Je tu restaurátorka? Historický malby...

QQQQ
22.7.11 09:59

Je tu restaurátorka? Historický malby...

Ahoj holky :mavam: Čistě teoreticky. Objevili jsme při rekonstrukci obýváku původní výmalbu. Dům je starý 150let. Je to nádhera! Ta propracovanost, detailnost a pravidelnost! Jak moc by bylo náročné toto zrestaurovat? Na některých místech je to poničené, někde už malba ani není… A považuje se tak stará výmalba za vzácnost? Jak moc si toho máme cenit? :wink: Přítel zřejmě nepřistoupí na zrestaurování, proto se ptám čistě teoreticky. Jen mě to zajímá :kytka:

Fotky:https://www.emimino.cz/…-malby-6556/

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
22.7.11 10:02

Já teda neporadím, ale musím pochválit je to moc pěkny a teda mít něco takovýho v obyvaku na stropě myslím že je to bomba :-)
Zkusila bych třeba nějaky studenty restauatorstvi ti by nebyli ani drazi podle mě…ale cenu netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
22.7.11 11:17

Kdybych přítele přemluvila aspoň na ten strop což asi ne :cry: To by byla machrovina :wink: Vážně se nikdo o historii nezajímá?

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
22.7.11 11:50

Dice myslíš že mají restaurátoři nějaký web jako my tady emimino? Že bych se zeptala tam :think:

• Citovat
  • Upravit
10048
22.7.11 12:59

To teda netuším…možná bych na netu našla restauratory v okoli a poslala jim fotku a zeptala se co s tim a kolik by to stalo…za zeptani nic nedas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
22.7.11 13:01

Pořád hledám a nenacházím :-? Dokonce jsem psala kámošce co dělá weby a ona o ničem takovém taky neví :nevim: Ale chlap to stejně nedovolí :roll:

• Citovat
  • Upravit
10048
22.7.11 13:07

Ajoo, tak to nevím možná ještě napsat mail na nějako fakultu kde je toto za obor, ale nevim jsou prazdniny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová