Jen pro otrlé :( :(

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
48576
3.5.12 22:19

žížalko já si nemyslim že si modelína s kolína nebo odkud :lol: ,ale to že po takové omluvě jak ze 3b je najednou vše teda zapomenuto :nevim:

To ti někdo řekne ty si ale pí..at tvá rodina chcíp… a pak napíše promin jsi fajn holka tak je vše zapomenuto?Proč si před tím nevěřila že lže a ted teda věříš?Ještě před pár hodinama tu psala že děti týrá a ty ses čertila že ti nikdo nevěří a že to přehlížíme a ted se zase na holky čertíš že jim to přijde divné
:nevim:

Absolutně to nechápu a víc zvláštnější mi přijde takové odpuštění než její chování

• načítám...
1aktak1
@žížalka0 píše:
fakt nechápu, proč jste takové… :,(

Jak takové? Fakt tě nechápu :mrgreen: a nějak z těch zpráv nevidím jak jste se dobraly k omluvě atd…

• Upravit
1553
@makakela píše:
no mě třeba nesedí víc věcí u tohoto ale to je jedno, hlavně jak ona zrovna věděla že jsi o ni založila diskuzi

to je fakt :think: :think:

• načítám...
187
3.5.12 22:20

co mám ted jako dělat???? takže když se mi omluvila, tak jsem to sem psát neměla???? nemohla jsem to tu taky uzavřít, aby jste byly v obraze??? když začnu o něčem diskutovat a najednou se to otočí o 180stupnu, tak to sem nemám psát??? s..e mě, že je taková, ale já JSEM RÁDA, ŽE SE MI VEŘEJNĚ OMLUVILA, naštvali jste mě, čekám na admina. a prosím, ještě vy mě urážejte, že jsem zralá na chocholouška

• načítám...
1aktak1
3.5.12 22:21
@žížalka0 píše:
bože holky, já s ní kamarádka v životě nebudu, ale jsem prostě ráda a záleží mi na tom, že se mi omluvila, co jiného mám k tomu říct, copak píšu, že jsem jí pozvala na kafe??? nebo tak??? Jen jsem psala o tom, že se to konečně uzavřelo… nic víc, nic mín. Nepotřebuji se s ní hádat, pořád do kolola, pořád vytvářet nenávist, nabaví mě to!

toto vše bych pochopila, kdyby jsi tak nesmyslně nevyjela po nás „slepicích“ :zed:

• Upravit
187
3.5.12 22:21
@Petttulis píše:
to je fakt :think: :think:

SAKRA, JAK TO MÁM ASI VĚDĚT!!!!

• načítám...
187
3.5.12 22:22
@1miss1 píše:
toto vše bych pochopila, kdyby jsi tak nesmyslně nevyjela po nás „slepicích“ :zed:

jasně, ale že já z tvých zpráv pochopila, že jsem modelína, to by tě asi nenaštvalo, vid

• načítám...
14809
3.5.12 22:23

@žížalka0 Baf. To jsem byla já, kam se na mě hrabe nějaká modelína z kolína. Kdo mě zná, tak ví, že jsem takovej zlej duch virtuálního těhulkování na emiminu. Huhuhu.

• načítám...
2415
3.5.12 22:24

Pěkně jsi otočila. Nakonec seš napružená na nás 8o . To je fakt úlet :palec: .

• načítám...
14020

Mi někdo říct nebo napsat toto : cituji :tví fakani ti zatemnili mozek, co jsi byla těhotná, co? Nácek… nojo, ale co bych mohla čekat od takového člověka, jako jsi ty. , tak by mi omluva nestačila. Asi nejsem dostatečně splachivací, ale takové řeči fakt odpouštět nee.

• načítám...
1aktak1

@žížalka0 nikde jsem nenapsala, že jsi modelína (i když i mě to napadlo), napsala jsem, že si z nás snad někdo střílí. A opravdu z těch 2 zpráv co si sem dala nechápu jak jste z urážek najednou přešly na „kamarádský“ ton…

• Upravit
50725
3.5.12 22:25

@žížalka0 - já hlavně nechápu - že by si mohla vymýšlet, tomu jsi odmítala věřit byť jen na vteřinu, protože to přece napsala - teď ti napíše, že nikomu neublížila a už tomu věříš? 8o Nebo to teda jako věříš všemu, co ti kdo nakecá nebo jak? :think: Kdyby ti napsala, že je Kleopatra, tak tomu budeš taky věřit? Tohle nějak nestíhám…

• načítám...
14809
3.5.12 22:26

@Angua Ano, to je Kleopatra s šíjí labutí a Caesar vstal z mrtvých po jejím kousnutí.

• načítám...
14020
3.5.12 22:26
  • načítám...
1553
3.5.12 22:28

Umím číst i bez padesáti vykřičníků :lol: A mně kdyby někdo napsal, ať chcípnou postižené děti, tak by mi omluva nestačila. Ale každý jsme jiný…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová