Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@janca84 píše:
Tak že by měla 8 letou dceru??
Tak v tom případě je však nutné na ni nějak přijít a nahlástit vše sociálce. Z tohoto případu mám jasné podezření na násilí - spíše však na sexuální násilí a psychické týrání. Nevyznám se však v IT. Je tu někdo takový? Dalo by se něco na toho člověka vyšťárat? ![]()
@aronka píše:
holky, našla jsem diskusi, která dokazuje, že modelína si vše vymýšlí a dráždí nás. Její kecy o tom, jak „fakany“ nesnáší od dětství je blbost, toto je důkaz. Před rokem a půl byla ještě „normální“. http://www.prozeny.cz/…inka-ne-diky?…
Jsem z toho jelen
![]()
@aronka píše:
ne, SARUSKA je další diskutující, na kterou modelína reaguje.
Aha,tak to jsem špatně pochopila…
Vy vážně věříte že to je žena
.Miluje válečnou historii,píše náckovský komenty a žádná matka by v životě to co píše ona nenapsala.Je to nákej zakomplexovanej podobanec kterej rozumí pc a používá měnič ip adres(to taky málokterá žena zvládne).
Kdyby si nebyl jistej že ho nikdo nevyštourá tak takové bláboly nepíše a kdyby neměl obecenstvo tak taky né
Já mám kamarádku, která taky nesnáší děti. Tedy pravděpodobně ne až takovým způsobem, ale od SŠ prohlašuje, že děti nechce, nemá je ráda. Když jela dělat do Anglie au-pair, tak se o těch dětech, co hlídala, vyjadřovala zásadně jako o parchantech. Neublížila by jim, to určitě ne, ale už jenom to, jak o nich smýšlí. Celkem mě děsí představa, že si takového člověka pustím do baráku ![]()
@Angua
Tak proč jela dělat au-pair?
Já zas nesnáším pavouky a taky nejdu dělat do zverimexu čistit terária. ![]()
Tak úplně bych to neházela do jednoho pytle - spousta žen je odbornicemi v IT, takže podle toho se to posoudit nedá.
Mě spíš zaráží, s jakým klidem to tam o sobě všecko píše, a i o tom, že před rokem byla ještě „normální“, tudíž si z každého dělá jenom p.del. Představte si, že si ty její bláboly přečtou třeba děti - no já bych z toho v nějakých 8 nebo 10 letech nespala ![]()
Souhlasim s kamcou: jak uz jsem psala: je to stopro nacek, pac modelina je uplnej arijec a miluje valecnou hystorii ![]()
@verjanku Aby se dostala levně do Anglie na delší dobu - hlavně kvůli jazyku, nové zkušenosti, poznání jiné země… Jela o prázdninách ještě na střední a určitě to je jednodušší práce, než někde trhat jahody. I kvůli tomu jazyku, když jsi přímo v rodině. Navíc když narazíš na fajn rodinu, tak se i ledaskde podíváš. Ty děti tam prostě byly jako nutné zlo…
Ale jak říkám, zlá na ně asi nebyla…
Švagrové kámoška taky jela dělat au-pair (zhruba ze stejných pohnutek), chtěla se vyfotit s naším dítkem, aby jako bylo vidět, že má s dětma zkušenost. Samík měl rok a bála se ho vzít do ruky, protože zkušenost s dětma samo žádnou neměla
Ale to je teda úplně jiný případ, to jenom k těm au-pairkám mě tak napadlo. Pak si vemte k dětem chůvu ![]()
Holky, tak tu diskuzi tady postupně pročítám a dívala jsem se i na Stream a její profil na Lidé…
Je mi z toho vážně na ![]()
A co mě tedy dost šokovalo, že v té jedné diskuzi na Streamu píše, že děti nemá, už ne. Jedno nebohé miminko už není ![]()
Možná jí hráblo ze smrti dítěte ![]()
Nejlépe by však bylo, kdyby to byl opravdu chlap, který se jen baví…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat