Jen pro otrlé :( :(

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5502
1.5.12 09:17
@Gabika píše:
@Brokianaa A čo ako má na polícii povedať? Tamtá (alebo tamten) na nete písal nepekné veci o deťoch… A čo? Ublížilo sa niekomu? :nevim: Toto sa má riešiť vrámci toho serveru, a nie bežať na políciu, oni s tým nemajú čo robiť…

No ono spousta špatných věcí které se staly byly prvně probírány na netu,že? Ale však co…buďme všichni lhostejní,však nás se to netýká… Nejsem naivka a nepředpokládám,že by se s tím Policie nějak víc zabývala,ale…pokud budem ke všemu lhostejní,tak to taky není dobře… Až pak takový úchylák ublíží tvému dítěti,tak bude pozdě… Ano může to být puberťák bavící se nad „hloupostí“druhých,ale taky někdovyšinutý kdo je něco takovéhoopravdu schopen udělat…

• načítám...
Gabika
1.5.12 09:24
@Brokianaa píše:
No ono spousta špatných věcí které se staly byly prvně probírány na netu,že? Ale však co…buďme všichni lhostejní,však nás se to netýká… Nejsem naivka a nepředpokládám,že by se s tím Policie nějak víc zabývala,ale…pokud budem ke všemu lhostejní,tak to taky není dobře… Až pak takový úchylák ublíží tvému dítěti,tak bude pozdě… Ano může to být puberťák bavící se nad „hloupostí“druhých,ale taky někdovyšinutý kdo je něco takovéhoopravdu schopen udělat…

Ja fakt neviem, čo by som ale mala na tej polícii povedať? Nepáči sa mi, čo tamten povedal? Nie je to náhodou udavačstvo ako za socíku? Buďme všímaví k činom, to áno, ale k takýmto rečiam na nete… to fakt neviem, čo s tým okrem ignorácie…

• Upravit
586
1.5.12 09:45
@Brokianaa píše:

Já si zase myslim, že pozornost je právě to, o co těmto lidem jde. Nejlepší je opravdu je úplně vypouštět, přestane je to totiž bavit. Mozek toho člověka stejně nepředěláš.

• načítám...
aronka
1.5.12 12:55

žížalko já jsem na Streamu několikrát viděla modelínu taky. Nejenže psala, že si představuje jak ubližuje dětem, psala taky, že hlídá miminka svých známých a těm že záměrně ubližuje - psala i jak - v zimě v listopadu nechávala miminko v kočárku jen v plínce a měla radost z toho, jak je ledové, pak měla radost z toho, že je na tom zdravotně špatně, že nějaké dítě nakopla až odletělo, jiné nechávala jíst ze země vajgly, apod. Takže myslím, že toto je již opravdu na nahlášení policii a prošetření.

• Upravit
1.5.12 13:25

Omlouvám se, jestli to tu padlo - nečetla jsem celé. Zkusila bych nahlásit závadný profil správci Lidé.cz (příp.Seznamu), ti by se snad měli zajímat o to, kdo využívá jejich stránky. A kdyby to uznali za vhodné, můžou jí bloknout třeba IP … Leda to zkusit…

• načítám...
6956
1.5.12 13:43
@aronka píše: žížalko já jsem na Streamu několikrát viděla modelínu taky. Nejenže psala, že si představuje jak ubližuje dětem, psala taky, že hlídá miminka svých známých a těm že záměrně ubližuje - psala i jak - v zimě v listopadu nechávala miminko v kočárku jen v plínce a měla radost z toho, jak je ledové, pak měla radost z toho, že je na tom zdravotně špatně, že nějaké dítě nakopla až odletělo, jiné nechávala jíst ze země vajgly, apod. Takže myslím, že toto je již opravdu na nahlášení policii a prošetření.

Tak to je fakt nechutne!!! Ale fakt si myslim ze to je chlap, nejakej pravicovej extremista z delnicke srany!

• načítám...
aronka
1.5.12 14:40

@Janichka No já jsem už taky změnila názor. Ona ta modelína záměrně vyhledává videa s dětmi, píše tyto nechutné komentáře co kdy udělala dětem a sleduje reakce lidí, dělá jí dobře jak se rozčilují, dělají překlepy a těší ji, že má vždycky navrch. Policie se nebojí, psala, že klidně počká na nádraží v Kolíně a půjde s diskutujícími na policii, že nejsou důkazy, že to, že někde něco napíše není důkaz, což je pravda. Takže si myslím, že se tímto úchylným způsobem fakt jen baví a ve skutečnosti je neškodná.

• Upravit
930
1.5.12 14:48
@aronka píše:
@Janichka No já jsem už taky změnila názor. Ona ta modelína záměrně vyhledává videa s dětmi, píše tyto nechutné komentáře co kdy udělala dětem a sleduje reakce lidí, dělá jí dobře jak se rozčilují, dělají překlepy a těší ji, že má vždycky navrch. Policie se nebojí, psala, že klidně počká na nádraží v Kolíně a půjde s diskutujícími na policii, že nejsou důkazy, že to, že někde něco napíše není důkaz, což je pravda. Takže si myslím, že se tímto úchylným způsobem fakt jen baví a ve skutečnosti je neškodná.

bych být matkami tech dětí,ta počkám na tom nádraží taky a dám celé modeníně na hubu! :pocitac: :zed:

• načítám...
34541
1.5.12 17:14

prosim te ty nadelas na stream necumim ale staci sem tam cist diskuzi na novinkach to bych tam musela hlasit na policii kazdyho druhyho,tohleto co pise bude treba nejakej pubertak kterej se ted kralovsky bavi a kdyby me mel kazdej hlasit na policii za to ze jsem treba rekla ze bych mu zlamala ruce nebo rozkopala koule tak muj spis je salodlouhej… ale souhlasim s Korrrinka a Janichka ze jedna vychovna by ji neuskodila,za ty blby kecy

• načítám...
15108
2.5.12 20:38

Dneska řádí na blesku,u diskuse o miminku,které rodiče zapomněli v autě.Někdo jí tam napsal,mám zveřejnit tvůj obvyklý nick?Bůh ví,kdo to je :cert:

• načítám...
586
3.5.12 08:22

Všechno co tu přeješ ostatním se stane tobě, ty zrůdo. A sedět půjdeš, to je jen otázka času.

• načítám...
423
3.5.12 08:27
@žížalka0 píše:
http://profil.lide.cz/…olina/o-mne/

Takovejch holek je… Netrap se tím. Ona nejspíš měla ošklivé dětství a nemá se moc ráda - a maskuje to všelijak :). Je to jen (možná zastydlá) puberta.
Spousta lidí cizí děcka nemusí a někdo tomu dává takovejhle pubertální průchod.
Kašli na ni a měj pěkný den :kytka: :hug:.

• načítám...
298
3.5.12 08:34

Já to vidím na Bohnice,tam by se jí třeba ulevilo.Ale hlavně nikdy nevypustit ven.Je to nemocnej člověk.

• načítám...
7090
3.5.12 08:36

Někdo jako modelína by měl zalézt někam do díry a potichu zdechnout.Tito bezcenní ,,lidé" jako ona jen zbytečně vydýchávají kyslík…

• načítám...
298
3.5.12 08:50

Fialo,v té hlavně právně není vůbec nic.To je její nebo jeho problém.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová