Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pepazdepa12345 píše:
Buď to nemá fakt vyřešeny s bývalou, a nebo se lekl (netlačila si na něj? Že chceš hned svatbu, dítě apod.? )
V tomhle věku bude chtít spíš volnější vztah…
Nepřijde mi, že bych tlačila. Domluvili jsme se, že když to nepůjde, tak to nebudeme lámat přes koleno a přestaneme se vídat. Asi jediné normální řešení, mi přijde☺️️
@Anonymní píše:
Ahoj holky!Mám dilema. Je mi 20 a začala jsem se v lednu vídat s jedním klukem. Je mu 22. Je moc fajn, hodný, milý, pěkný.
Jde o to, že jsem se do něj zamilovala, když jsem s ním, jsem opravdu šťastná. On tvrdí, že když je se mnou, tak je taky šťastný a že mě má celkově rád.
Jednou jsem se hrozně opila a napsala mu, že jsem do něj zamilovaná. On napsal, že on do mě také. Jezdím k němu na víkend (od pátku do neděle), takže se vídáme zatím jen takhle. Několikrát jsme se spolu vyspali a sex byl super, rozumíme si v něm i mimo něj, myslím si, že tam problém nebude.
Dnes mi napsal, že si nechce nechat ublížit a že asi není připravený na vztah. Říkal, že nemá vyřešenou minulost. Nechápala jsem to. Od začátku byl ke mně milý, nosil mi kytky a teď mi řekne tohle.. Říkal, že má toho teď moc a že jsme se potkali ve špatnou dobu, že mi napíše po víkendu..Omlouvám se, že je tato zpráva dlouhá, ale kdybyste některá věděla, co s tím, jak byste se zachovaly na mém místě..
Děkuju za každou odpověď
Prca tri najednou a ceka co se z toho vyvrbi a s kterou bude ofiko.