Jednou mě miluje, podruhé není připravený na vztah

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
8.4.21 13:09
@Pepazdepa12345 píše:
Buď to nemá fakt vyřešeny s bývalou, a nebo se lekl (netlačila si na něj? Že chceš hned svatbu, dítě apod.? ) 8)
V tomhle věku bude chtít spíš volnější vztah…

Nepřijde mi, že bych tlačila. Domluvili jsme se, že když to nepůjde, tak to nebudeme lámat přes koleno a přestaneme se vídat. Asi jediné normální řešení, mi přijde☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.4.21 13:12
@Anonymní píše:
Ahoj holky!

Mám dilema. Je mi 20 a začala jsem se v lednu vídat s jedním klukem. Je mu 22. Je moc fajn, hodný, milý, pěkný.
Jde o to, že jsem se do něj zamilovala, když jsem s ním, jsem opravdu šťastná. On tvrdí, že když je se mnou, tak je taky šťastný a že mě má celkově rád.
Jednou jsem se hrozně opila a napsala mu, že jsem do něj zamilovaná. On napsal, že on do mě také. Jezdím k němu na víkend (od pátku do neděle), takže se vídáme zatím jen takhle. Několikrát jsme se spolu vyspali a sex byl super, rozumíme si v něm i mimo něj, myslím si, že tam problém nebude.
Dnes mi napsal, že si nechce nechat ublížit a že asi není připravený na vztah. Říkal, že nemá vyřešenou minulost. Nechápala jsem to. Od začátku byl ke mně milý, nosil mi kytky a teď mi řekne tohle.. Říkal, že má toho teď moc a že jsme se potkali ve špatnou dobu, že mi napíše po víkendu..

Omlouvám se, že je tato zpráva dlouhá, ale kdybyste některá věděla, co s tím, jak byste se zachovaly na mém místě.. :(

Děkuju za každou odpověď :srdce:

Prca tri najednou a ceka co se z toho vyvrbi a s kterou bude ofiko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
8.4.21 13:29

Buď je v tom exka, nebo je v tom nextka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie