Je vhodné dát 7letému dítěti tyto dárky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1351
29.11.16 20:58

@Kelsey pro mě je prostě z jiného světa představa třeba i pěti krabic s tím samým. Jak píšeš, ztratilo by to kouzlo, já nejvíc milovala ty balíčky různých tvarů, velikostí a tvrdostí, napětí co tam bude… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
29.11.16 20:59
@Meredit píše:
@Ice79 u nás nejvíc zabodovala stavebnice Magformers, dá se z toho postavit nespočet variací, aut, všeho možného…
Máme toho za hodně tisíc, ale vyhraje si s tím mnohem víc než s legem

Musím mrknout. To neznám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.11.16 21:01
@Meredit píše:
@Kelsey pro mě je prostě z jiného světa představa třeba i pěti krabic s tím samým. Jak píšeš, ztratilo by to kouzlo, já nejvíc milovala ty balíčky různých tvarů, velikostí a tvrdostí, napětí co tam bude… :srdce:

Ale vždyť u toho lega to není ta samá sada. Když toho bude mít víc k danému tématu, tak má víc možností, jak si s tím hrát.

• Citovat
  • Upravit
1351
29.11.16 21:04

@Ice79 koukni, je to super :) já to tedy kupovala k narozeninám, znal to ze školky. Využila jsem to k tomu že mě pouštěl do práce, i když pak přišel s tím že to přinese ježíšek, ten přece nosí dárky zadarmo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
29.11.16 21:06

Jedinacek, ze? :mrgreen: Vychovan k deleni darku na chtene a podradne, ty patricne ignoruje, bude jednou kolektivni oblibenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
29.11.16 21:06
@Moise píše:
@Ice79 záleží na dítěti, náš kluk má rád modely, zmenšeniny a detaily a tohle všechno v legu je.. s duplem mladší ségry si hraje taky, ale spíš tím stylem, že jí postaví co po něm chce a jde. Je to na něj moc hrubý..@Meredit u nás bude nějaká encyklopedie a taky lego knights :mrgreen:

No právě v Playmobilu je naprosto vše reálné, lžičky, kytky, koně, nádobí, prostě cokoliv. V Legu to je pořád jen kostka. Ale zase je to kreativní stavebnice, Playmobil spíš hračka. Ale moje dcerka si s tím vyhrála do aleluja. Z Lega máme taky pár sad, ale je to fakt pidi, vůbec se to nedá srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
29.11.16 21:12

Ono je to o tom dítěti, dcera dostat samé lego tak nadšená nebude, tím jsme si jistá. menší lego dostane ale ani ho nechtěla. Syn loni měl asi 4 krabice lega minecraft a byl spokojený. Letos chce jen jednu ale asi největší :mrgreen: a Vánoce jsou pro mě takové o splění přání takže jsme se vždy snažili dát to co dítě fakt chce. ale ví že ne vše ježíšek donese, letos teda ano :lol:. ale nejde to brát co si myslim já že by bylo ok, hry co chtěl na PS3 jsou pro mě blbost :lol: ale vim že on je využije :palec:. Do dopisu velkým písmem napsal- hlavně žádné knížky a podobné blbosti. loni knížku dostal a ten obličej řekl vše, knížka je stále ve skříni :lol: Malá taky dostane věci co chtěla + něco navíc. Pokud by chtěla jen lego tak ho taky dostane :lol:. staví ráda ale asi jí to ani nenapadlo :lol: a Vánoce vnitřně beru jinak, je to takové nadpřirozené a na svoje vánoce když jsem byla malá moc ráda nevzpomínám :( Co jsem chtěla tam nikdy nebylo, prý mě ježíšek blbosti dávat nebude, jo to byla atmosféra při rozbalování :jazyk: a rodiče se ještě divili že nejsem nadšené :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
29.11.16 21:24

@Markéta80 taky živě vzpomínám na zklamání, co mě asi ve třinácti čekalo, když jsem dostala od tety velkou a těžkou krabici. Byla tam sada bílých talířů, tři utěrky a lahev Jaru. Ta mě dostala asi nejvíc, dodnes to je u našich :)
Souhlasím s plněním přání, ale musejí být reálná. Naštěstí jsme s vždy trefili, vážně znám syna nejlépe, nikdy jsme neměli protažený obličej pod stromkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
29.11.16 21:28
@Ice79 píše:
No právě v Playmobilu je naprosto vše reálné, lžičky, kytky, koně, nádobí, prostě cokoliv. V Legu to je pořád jen kostka. Ale zase je to kreativní stavebnice, Playmobil spíš hračka. Ale moje dcerka si s tím vyhrála do aleluja. Z Lega máme taky pár sad, ale je to fakt pidi, vůbec se to nedá srovnat.

Já ti asi nerozumím, v legu máš přece také reálné detaily a jasně, že je to prťavé. Syn letos dostane toto
http://www.bejbynet.cz/…rvisni-truck?…
Měli jsme z toho s mámou záchvaty smíchu, protože ta toitoika má všechno, prkýnko, toaletní papír atd.. zrovna s tímhle typem lega si syn vyhraje neskutečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29337
29.11.16 21:29
@Moise píše:
Já ti asi nerozumím, v legu máš přece také reálné detaily a jasně, že je to prťavé. Syn letos dostane toto
http://www.bejbynet.cz/…rvisni-truck?…
Měli jsme z toho s mámou záchvaty smíchu, protože ta toitoika má všechno, prkýnko, toaletní papír atd.. zrovna s tímhle typem lega si syn vyhraje neskutečně

Ten service truck dostal malý loni a toitoiku miloval… jen jsem líná mu to postavit znova :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
29.11.16 21:32
@Meredit píše:
@Markéta80 taky živě vzpomínám na zklamání, co mě asi ve třinácti čekalo, když jsem dostala od tety velkou a těžkou krabici. Byla tam sada bílých talířů, tři utěrky a lahev Jaru. Ta mě dostala asi nejvíc, dodnes to je u našich :)
Souhlasím s plněním přání, ale musejí být reálná. Naštěstí jsme s vždy trefili, vážně znám syna nejlépe, nikdy jsme neměli protažený obličej pod stromkem.

Jéžiš, tak to je síla. Krabice talířů. :roll: To fakt potěší. My taky nešlápli s dárky nikdy vedle. Však jde hlavně o tu radost dětí. Už se těším, až ti moji budou letos rozbalovat. :D Malý bude mít první Vánoce, ten z toho mít rozum asi moc nebude. :mrgreen: Spìš přemýšlím, jak před ním uchránit stromek. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
29.11.16 21:32

@Kaliopa Tak jde o to, jestli mu to raději dáš najednou nebo postupně a to víš nejlíp sama. Já bych ty lega a puzzly taky nedávala najednou, ale schovala si je a dala v průběhu roku. Holky třeba dostaly novou knížku cestou na dovolenou, aby měly v autě co dělat, nafukovací míč jsme jim pak daly v kempu a tak. K prvním narozeninám dostaly zabaleného plyšáka po mně (bylo jim to putna)=nic v tu dobu nepotřebovaly, ale když dorostou do věku, kdy vidím, že by užili nějakou rozvíjející hračku, tak jim to koupím a neřeším Vánoce narozeniny (to by se načekaly, obě jdou podzimní). Prostě když jim něco chceme dát, tak utratíme klidně víc a když naopak nic nepotřebují, tak honem nenakupujem horu dárků jenom proto že jsou narozeniny nebo Vánoce. Naštěstí jsou ve věku, kdy to absolutně neřeší a nepočítají a navíc jsou nadšený i když jim vyrobim depo pro mašiny z krabice. Vy evidentně doma jedete na legu a puzzlích, tak bych neřešila, jestli mu to koupit nebo ne (obě to jsou rozvíjející činnosti, tak to má smysl), spíš bych zvážila jak to nadávkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20950
29.11.16 21:35

Dárky mi příjdou fakt na jedno brdo, jak už tu bylo napsáno. Také bych to rozdělila - Mikuláš, Vánoce, narozeniny, svátek, Velikonoce, den dětí… Takových příležitostí je. :lol:

U nás děti dostávají i měkké dárky. Je to většinou oblečení, které jim jen tak nekoupím. Syn si moc přeje pyžamo se svíticí kostrou. V jeho velikosti špatně sehnatelné a když už, tak i s poštou stálo 500,–. :roll: To mu normálně fakt nekoupím. :oops: :nevim: Nebo lepší tričko s mimoni. Jen tak tričko za 300,– nekoupím ale k Vánocům či jako dárek k něčemu jinému, nemám problém. :nevim: Vím, že mu to udělá radost. :srdce: A letos zabalíme i potřebné věci, které by dostal stejně - aktovku a spacák. :oops:

Jinak syn (6 let) krom těch měkkých dárků (kterých nebývá moc) a spacáku, aktovky dostane knížky (pohádky, knížku na jméno, encyklopedie, knížka od albi - kouzelné čtení), stavebnici (u nás letos též lego a zkusíme už i walachii), puzzle, společenskou hru, zažehlovací korálky, terč se šipkami a foťák. Nebude to mít vše jen doma. 3 babičky a 2 dědečkové dali peníze a tak jsem nakoupila, předala a najde to pod stromečkem i u nich. :palec: I tak se mi toho zdá moc. :oops:
Jo, a ještě asi 3 dárky dostanou se ségrou společně ale to jsou drobnější dárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
29.11.16 21:38
@Margery píše:
Ten service truck dostal malý loni a toitoiku miloval… jen jsem líná mu to postavit znova :lol:

on si to postaví sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29337
29.11.16 21:39
@Moise píše:
on si to postaví sám :mrgreen:

Malý je ještě moc malý na takové stavění :D ale lego miluje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit