Jedli byste to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43035
18.9.17 06:02

Ovsemze bych to snedla. Nechavam maso klidne podobnou dobu na teple a vubec to neresim. Vyndavam si maso driv, kdyz si vzpomenu, protoze pak ma si myslim, ze se lip zpracuje a je to take uspora energie, kdyz to nechladim do posledni chvile. Jednu jsem nechala rozmrzat maso pres noc na lince, kocka vlezla oknem a vytahla mi to pred barak a okousala. Rano jsem to nasla, okrojila stopy zoubku a usmazila rizky :-)
To maso proste tak rychle neodtece.

Příspěvek upraven 18.09.17 v 06:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.9.17 06:02

Nesnedla, protoze nemam rada veprove maso. Delam jen kureci, koltejlove rizky (mini rizky), jak nas ucili ve skole.
Ty mame doma nejradeji. Veprove nikdo nemusime.
Jinak tomu masu nic nemohlo byt.
Ja delala vcera vecer velkou misu malych rizku pro manzela do prace, ze dnes odjel.
A bylo to v noci v garazi. Aby vychladly, do lednice jsem je dat nemohla.

Příspěvek upraven 18.09.17 v 06:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
18.9.17 06:04
@Jana206 píše:
Me by spíš vadilo to macerovani nedosmazene v oleji. Mam zkusenost, ze pri pomalejsim smazeni pri nizsi teplote se mi strouhanka odlupuje :mrgreen: Jinak v tom ale taky nevidim problém. Ze syroveho masa hysterii nemam, nic nedesinfikuji. Vyvar klidne taky necham pres noc vychladnout, maso taky rozmrazuji před noc.

to je fakt, moc chutne asi nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
18.9.17 06:05
@RenattaSedla píše:
Já teda moc nechápu proč jsi to normálně nedodělala, těch pár minut snad dítě zabavim ne?
Já jsem dneska taky dělala řízky, asi osum a to mám doma dvojčata které začínají chodit. a byla jsem s nima sama doma

ja to chapu, prvni dite, taky sama nad sebou zpetne kroutim hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
18.9.17 06:34
@Pudloslava píše:
Ovsemze bych to snedla. Nechavam maso klidne podobnou dobu na teple a vubec to neresim. Vyndavam si maso driv, kdyz si vzpomenu, protoze pak ma si myslim, ze se lip zpracuje a je to take uspora energie, kdyz to nechladim do posledni chvile. Jednu jsem nechala rozmrzat maso pres noc na lince, kocka vlezla oknem a vytahla mi to pred barak a okousala. Rano jsem to nasla, okrojila stopy zoubku a usmazila rizky :-)
To maso proste tak rychle neodtece.Příspěvek upraven 18.09.17 v 06:05
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
18.9.17 07:40
@Pudloslava píše:
ja to chapu, prvni dite, taky sama nad sebou zpetne kroutim hlavou.

Ono je právě první dítě děs, sama to znám. Všechno je jiný a těžko se zvyká a koordinuje čas. Čím víc dětí, tím líp jde vše zvládnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
18.9.17 07:42
@Pudloslava píše:

8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já bych to teda po kočce nedojídala, když chytá myši :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85403
18.9.17 07:46
@Pudloslava píše:

To je moc i na me 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.9.17 07:47

Ja bych to dosmazila a snedla. Úplně v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
18.9.17 07:52

Já bych to vyhodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148988
18.9.17 09:19
@Pudloslava píše:

Tak to je drsný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
18.9.17 09:29

Ze jsem desny prase, ocekavala jsem podobne reakce. Ja jsem zase hygienik v jinem ohledu. Treba pri vareni gulase v pulce vymenuji varecku. Protoze s ni ze zacatku micham maso syrove a varecka se tam spolecne s masem nevari, takze se nevydesinfikuje.
Dalsi vec, kterou lidi nechapou, ze bakterie se do tepleho jidla dostanou ze vzduchu. Takze cerstve uvarene, pokud se neodkreje poklicka, vydrzi pomerne hodne dlouho na teple a nic se mu nestane (v papinaku temer neomezene, tam je to zavarene). Jakmile nekdo oddela poklicku, aby to hlavne rychle vychladlo, uz tam bakterie pusti a musi to urychlene schovat do chladna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
18.9.17 09:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
18.9.17 09:47

@Pudloslava :lol: :lol: :lol: :lol: :palec: Postupovala bych stejně :mrgreen: Řízky z úvodního příspěvku bych těhotná nejedla, teď už s klidem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
18.9.17 12:49

Snědla bych je i jako těhotná, nic jim nebude :nevim: nejdřív jsem dotaz pochopila tak, že byly na té pánvičce nedosmažené celou noc, proto jsem chápala ty co psali, že by to nejedli ani náhodou a i manžela zakladatelky, ale takhle? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová