Je vhodné dát 7letému dítěti tyto dárky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2659
29.11.16 15:32
@Kaliopa píše:
Mám zkušenost, že až jsou starší tak zase to oblečení chtějí, nebo i ty sportovní věci. A hodně v tomto věku chce bohužel akorát mobily, tablety apod.

Jasně, starší oblečení ocení, ale jen to coolový. :mrgreen: Ale vím o lidech, co dávají pod stromek oblečky i malým dětem. :roll: No, u nás se vrcholově sportuje, takže se moc doma nezdržujem, takže já jsem spíš pro dárky, u kterých děcko nebude sedět doma na zadku. A nikdy u nás nechybu pod stromkem společenská stolní hra. Hrajem večer všichni a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
29.11.16 15:33
@Ice79 píše:
Jasně, starší oblečení ocení, ale jen to coolový. :mrgreen: Ale vím o lidech, co dávají pod stromek oblečky i malým dětem. :roll: No, u nás se vrcholově sportuje, takže se moc doma nezdržujem, takže já jsem spíš pro dárky, u kterých děcko nebude sedět doma na zadku. A nikdy u nás nechybu pod stromkem společenská stolní hra. Hrajem večer všichni a super.

Nechybí… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
29.11.16 15:33

@Ivan PPZ a kolik jich je? :lol: 35? Ale loni jsem hich měl 37 :mrgreen: ježiš já to miluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
29.11.16 15:34
@Ice79 píše:
Jisté, naše taky skládala. Ale rozhodně baziliku sv. Víta. Vaše snad ano??

Ale rozhodně ne baziliku… :oops: Sorry, píšu z mobilu. A očividně blbě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
29.11.16 15:38
@Blešík píše:
@Ivan PPZ a kolik jich je? :lol: 35? Ale loni jsem hich měl 37 :mrgreen: ježiš já to miluju
Že? :D A teď co je lepší… 35 dárků za 10tisíc nebo 5 za stejnou cenu?? :think: Ale aby toho zas pod stromkem nebylo málo. 8o Někteří už aby začali šetřit na auto, až dítku bude 17. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
29.11.16 15:39
@Kaliopa píše:
To je právě nevýhoda tohoto lega, postavíš to jednou a vystavíš na polici. No ale přál si to, žádné jiné dárky nejmenoval.

Coi to je za blbost? 8o Podle obrázku postavíme jednou, pak se to rozebere a staví se podle fantazie - domeček, stodola, nádrží, kamion, jeřáb, hrad, letadlo - ani jedno z toho není původní sestava, prostě se to postaví z toho, co máme.
Jen to chce trochu invence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
29.11.16 15:43
@Svistice píše:
Coi to je za blbost? 8o Podle obrázku postavíme jednou, pak se to rozebere a staví se podle fantazie - domeček, stodola, nádrží, kamion, jeřáb, hrad, letadlo - ani jedno z toho není původní sestava, prostě se to postaví z toho, co máme.
Jen to chce trochu invence.

Mně je potom líto tu velkou stavbu rozebrat, když dá tolik práce ji postavit. Navíc potom se to smíchá s ostatními kostkami a už to těžko dáš někdy dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
29.11.16 15:46
@Kaliopa píše:
Mně je potom líto tu velkou stavbu rozebrat, když dá tolik práce ji postavit. Navíc potom se to smíchá s ostatními kostkami a už to těžko dáš někdy dohromady.

Jo, tak do toho vrazíš x tisíc a budeš to akorát oprašovat na polici? Fakt nechápu. Stavebnice je snad od toho, aby s tím to dítě stavilo, rozvíjelo si fantazii, učilo se improvizovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
29.11.16 15:49
@Svistice píše:
Jo, tak do toho vrazíš x tisíc a budeš to akorát oprašovat na polici? Fakt nechápu. Stavebnice je snad od toho, aby s tím to dítě stavilo, rozvíjelo si fantazii, učilo se improvizovat. :nevim:

Pokud bude chtít, tak to rozebereme. My máme zatím jen jedno takové Lego, tak uvidím, jestli to bude chtít rozebrat nebo schovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
29.11.16 15:51
@Kaliopa píše:

Tak to se na to potom jen díváte?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
29.11.16 15:58
@Ice79 píše:
Tak to se na to potom jen díváte?? 8o

Máme zatím jen jednu malou stavbu, tak nemám zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
29.11.16 16:04
@Ice79 píše:
Jisté, naše taky skládala. Ale rozhodně baziliku sv. Víta. Vaše snad ano??

To se teprve uvidí, teď jí jsou teprve 4 :), takže 3D neskládá, nevím jak těžké ty 3D jsou, ty odkazy od zakladatelky se mi nerozklikly, ale předpokládám, že maminka svého syna zná, když mu to chce dát. Naše teď skládá puzlle od Jan Van Haasteren.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
29.11.16 16:08

Tak já klidně pod stromeček nadělím oblečení…
Mladší mimo to dostane lyže, hru Labyrinth-její přání, toho ošklivýho česacího psa-taky její přání, jo a chtěla ještě miminko kluka…
Starší dostane věci do budoucí domácnosti, plus kosmetiku, no a na oblečení dostává většinou poukazy

Příspěvek upraven 29.11.16 v 20:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
29.11.16 16:08

@Kaliopa Jinak ty dárky mi opravdu přijdou na jedno brdo. Bych mu je dávala postupně behem roku. Jendo lego k vánoců, další k narozkám, pak k svátku nebo ke dni dětí.

Syn je teprve školkový, ale dostane různé dárky, koordinujeme i v rámci příbuzenstva. Bude mít duplo, knihu, puzzle, auto, společenskou hru, sáňky, CD s dětskýma písničkama a asi další doplňek k vláčkodráze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
29.11.16 16:12

Podle me je to ok, ale strasne jednotvarne. U nas je i tradice, ze tam musi byt i nejaka spolecenska hra a minimalne jedna kniha pro kazdeho. A kupuju i darky, co si nepreji, ale udelaji radost… Takze pro me, a to i z pohledu ditete, jako super.Ale chtelo by to jeste nejake prekvapeni, co neceka, bude mit radost a bude to proste jiny typ darku. U nas jel loni silene Pozarnik Sam, syn chtel same hasicaky apod. Dostal, samozrejmosti jsou i ty knihy, hra, nejake mekke darky…ale dostal i povleceni Sama a nakonec to byl nejlepsi darek :roll: Letos ma taky ctyri krabice Lega, ale i dalsi veci.

Btw ty sady Lega-u nas se to tedy dle navodu postavi jednou, a pak uz podle fantazie stavi jako das. Prijde mi to super. A inspiruje i maleho brachu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí