.To už bezpečné není kvůli ostatním v provozu. Protože ne každej kdo sedí v autě a mává řidičákem je opatrnej a opravdu umí řídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.16 22:41
@wewa píše:
Mám tchány motorkáře :mrgreen:…je mi to jedno, vím jaký je tchán řidič a jak dlouho jezdí (je to bývalej kamioňák, nyní autobusák) a na motorce jezdí ještě dýl. Já s ním jela taky. Takže vím že pro něj je BEZPEČNOST opravdu na prvním místě. Takže po zahradě nebo kolem domu uplně v klidu, na výlet nebo dál bych ho nejenže já nepustila ale hlavně on ani babička by ho nevzali.To už bezpečné není kvůli ostatním v provozu. Protože ne každej kdo sedí v autě a mává řidičákem je opatrnej a opravdu umí řídit.

Dobre, ale me jde v prve radě o tom, ze jsem ji slušně požádala, ze si to nepreju…a ra její odpověď…
S manželem jsme taky jezdili na motorce, přesto myslim ze čtyřleté dítě na motorku nepatří ani na zahradě…
Autorka dnešního anonYmu…

• Citovat
  • Upravit
80
21.7.16 22:45

No me by to nevadilo. Můj švagr vozí svého 5-ti leteho syna normálně a já sama jsem po něm chtěla, aby svezl mou 3 letou, ale nechtela. Vím, ze s dětmi jezdí opatrně. Byt tebou jsem v klidu. Sice je blby, ze neakceptují, ze se ti to nelíbí, ale nehrotila bych to. Můžeš říct chlapovi, ať s nima promluví, ale jemu to očividně neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
21.7.16 22:57

Tak tam zajeď a udělej čoro že to co si matka nepřeje je prostě svaté. Je to o komunikaci. Chyba je na straně tchýně, to rozhodně ale já pokud bych měla pocit že na 100pro překročila moje hranice byla bych do hodiny u nich, připravena dítě zbalit a odjet. U mě je tato hranice třeba že se nesmí sám pohybovat kolem hausbotu. Takže pokud chce být venku musí tam být dozor. A divila by ses kolik lidí nechá děti 4+ samotné u vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.16 23:31
@wewa píše:
Tak tam zajeď a udělej čoro že to co si matka nepřeje je prostě svaté. Je to o komunikaci. Chyba je na straně tchýně, to rozhodně ale já pokud bych měla pocit že na 100pro překročila moje hranice byla bych do hodiny u nich, připravena dítě zbalit a odjet. U mě je tato hranice třeba že se nesmí sám pohybovat kolem hausbotu. Takže pokud chce být venku musí tam být dozor. A divila by ses kolik lidí nechá děti 4+ samotné u vody…
Čoro prave dělat nechci…proti jsem ji napsala normálni slušnou smsku…
Její odpověď mi mírně řečeno vyrazila dech…
  • Citovat
  • Upravit
ontar
22.7.16 00:54

No, tak se uklidněte maminky…za 20 let si to prohodíte a za hnusný tchýně budete zase vy…

• Citovat
  • Upravit
2453
22.7.16 01:30

Tak mne by treba jezdeni na motorce po zahrade asi nevadilo pokud by vozila zodpovedna osoba. ale o to tady nejde. mama jsi ty a oni by meli respektovat tvoje prani a rozhodnuti. asi bych do telefonu jeste jednou durazne rekla, ze si to nepreji a pokud by jezdili dal, zajela bych tam a dite spakovala a jelo by se domu. v klidu, bez nejakeho divadla.
a btw kdo ze to dite vozi? tchan to neni, takze svagr? nemuzes se tedy domluvit primo s nim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
22.7.16 07:13
@peta81 píše:
Tak mne by treba jezdeni na motorce po zahrade asi nevadilo pokud by vozila zodpovedna osoba. ale o to tady nejde. mama jsi ty a oni by meli respektovat tvoje prani a rozhodnuti. asi bych do telefonu jeste jednou durazne rekla, ze si to nepreji a pokud by jezdili dal, zajela bych tam a dite spakovala a jelo by se domu. v klidu, bez nejakeho divadla.
a btw kdo ze to dite vozi? tchan to neni, takze svagr? nemuzes se tedy domluvit primo s nim?

Tak švagr je takový srandista, ale urcite by me pak se švagrovou stejne pomluvili :mrgreen: což mi je fuk…
Mne proste vadi ta reakce :? Kdyby napsala, jasan, bude jiná akvitita…byl tam tyden a pochybuju, ze byl nějaký výlet…oni na to moc nejsou…tohle je spis jejich styl zábavy, jsou doma, zahrada a tak…to mi ale nevadí, to je naprosto v poradku…jsem rada, ze mi ho vzali…
Ale mezi me ta odpověď…trochu mi to přijde, jako by nerespektovali můj názor?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová