Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@žížalka0 píše:
od: modelina.z.kolina [seznam.cz] dnes 19:49Nasejříno? To znamená co?jako že jsem nasejřená?
ani ne, nemám důvod…jinak neplodná bohužel nejsem a ani mi dítě nechcíplo, jak kdosi psal. Nenávist mám, ato k fakanům. Už odmalička je nesnáším. Zvířátka mám ráda, jim bych nikdy neublížila. A koukám, že déčkuješ jak o život. Jsi rozhozená, co?
(déčkuješ - jestli nevíš co to je, tak smajlíky s tóóólika déčkama). Cikán opravdu nejsem, musím tě zklamat.A pracuju, jen mám tento týden dovolenou. Ale to se o těch pidálcích na emiminu říct nedá. Ty tam vysedávají od rána do večera. Jsou to nemakačenka - na mateřské, co? Asi se moc nestarají o svoje dětičky, když můžou pindat na netu. A pár déček na závěr: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Howgh!
se divím že jí vůbec odepisuješ
@žížalka0 píše:
milé dámy, neřešme to, ano????touto poslední zprávou UKONČUJU tuto diskuzi, nebo se to už pak rozleje jen do nenávisti a bloknou nám to tu
![]()
![]()
ted jsem se chtěla zrušit na streemu, abych od ní měla pokoj, ale neudělám to, její zprávičky se budou hodit policii. Tak milé dámy dobrou noc a už radši nepište, vypněte pc a jděte si hrát s dětičkama, jsou přece to nekrásnější a nejdůležitější co na světě máme
@Korrrinka me napada zviratek
( hnida, svine, munka, ves, svrab, kliste, krava, koza, oslice, krysa, …) to ale strasne tyhle mile zviratka urazim!
@Janichka : hihi.Ale docela by mě zajímalo co je ta modelína zač,když muže vymyslet takovýhle věci. ![]()
Zenska to neni urcite:) a tu fotku s tim hadem musela zakryt ctvereckem, ptze ji nekomu ukradla:D je to nejakej blazen:D
tak milé dámy, máme tu závěr, s modelínou jsme se tak přely a přely, až jsme se upřely a pochopily jsme, že tudy cesta nevede, na začátku nanávist a po čase snad o.k. nechci být nenávistnej člověk a proto jsme to uzavřely, já i modelína jsme se sobě omluvily a aby jste tomu věřily mrkněte na její profil, ani tomu neuvěříte… a že se lidi nedokáží změnit
já to tak beru, nemyslete si, že jsem snad pitomá, splachovací, ale prostě zvlášt soukromně jsme si toho ted hodně napsaly, až to vygradovalo v omluvu, je to super, ani bych tomu nevěřila, je to jedna z mála diskuzí, kde to mělo význam ![]()
tak ještě jednou díky modelíno a zlepši se ![]()
To docela čumim, že se omluvila
Mám zkušenost s trollama, kteří se tímto deptáním lidí baví, i mnohdy horším způsobem.
Ještě by mohla začít mít ráda děti a bylo by to úplně fajn ![]()
@Petttulis píše:
To docela čumim, že se omluvilaMám zkušenost s trollama, kteří se tímto deptáním lidí baví, i mnohdy horším způsobem.
Ještě by mohla začít mít ráda děti a bylo by to úplně fajn
já si taky myslim, že pod tím ĎÁBLEM má taky tu něžnou skořápku ![]()
wtf ???
co to má znamenat? ráno taková brutální diskuze a večer happy end?? to je fakt dost divný…
@žížalka0 Je ďábel a ďábel.. Můžu lidi provokovat, ale takhle mluvit o dětech…
Rozum mi to nebere, ale už se v tom nebudeme pitvat. Ale aspoň se hezky omluvila a Tvému srdíčku se snad ulevilo…
@Black_Orchids píše:
wtf ???co to má znamenat? ráno taková brutální diskuze a večer happy end?? to je fakt dost divný…
No spíš si přečetla trestní sazbu a hodila zpátečku, jako sorry ale já bych ji udala stejně. Ať jí ty psychologický testy udělají. Může být normální ale taky nemusí.......
@annamat9 píše:
No spíš si přečetla trestní sazbu a hodila zpátečku, jako sorry ale já bych ji udala stejně. Ať jí ty psychologický testy udělají. Může být normální ale taky nemusí.......
nebo si tu někdo hraje..
@Black_Orchids píše:
wtf ???co to má znamenat? ráno taková brutální diskuze a večer happy end?? to je fakt dost divný…
Asi tak …
@Petttulis píše:
@žížalka0 Je ďábel a ďábel.. Můžu lidi provokovat, ale takhle mluvit o dětech…Rozum mi to nebere, ale už se v tom nebudeme pitvat. Ale aspoň se hezky omluvila a Tvému srdíčku se snad ulevilo…
je mi líp, to je jasný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat