Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Těm dětem je to jedno, kup barvu která se líbí tobě
klidně bych koupila i ruzovou pro kluka, když by se mi fakt líbila
stejně ji máš většinou doma, a nikam ji nenosíš, takže lidi nemůžou mít blbý kecy
Jemu ano a i když bude doma, tak z něj nechci dělat holčičku ![]()
Ruzovou bych asi nedala, ale cervenou klidne. Mame červený kocarek, a kdybychom meli druhe dite kluka, určitě ho vymenovat nebudu. Vždyť chlapi jezdi i v cervenem Ferrari ![]()
Ne, vyroste z něho homosexuál.
Prosím tě, vyber takovou, jaká se ti líbí. ![]()
Oba kluky jsem odvozila v červenám kočáru. Vzhledem k tomu, že je jim 14 a 12, tak si troufnu tvrdit, že z nich holky fakt nevyrostly. Mmch na jejich ségru jsem si potom pořídila kočárek zelený a taky to nevypadá že by z ní rostl kluk.
Presne, kdyz se nekdo ptal (taky jsme meli cervenej kocar), tak jsem rikala, ze je to podle ferrari.
Cervena je jeho oblibena barva hned po oranzove. Oranzovou ma i zidlicku v kuchyni, v pokojicku cervenou.
Červenou považuji spíše za klučičí, než holčičí barvu
Taky jsme měli na kluka červený kočár, i zimní kombinézu. Dodnes (7 let) nosí nejradši červená trika ![]()
Já vždycky brala červenou jako zcela unisex barvu. Což je sranda, protože pak jsem se setkala i s názory - červenej kočár, jasná holka x vy vozíte holku v červeným kočáru! jednoznačně klučičí.
Syn měl červený zimní fusak, má červenou zimní bundu, teď si ke čtvrtým narozeninám sám vybral červený turistický batůžek, do školky si vybral růžové holínky, já to moc neřeším. Mně se naopak moc nelíbí, že mu v běžných obchodech není možné koupit téměř nic, co není jen modré, zelené, hnědé, šedé a černé. Červenou má syn rád, nevidím důvod, proč by nemohl kluk mít nic červeného.
@Beata.xy Jéje, jak já složitě sháněla oranžové (popelářské) tepláky na syna! Taky mě štvalo, že nemají pěkné klučičí věci, všechno takové pošmourné. I dnes (ale to už nosí velikost 146, to chápu, že mají kolikrát puberťáci) je problém sehnat třeba hezky zelené nebo červené tepláky.
Červená není vyloženě holčičí barva, syn ji má hodně rád, oblečení nosí hlavně červené (nebo s červenými prvky) a nějaké židlička u které ji doma by mi byla úplně ukradená i kdyby byla třeba růžová ![]()
@Anonymní píše:
Jemu ano a i když bude doma, tak z něj nechci dělat holčičku
Ahoj, název odpovídá mému dotazu.
Jaký máte názor?
Podle mě zrovna tato židlička DOLU - červená může být pro oba.