Je tu někdo, kdo uťal vztah s tchyní, a proč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1097
28.1.17 10:30
@inkakřivák píše:
Jenže děvčata, uvědomte si jedno - žádná z nás neví, jaká bude na stará kolena! Ani vy! Proto říkám : Toleranci a toleranci. Učte se toleranci, zvykejte si na ni, at se pro vás stane normálním chováním - pak máte šanci, že ve stáří budete také tolerantní a oblíbené tchyně!

Tolerance je moznakdyz ten druhy je adekvatni clovek.Moje tchyne mi rekla, ze jsem ku…a tak dale jeste pred tim, nez sme se videly. Chodili jsme s manzelem tehdy asi pul roku.Ona stratila moznost manipulace nad nima to ji hrozne stvalo.Ze neni po jeji.My se odstehovali 2000 km od ni a meli jse klid. Pomlouvala nas dal u znamych, kam chodila.Ale nam to bylo fuk. Tolerantni jsem byla, kdyz se narodila dcera a my dojeli na navstevu, ukazat vnucku. Porad bylo neco:jsem stara, dite se narodilo umele a podobne…Dite se narodilo planovane.Ze jsme nemeli deti 10let-jen proto, ze jsme nemeli svoje bydleni.Az jsme doplatili-porodili.Ale ji vse bylo spatne.Ja byla spatna. Nejelpe by bylo, kdyby manzle byl sam. Podle ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
29.1.17 09:29

@Semik01 Kdyz bych se s tchyni tak moc nesnasela, tak bych s ni nikdy nesla bydlet pod jednu strechu. I kdyby mi nabizeli dum na zlatem podnose.
Predpokladam, ze jste se „milovali“ uz pred nastehovanim do jednoho domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
29.1.17 10:00
@toooja píše:
Tolerance je moznakdyz ten druhy je adekvatni clovek.Moje tchyne mi rekla, ze jsem ku…a tak dale jeste pred tim, nez sme se videly. Chodili jsme s manzelem tehdy asi pul roku.Ona stratila moznost manipulace nad nima to ji hrozne stvalo.Ze neni po jeji.My se odstehovali 2000 km od ni a meli jse klid. Pomlouvala nas dal u znamych, kam chodila.Ale nam to bylo fuk. Tolerantni jsem byla, kdyz se narodila dcera a my dojeli na navstevu, ukazat vnucku. Porad bylo neco:jsem stara, dite se narodilo umele a podobne…Dite se narodilo planovane.Ze jsme nemeli deti 10let-jen proto, ze jsme nemeli svoje bydleni.Az jsme doplatili-porodili.Ale ji vse bylo spatne.Ja byla spatna. Nejelpe by bylo, kdyby manzle byl sam. Podle ni.

Síla 8o já bych s ní vyrazila dveře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.17 18:53

Ja asi par mesicu zpet taky odstrihla tchyni, ne od vnuka, ale ode me. Kazda domacnost ma problemy a kdyz bylo nekdy po hadce, tak manzel utekl za svou maminkou, kde ji za cerstva vse bonzoval. Samozrejme, ze vse hodili na me a manzel a ani tchyne si nepripustili, ze by jsme mohli delat chybu oba.
Bohuzel po kazde navsteve si tak popichla treba no ja bych prijela, ale nevim jestli ti nahodou nebudu vadit…v te dobe jsem opravdu nic nerikala, ze mi vadi, naopak jsem si myslela, ze mame dobry kamaradsky vztah.
Nastvala jsem se a utla vztah kdyz jsem sla na diabetologii na vysetreni pro podezreni na cukrovku. Manzelovi jsem jen rekla, ze bude hlidat prcka a nic vic nehrotila a ze tam musim brzo rano.
V ordinaci mi prisla sms od muze na kterou jsem nereagovala hned a poprecteni jsem mu napsala, ze jsem mela akurat jehlu v ruce a ze se s ni opravdu blbe pise.
Muz se nastval ze neodpovidam hned, tak jsem mu taktne napsala, at me necha v klidu, ze vysledek krve pri stresu se pak muze na cukr podepsat a ze neminim resit blbosti, ze nervozni jsem uz tak dost a mobil si vypla.
Bohuzel kdyz jsem dojela domu v jinou hodinu nez jsem muzi rekla zaslechla jsem rozhovor mezi tchyni a muzem, ten ji oznamoval, ze si hraji na chudinku a dalsi hnusne veci a ta vsechno podle odpovedi muze musela pritakat a jeste prilevat, muz par vet opakoval ja uz dal za dverma nezustala otevrela dvere a poslala jsem oba do urcitych mist…
Proste tchyne at se s vnukem schazi jak chce, ale ja ji vidat nechci. Muz je lenivej tam dojet sam ze synem, takze tam vlastne uz 2 mesice nebyl a syn svou UZASNOU BABI nevidel :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová