Je vhodné dát 7letému dítěti tyto dárky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2659
29.11.16 21:39
@Moise píše:
Já ti asi nerozumím, v legu máš přece také reálné detaily a jasně, že je to prťavé. Syn letos dostane toto
http://www.bejbynet.cz/…rvisni-truck?…
Měli jsme z toho s mámou záchvaty smíchu, protože ta toitoika má všechno, prkýnko, toaletní papír atd.. zrovna s tímhle typem lega si syn vyhraje neskutečně

Tak toto vypadá fakt hezky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
29.11.16 22:20
@Meredit píše:
@Markéta80 taky živě vzpomínám na zklamání, co mě asi ve třinácti čekalo, když jsem dostala od tety velkou a těžkou krabici. Byla tam sada bílých talířů, tři utěrky a lahev Jaru. Ta mě dostala asi nejvíc, dodnes to je u našich :)
Souhlasím s plněním přání, ale musejí být reálná. Naštěstí jsme s vždy trefili, vážně znám syna nejlépe, nikdy jsme neměli protažený obličej pod stromkem.

hm já v 10 čistě bílé povlečení na manželskou postel :jazyk:, když jsme odcházela za 9 let z domu tak jsme si to nevzala. vlastně celou dobu co jsme s manželem jsem nikdy neměla bílé povlečení. Jo dostávala jsem samé lepší věci :jazyk: To byly fakt super Vánoce, nikdy nic co jsme fakt chtěla, prý se mě to bude jednou hodit :jazyk:. jsem jim taky řekla že bílé povlečení je jak nemocniční :jazyk: ale jo přání musí být trošku reálné :lol: Děti taky vždy spokojené, tak snad budou i letos :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
30.11.16 06:41
@Markéta80 píše:
na svoje vánoce když jsem byla malá moc ráda nevzpomínám :( Co jsem chtěla tam nikdy nebylo, prý mě ježíšek blbosti dávat nebude, jo to byla atmosféra při rozbalování :jazyk: a rodiče se ještě divili že nejsem nadšené :jazyk:

Přesně… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
30.11.16 10:40

Dárky dobré, ale fakt jednotvárné. Když vzpomínám, co jsme tou dobou dostávaly se sestrou, tak to vždy byl mix. Vždy tam byla kniha - my s tím problém neměly, v tom věku to byly různé obrázkové encyklopedie. Pak aspoň 1 plyšák pro každou, poté něco sportovního na ven, tj. např. brusle, koloběžka, basketballový/fotballový míč, hokejky… dál něco akčního na doma - pistolky na kuličky, pěnový tenis, plastové meče, auta na ovládání apod., pak teda stavebnice, nebo u nás konkrétně frčela spíš farma se zvířátky no a pak se doplnily třeba stolní hry, věci na kreslení a „nutné“ měkoše a nakonec drobné kravinky. Elektronika tou dobou ještě moc nefrčela, myslím, že jsme dostaly digihru a pak takové ty kazetové hry pro Atari konzoli a stejně jsme asi nejvíc stavěly farmu a střílely po sobě kuličky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
30.11.16 10:46

V tomto složení bych jako dárky nedala..
Náš kluk - 7 letý, má ráde MInecraft, koupíme jedno lego, ale i kyž to tak moc žere, tak prostě bych nekoupila tři krabice toho..
Dostane jednu, plus jsem objednala plakáty na zed.. a jiné dárky To stejné puzzle, jedno stačí..
Pokud by byl někdo velký nadčenem, tak klidne i dvě puzzle, to je jako dvě knížky, ale takto bych to nepořizovala.. jednu věc 4 krát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
30.11.16 10:59

Jinak nemá cenu řešit, co kdo dává, Každý to má jinak. Někdo nekupuje dětem věci přes rok- jen tak, tak třebí koupí víc věci pod dtromek někdo ot má opačne.. Někdo koupí víc a nejsou drahé, někdo tři a drahé- mobil, tablet, radio, to dostal v letech kluk od švagrové.. Málem mě vypadly oči z důlku, ale je to jejich věc!!ona mi tvrdí, žte už rhačky nekupují, že už teď v 8 neni to malé dítě..
Třeba zrovna dnes jsem balila oblečení po dětech, protože mě oslovila jedna maminka, umřeli ji rodiče, parnterovi taky, on je nemocný dvě děti a nemají ani na oblečení- váncoe slavit nebudou… nemají nanic..
takže budte rádi, že řešíte, co koupit.. :) že si to užijete buď s tím a nebo s tím dárkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí