Jedli byste to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3516
17.9.17 21:50

Já bych to těhotná nejedla, ale já jsem úzkostlivá, pak bych se zbytečně nervovala, jestli jsem nesnědla něco špatného. Netěhotná bych to jedla. Manžela nechápu, můj by to vůbec neřešil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
17.9.17 21:50

Zkažené to nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
17.9.17 21:51

Me by spíš vadilo to macerovani nedosmazene v oleji. Mam zkusenost, ze pri pomalejsim smazeni pri nizsi teplote se mi strouhanka odlupuje :mrgreen: Jinak v tom ale taky nevidim problém. Ze syroveho masa hysterii nemam, nic nedesinfikuji. Vyvar klidne taky necham pres noc vychladnout, maso taky rozmrazuji před noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.17 21:52

Manžel to nedosmažil, protože nemáme dveře do kuchyně a to smažení bylo hrozně hlasité (jak to prskalo), že to syna pořád opakovaně budilo, dneska měl lehké spaní. A když konečně vytuhnul, tak jsem vytuhla v ložnici i já a manžel usnul v pracovně :-)

• Citovat
  • Upravit
24992
17.9.17 21:53

Snědla bych je. maso rozmratuju přes noc. a nic nedezenfikuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
17.9.17 21:56

Taky bych to snedla.. zkazene to nebude a i kdyby, tak bys to poznala.. smrdelo by to. :).. a ted mam chut na rizek sakra. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
17.9.17 21:56

Kdyz to budes jist s tim, ze je to zkazene, tak si na tom stejne nepochutnas. Takze je normalne vyhod. Chapu, ze je ti to lito, ale ruku na srdce…jak je to u vas s vyhazovanim potravin? Ja i kdyz se snazim, tak stejne neco vyhazujeme. Jinak ja bych je snedla :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
17.9.17 22:00

Už někdo snězte ty řízky prosím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
17.9.17 22:00

Ja teda ne. Jednou jsem diky tomuhle mela pred x lety salmonelu a stacilo mi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.17 22:02

Netehotna asi ano, tehotna ne, ale spis kvuli pocitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
17.9.17 22:07

Asi bych se nebála, že jsou zkažené a normálně bych je snědla, ale osobně by mi vadilo (jestli to dobře chápu), že byly celou dobu v oleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
17.9.17 22:13
@RenattaSedla píše:
Já teda moc nechápu proč jsi to normálně nedodělala, těch pár minut snad dítě zabavim ne?
Já jsem dneska taky dělala řízky, asi osum a to mám doma dvojčata které začínají chodit. a byla jsem s nima sama doma

To taky nechapu.Kdy uz se smazily, proc se to nedodelalo? Nedovedu si predstavit to pak jist.Ne,ze by to bylo zkazene, ale pul dne machane v oleji a na pul nedodelane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
17.9.17 22:17

Před tímhle dotazem by mě nikdy nenapadlo o tom přemýšlet. A že se mi to stalo několikrát. Prostě k tomu čuchnu a podle toho se rozhodnu. Pokud byly řádně dosmažené, případné bakterie jsou zabité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
17.9.17 22:18
@Tamtama píše:
Asi jsem prase, ale normálně bych to snědla :nevim:

Ja taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.17 22:19

Na trzich v asii maso visi na hacich cele dopoledne a v teplotach vyssich nez v cechach a jak si mistni pochutnavaj :D a salmonela se nici pri 75 stupnich ne? Takze ja bych to zblajzla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová