Jen pro otrlé :( :(

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14020
3.5.12 22:54

@eva valoi taky fakt

• načítám...
1553
3.5.12 22:55

@eva valoi Ano, miláček.. Ona by ho jen obešla a nechala chcípnout.. Je milá :*

• načítám...
2415
3.5.12 22:56

Jakákoliv omluva od té zrůdy, co si říká ženská, je bezpředmětná. Její vyjadřování a smýšlení je na pováženou. Pokud si dělá srandu, měla by se léčit, pokud je to myšleno vážně, patří za katr. Howgh

• načítám...
14809
3.5.12 22:56

Zkrátka jestliže někdo píše kamkoliv takovéto věci, tak není v hlavě normální, prostě není. To není o vytáčení jinejch lidí. Ten člověk je prostě divnej.

A žížala je divná taky, jestli jí to nedochází.

• načítám...
3241
3.5.12 22:58

jako mě někdo napsat, né já jem hodná, já bych jo neubila ,já bych ho tam jen nechala chcípnout bez pomoci, tak bych se s ním jen tak neudobřila.

• načítám...
14020
3.5.12 22:59

@Petttulis
Závěr : modelina je prostě pizda, která nemá ráda děti. Jsou takové, no budiž.
Ale veřejně napsat že by ublížila, popřípadě nepomohla dítěti je :poblion: - a rozhodně nehodné dospělé ženy. žížalka je důvěřivá a naivní - promiň ale působíš tak na mě, a stačí jí málo k tomu aby uvěřila :nevim:

ŘI´D SE HESLEM 2X PROVĚŘUJ A PAK DŮVĚŘUJ :hug:

• načítám...
930
3.5.12 23:01

Kdo ví,jak to všechno je :think: Původně to bylo psáno jako horor a najednou je všechno jinak :nevim: Asi se dějí štastné konce…

• načítám...
14809
3.5.12 23:02

@annamat9 Obávám se však, že by v naší společnosti nebyla jediná, kdo by ho tam nechal.
Nechci se chlubit, přijde mi to totiž normální, ale v hypermarketu plném lidí, jsem si pobíhajícího a plačícího cca čtyřletého a ztraceného děcka všimla jediná. A teprve potom, co jsem si ho všimla, si začali všímat ti ostatní…Něco jako stádovej efekt.

Všimli jste si, že lidé chodí okolo zraněného a když vy se u něj zastavíte a začnete mu pomáhat, tak se najednou začnou zastavovat další a kafrat vám do toho?

• načítám...
48576
3.5.12 23:03

Jako zamykat to tady to je další ulet :palec: .tady se snad každej dneska zbláznil nebo co??
Ta nechá ležet v lese dítě-ta zase na to napíše že je to anděl pod maskou dábla nebo co,ty to zas chtěj zamknout aby se tady něco neřešilo což tak v diskuzích bejvá :nevim: -Zamkněte už taky diskuze o kojení kdo to má furt číst vždyt je to bezpředmětné jen o kozách dokola a dokola :pankac: ..

Asi se svět fakt zbláznil nebo mi tlačí dítě kromě na pochvu a močák i na hlavu

• načítám...
1553
3.5.12 23:03

@eviliska Já také chápu baby, co nemají potřebu mít děti… Ale aby ženská napsala, že by dítěti nepomohla nebo ať chcípnou postižené děti… Tohle nenapíše ani zrůda nejvyššího kalibru. A že chtěla jen lidi naštvat? Podivný způsob.
Já bych takovým „lidem“ přála to nejhorší! :poblion: :poblion:

• načítám...
14020
3.5.12 23:04

@eva valoi : lidi si nevšímají dění kolem sebe - kolem dítěte projdou a nic - až když je to víc zaujme , vidí senzaci, tak zpomalí, a koukají :zed: :zed:

• načítám...
2415

To jsem někde slyšela, že je dokázáno, že když se na místě, kde se někomu něco stalo, ocitne člověk sám, tak vždycky pomůže, pokud je tam víc lidí, tak jsou všichni neteční, protože spoléhají jeden na druhého, že zrovna ten druhý pomůže.
Jednou jsme takhle v Brně v podchodě volali chlapovi záchranku. Ležel na zemi, z pusy mu tekla krev, sýpal a lidi chodili, jedna baba ho dokonce překročila 8o .

Příspěvek upraven 03.05.12 v 23:06

• načítám...
1aktak1
@Korrrinka píše:
Kdo ví,jak to všechno je :think: Původně to bylo psáno jako horor a najednou je všechno jinak :nevim: Asi se dějí štastné konce…

moc štastný konec mi to nepřijde :(
Nechat dítě v lese ležet a nechat ho umřít? Tohoto je zřejmě opravdu modelina schopná, přiznala to a myslela to vážně. Jako nejsem žádný ochránce zvířat, ale když uvidím nějaký zvíře, kterýmu něco je, tak alespon tu pomoc zavolám… A zvlášt u dětí… Vážně hyenismus… Jen doufám, že opravdu modelína nehlídá děti…

• Upravit
930
@Kamča.dalmatinka píše:
Jako zamykat to tady to je další ulet :palec: .tady se snad každej dneska zbláznil nebo co??
Ta nechá ležet v lese dítě-ta zase na to napíše že je to anděl pod maskou dábla nebo co,ty to zas chtěj zamknout aby se tady něco neřešilo což tak v diskuzích bejvá :nevim: -Zamkněte už taky diskuze o kojení kdo to má furt číst vždyt je to bezpředmětné jen o kozách dokola a dokola :pankac: ..Asi se svět fakt zbláznil nebo mi tlačí dítě kromě na pochvu a močák i na hlavu
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
48576
3.5.12 23:05

a to jak modelína do svého profilu napsala že žížalka je skvělá kamarádka nebo co :lol: a že se jí omlouvá :lol: .No to už je třešnička na dortu

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová