Jen pro otrlé :( :(

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
423
3.5.12 13:33
@janca84 píše:
Tak že by měla 8 letou dceru??

Tak v tom případě je však nutné na ni nějak přijít a nahlástit vše sociálce. Z tohoto případu mám jasné podezření na násilí - spíše však na sexuální násilí a psychické týrání. Nevyznám se však v IT. Je tu někdo takový? Dalo by se něco na toho člověka vyšťárat? 8o

• načítám...
298
3.5.12 13:34

Lucinka kla…souhlasím.

• načítám...
6836
3.5.12 13:40
@aronka píše:
holky, našla jsem diskusi, která dokazuje, že modelína si vše vymýšlí a dráždí nás. Její kecy o tom, jak „fakany“ nesnáší od dětství je blbost, toto je důkaz. Před rokem a půl byla ještě „normální“. http://www.prozeny.cz/…inka-ne-diky?…

Jsem z toho jelen 8o 8o

• načítám...
17058
3.5.12 13:51
@aronka píše:
ne, SARUSKA je další diskutující, na kterou modelína reaguje.

Aha,tak to jsem špatně pochopila…

• načítám...
7797
3.5.12 14:34

http://profil.lide.cz/…olina/o-mne/
Přečtěte si, co píše o sobě.

• načítám...
48576
3.5.12 14:42

Vy vážně věříte že to je žena :roll: .Miluje válečnou historii,píše náckovský komenty a žádná matka by v životě to co píše ona nenapsala.Je to nákej zakomplexovanej podobanec kterej rozumí pc a používá měnič ip adres(to taky málokterá žena zvládne).
Kdyby si nebyl jistej že ho nikdo nevyštourá tak takové bláboly nepíše a kdyby neměl obecenstvo tak taky né

• načítám...
50725
3.5.12 14:53

Já mám kamarádku, která taky nesnáší děti. Tedy pravděpodobně ne až takovým způsobem, ale od SŠ prohlašuje, že děti nechce, nemá je ráda. Když jela dělat do Anglie au-pair, tak se o těch dětech, co hlídala, vyjadřovala zásadně jako o parchantech. Neublížila by jim, to určitě ne, ale už jenom to, jak o nich smýšlí. Celkem mě děsí představa, že si takového člověka pustím do baráku 8o

• načítám...
7797
3.5.12 14:58

@Angua
Tak proč jela dělat au-pair? :nevim: Já zas nesnáším pavouky a taky nejdu dělat do zverimexu čistit terária. :nevim:

• načítám...
1760
3.5.12 15:02

Tak úplně bych to neházela do jednoho pytle - spousta žen je odbornicemi v IT, takže podle toho se to posoudit nedá.

Mě spíš zaráží, s jakým klidem to tam o sobě všecko píše, a i o tom, že před rokem byla ještě „normální“, tudíž si z každého dělá jenom p.del. Představte si, že si ty její bláboly přečtou třeba děti - no já bych z toho v nějakých 8 nebo 10 letech nespala :poblion:

• načítám...
6956
3.5.12 15:06

Souhlasim s kamcou: jak uz jsem psala: je to stopro nacek, pac modelina je uplnej arijec a miluje valecnou hystorii :lol:

• načítám...
7797

@smallrose
Mně je z toho špatně v 23…

• načítám...
50725

@verjanku Aby se dostala levně do Anglie na delší dobu - hlavně kvůli jazyku, nové zkušenosti, poznání jiné země… Jela o prázdninách ještě na střední a určitě to je jednodušší práce, než někde trhat jahody. I kvůli tomu jazyku, když jsi přímo v rodině. Navíc když narazíš na fajn rodinu, tak se i ledaskde podíváš. Ty děti tam prostě byly jako nutné zlo… :roll: Ale jak říkám, zlá na ně asi nebyla…

Švagrové kámoška taky jela dělat au-pair (zhruba ze stejných pohnutek), chtěla se vyfotit s naším dítkem, aby jako bylo vidět, že má s dětma zkušenost. Samík měl rok a bála se ho vzít do ruky, protože zkušenost s dětma samo žádnou neměla :mrgreen: Ale to je teda úplně jiný případ, to jenom k těm au-pairkám mě tak napadlo. Pak si vemte k dětem chůvu :lol:

• načítám...
7797
3.5.12 15:10
  • načítám...
7797
3.5.12 15:13

Co to znamená, že má na streamu ban?

• načítám...
5436
3.5.12 15:20

Holky, tak tu diskuzi tady postupně pročítám a dívala jsem se i na Stream a její profil na Lidé…
Je mi z toho vážně na :poblion:
A co mě tedy dost šokovalo, že v té jedné diskuzi na Streamu píše, že děti nemá, už ne. Jedno nebohé miminko už není 8o
Možná jí hráblo ze smrti dítěte :nevim:
Nejlépe by však bylo, kdyby to byl opravdu chlap, který se jen baví…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová