Jeho bývalé přítelkyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.4.20 10:23

@Janee19 no jako on o tom nevykládá..musím to z něho dolovat :? a co se přiznám, tak sem mu parkrat vlezla na FB a z tama to vsechno vim i to, ze si s holkama nepise casto.. a nemela jsem to delat, ale zas na druhu stranu nelituju toho, protoze jsem zjistila co jsem nechtela a diky tomu jsme si povykladali a ted je klid a klape nam to, ale v hlave sem zacala myslet na tu do ktere byl zamilovany a zacala sem pátrat a zjistila, ze nebyla jen ona v tu dobu..
to mas nejspíš pravdu, to by mu vyhovovalo :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.20 10:23

A co se týče starších žen…
Jsou pro muže lehčí kořisti…

V 18. tetech jsem mela stejneho blba jak mas ty. Nebyl hezky, ale dovoloval si rikat, že mam mala prsa, jestli neuvazuji o plastice a ták :potlesk: Jemu bylo 24 let.. D Ponizoval me..
Pritom na seznamkach mel jen „kamaradky“ strucne a jasne: mel me jen na sex.. po roce mi rekl, ze jsem se mu stejne nikdy nelibila a 3 mesice to uz tahne s jinou.. byli jsme v posteli a on mi rekl, ze uz u nej nekolikrat spala.. (ve stejnem povleceni jak ja…) Clovek si to musí zažít, aby se poučil…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.20 10:29

@Šimelda jak jsi to napsala.. tak mi to celkem otevřelo oči, ale nemyslím si, že je to tak..mně neděla problem se s nim rozejit, mam nejakou svoji hodnotu. Kdyby me podvedl tak hned leti a rekla jsem mu, ze me to nebavi se trapit atd. A ze by se mel uvedomit a on, ze chce byt se mnu, ze me ma rad a ze se zlepsi. Ale to ze si ze me dela srandu, tak sice me to stve ale jestli je to jen Sranda tak ma hodne tupy smysl pro humor, ale kvuli tomu se s nim nerozejde prece.

• Citovat
  • Upravit
182
22.4.20 10:30

Vy jste dva typy, co se k sobe proste nehodi.
Nechci se te dotknout, vazne.. Ale pusobis trochu žárlivě a ja to chapu. Mas dost podnětů. Jsou 3 typy žen v tve situaci.

1. vubec bych si s takovym kurevnikem nezacala.
2. je mi jedno, co bylo predtim.Ted je ted.
3. budu s nim, ale nemuzu si pomoct, budu ho stale podezrivat.

Pokud jsi vazne ten posledni typ, jak se jevíš a popisujes se.. tak s tim klukem nebudes nikdy šťastná… ikdyby se zmenil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.4.20 10:33
@Anonymní píše:
@Janee19 je to těžko.. mám ho ráda, ale trápit se nechci. On mi tvrdí, že by mi nikdy neublížil, že by mi prvně o tom kdyžtak řekl a Až pak by něco měl s nějakou, ale že zatím to nemá v plánu. A taky, že se k žádné ještě nechoval tak hezky jak ke mně atd. Nevím, jestli mu věřím.. já lidem nevěřím a mám s tím problém.

Tohle ti řekl?? 8o :roll: Ten by letěl jako namydlenej blesk, ještě v kombinaci s poznámkama na tvá prsa a kdovíco dalšího. Tyhle týpky, co si dokazují, jací jsou kingové, ošustěním půlky okolí, fakt nesnáším. Jsi mlaďounká, poohlídni se raději po někom méně použitém, po někom, kdo si tě bude vážit a bude tě milovat takovou, jaká jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.20 10:34

@Šimelda máš pravdu..jsem ten 3. Typ, ale nechci být.. ale jak to změnit :,(

• Citovat
  • Upravit
182
22.4.20 10:39

Taky si precti knihu o manipulaci.
Nechci rozumovat, ale hoch si to mozna neuvedomuje (taky asi neni zadny gentleman a inteligent, kdyz je schopen si takhle z tebe dělat srandu) ale toto jsou pomale krucky manipulujiciho cloveka, ktery ti podkopava sebevedomi, ktery ma dobry pocit z toho, kdyz te ponizi a citi moc: „sice jsem ti ublizil, ale ty za mnou stejne vzdycky dolezes a jeste si rada, ze s tebou jsem, protoze jiny by s tebou nebyl.“ takhle si nekteri blbi omotavaji citlivejsi zeny okolo prstu. Nakonec abys mu byla vděčná, za to, ze je tak skromný a bere te za svou pritelkyni… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.20 10:40

@unuděná ach joo.. aktuálně s ním jsem šťastná, pri pomyšlení ze ma dalsi holky je mi spatne, nebo ze by me podvedl. A to bych se s nim rozesla, ale rikam si..ze nic neudelal a rozejit se s nim? Citim k nemu neco :( jako asi mate pravdu, ze bych mela jit dal a sama citim, ze to neni chlap se kterym budu navzdy.( stve me jak se chova ke mne, proc proste nemuze rict, ze by me nevymenil, misto toho rekne, ze to zatim nema v planu a nebo ze me ma rad a proste “ujistit” me ze su pro neho ta prava..vsechno z neho musim dolovat) jenze jak se s nim rozejit? Kdyz nechci, ale nejspíš to pro me bude nejlepsi

• Citovat
  • Upravit
182
22.4.20 10:43

Prosím tě, nemen se! Jsi skvela baba uz urcite dost :) Najdi si muže, ktery to ocení.. a je juch hodně…Vazne je to s timto klukem ztata času.. Promin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
22.4.20 10:46

Chlápci, co ojíždí i dámské jízdní kolo nejsou vhodní kandidáti pro společný život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
22.4.20 10:57

A k těm prsům, taky mě rozčilovaly tyto poznamky.Ale ted vážně.. Kluci, kterym vadi male prsa, tak si s tebou nezacnou. Tem co to vadi a zacnou si s tebou, tak jde jen o sex.

Kluk, ktery je rozumny a ma te upřímně rád, tak te bude mit rad celou, taková, jaka jsi. A nenapadne ho nikdy takhle vtipkovat.,protoze ti nechce ublížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.4.20 10:58
@Anonymní píše:
@unuděná ach joo.. aktuálně s ním jsem šťastná, pri pomyšlení ze ma dalsi holky je mi spatne, nebo ze by me podvedl. A to bych se s nim rozesla, ale rikam si..ze nic neudelal a rozejit se s nim? Citim k nemu neco :( jako asi mate pravdu, ze bych mela jit dal a sama citim, ze to neni chlap se kterym budu navzdy.( stve me jak se chova ke mne, proc proste nemuze rict, ze by me nevymenil, misto toho rekne, ze to zatim nema v planu a nebo ze me ma rad a proste “ujistit” me ze su pro neho ta prava..vsechno z neho musim dolovat) jenze jak se s nim rozejit? Kdyz nechci, ale nejspíš to pro me bude nejlepsi

Jak můžeš říct, že jsi s ním šťastná? Po 8měsících, kdy by ses měla ještě vznášet na obláčku a měl by tě na rukou nosit, mu projíždíš FB a zjišťuješ, co kde se kterou měl… Důvěru v něj nemáš a on zase k tobě žádnou úctu :nevim: Tohle není štěstí, vážně. Jednou si sama zaklepeš na čelo, jak jsi si to mohla myslet. Držím palce, ať se brzy rozhoupeš k odchodu a najdeš své štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14649
22.4.20 11:01

Tohoto typka si nech jako kamarada, to bude spolehlivý. Když budeš sama, přijde te i potěšit (i třeba fyzicky :mrgreen: ), ale nejake city od toho necekej a ani je tam neinvestuj. Ve vztahu by ses jenom trápila, vim o čem mluvím, taky jednoho takového znám a udělala jsem tu zkušenost.

Ale ty jsi na tohle ještě hodně mladounka, v osmnácti potřebuješ normální vztah. Já tohle řešila až kolem třicítky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
22.4.20 12:33
@Anonymní píše:
Dobrý den. Chtěla bych od vás trošku radu, protože jsem z toho špatná a nevím co s tím.
Jsme spolu s partnerem 8 měsíců, ale furt mi říká, že mám špatnou hlavu, malé prsa atd. On že to myslí ze srandy, ale mně to moc vtipné nepřijde, spis mi prijde ze si me tolik neváží. No a je povaha, že se nerad svěřuje a že mi neřekne jen tak, že mě má rád, ale to jsem si zvykla( dokazuje mi to chováním) Ale vadí mi jedna věc a to “ kamarádky na sex”. Vím, že spal se spousty holek, ale nebyl zadaný a jeste jsme se neznali a je to jeho minulost ja vim, ze bych se tim nemela hlodat, ale nejspíš mi to trosku vadi..jsme spolu o 10 let a ja sem nemela moc partnerů a on bral snad vsechno, ale vetsinu to bylo, ze parkrat na obed Po tom sexu a pak ahoj Prej. Jeho kamaradi mi rikali, ze mel jen jednu holku( ta ho podvadela) a od te doby byl takovy “Na holky” a ze nemel nejspíš od te doby vztah( i kdyz on mi rikal, ze jo, ale ze treba pul rok/rok) no a kamaradi rikali, ze jeste zadnu jeho holku s nima neseznamil az Me. Jenže Přítel byl min. Rok zamilovaný do jedné Starší ženy( rozvedená s dětma) ale ona ho měla nejspíš jen na sex, ale on chtěl něco víc. A ona to později s ním ukončila ať si najde jinou a on si našel její kámošků, takže všichni 3 chodívali spolu na vínka atd. Ale ta kámoška se do něho zamilovala a chtěla něco víc, ale to on nechtěl. A ta” starší zena do ktere se zamiloval” začala žárlit a začala se zase kolem něco nachomýtat a takže to táhl s oběma. A zjistila sem, že byla ještě třetí se kterou jen spával( taky rozvedená s dětma) a s ni je kamarád do teď, že jsi napíšou. Ona ho zvala k sobě domu večer na víno a on ju taky furt chce nekam pozvat( ne neprijde mi to normalni, tak sem mu to rekla, ze mi to vadi a on Ze toho necha, nebude chodit k holkam vecer na vino) No ale ta třetí o nás ví a ma taky pritele. Spíš mě hlodá strach, že ta do které se zamiloval předtím se mu třeba ozve a nebo se stále schází a on prostě bude vidět, že má třeba šanci a opustí mě kvůli ní :( jako na vztah by ho nechtěla nejspíš, ona je taková dámička( je modelka) a on je prostě takový Jouda, ale třeba na ten sex.. co když v něm jsou stále city.

A ty kamosky taky urazi, ze jsou blbé, maji malá prsa atd? Asi ne co. Jinak by se s ním nebavily. Nekeca s těma ženskýma? No chce abys zarlila a nevazila si sama sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
22.4.20 12:56

Hele, nedělej si hlavu s kdyby co by, s radši žij teď. Ty vypadas jako moc hodna slečna, on jako věčný nevernik a taky pitomec. Shazuje ti sebevědomí, asi abys od nej neodesla i kdyby te podvedl. Věřím, že by sis našla mnohem lepšího. Zkus o tom popřemýšlet 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí