Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Žížalko,
a proč si myslíš, kdyby to byla pravda, že by ti to všechno psala? Že se bude zpovídat cizímu člověku někde na netu, že ubližuje dětem? Podle mě si z tebe někdo krásně střílí, protože ty vždy vyběhneš a nervuje tě to, nic jinýho v tom nevidím. Kdo ubližuje dětem, nechlubí se s tím rozhodně na netu a nepíše cizím lidem o tom, co komu udělalo, promiň…
Ale pokud tě to takto dostává, vytiskni si ty zprávy od ní a dojdi jí udat, víc tady nevymyslíme.
A ne, nemyslím, že je svět krásný a plný sluníčka, ale striktně rozlišuju věci, které můžu ovlivnit a které ne (např. co si kdo představuje). Jinak bych se musela už dávno zbláznit ![]()
Nic, nevsimej si toho. Takovejch prispevatelu je docela dost i na Blesku atak. A nejvic dobre jim dela, kdyz na ne budes reagovat.
@Loll No existuje určitej typ psychopatů, kteří se svými činy rádi pochlubí. Ale i ty můžeš mít pravdu.
Už dlouho jsem nenapsala nic do diskusi, ale tady mě svědí prsty ![]()
Holky to myslíte vážně, že jediné, co zakladatelce napíšete je to, ať si toho nevšímá? Vždyť lidi už si pomalu nevšímaj ani souseda, tady se objeví konečně někdo, komu není hnus a zloba jiného člověka „jedno“ a sklidí za to skoro opovržení, že se vůbec stará a nervuje?
Mě to teda taky docela zhnusilo ten její profil, a to mi nepíše zprávy, kdyby mi je psala, tak jdu na policii a hotovo. Ať už je za tím kdokoliv, s největší pravděpodobností nějaký puboš, tak taky by se ve vás mohl projevit mateřský cit a já bych teda nechtěla, aby mým dětem něco takového prošlo bez trestu a ostudy
![]()
@vodaziva Ale vždyt´jí bylo napsáno, at´to ohlásí, kdo jiný by to měl udělat?
Ale internet je opravdu plnej všech možných falešných osob, zpráv apod. Spoustu lidí na to prostě nereaguje, protože to by člověk nedělal nic jiného.
@žížalka0 píše:
http://profil.lide.cz/…olina/o-mne/
Tak ty řeci jsou naprosto nechutný
![]()
@eva valoi píše:
@vodaziva Ale vždyt´jí bylo napsáno, at´to ohlásí, kdo jiný by to měl udělat?Ale internet je opravdu plnej všech možných falešných osob, zpráv apod. Spoustu lidí na to prostě nereaguje, protože to by člověk nedělal nic jiného.
Přesně tak a nedá se s tím nic moc dělat.Co vím tak uchyláky co třeba jdou po dětech si hlídají tajnáci a když mají dost důkazů tak jdou po nich.Jinak co dneska nbízí net jsou brutální nechutnosti a člověk to musí přehlížet.Nedávno si hajzlové natočili jak umí zabít zvíře..mno a to by se mohlo tady psát do rána.Je to nechutné,ale nevím co tady s tím se dá dělat
![]()
@janca84 píše:
Tak ty řeci jsou naprosto nechutný![]()
A ke všemu tá mrcha hlídá děti jak jsem pochopila z jejího profilu!!!!!
@janca84 píše:
Tak ty řeci jsou naprosto nechutný![]()
To teda jsou.Je to fakt hrozny.
@1simona1 píše:
Vypadá to tak
![]()
@1simona1 píše:
Nevěřím ani slovo z toho, co tam píše! Je to nějaká přiblblá puberťačka, která se baví tím víc, čím víc lidí to rozčiluje!
Nicméně nahlásila bych to na policii… aspoň pro svůj klid…
Tak zakladatelko já si nejsem úplně jistá co tu chceš slyšet nebo yřešit, jestli ti píše že ublížila nějakému dítěti tak vem zprávy a oznam to na policii je to tvoje povinnost a nic jineho udělat nemůžeš… Upřímě si myslím, že prostě jen nějaký puberťák sedí doma a baví se tím jak tě to vytáčí, kdyby někdo skutečně trápil děti pochabuju že si to píše jako svoji charakteristiku na lide.cz
, nicméně já bych to na tvém místě prostě nahlásila a už bych se tím nezabívala… Oni maji prostředky jak zjistit od kud je IP adresa a podobně..
@Loll píše:
Nevěřím ani slovo z toho, co tam píše! Je to nějaká přiblblá puberťačka, která se baví tím víc, čím víc lidí to rozčiluje!Nicméně nahlásila bych to na policii… aspoň pro svůj klid…
Naprosto souhlasím - jestli jí zakladatelka odepisuje v podobném duchu, jako píše tady, tak se může někdo smíchy potrhat…
Tak jsem si ten její profil přečetla pořádně..myslí,že je to fracek,který si myslí,že je tím co říká nějak zajímavej nebo se chce zalíbit a myslí si,že tohle je ta pravá cesta.
@Loll taky jí to moc nežeru,ale jak píšeš zatopila bych jí frajerce.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat