Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ten člověk je evidentně nemocnej a může někomu ublížit doufám že se tím policie už zabývá
no toto je fakt hrozný
četla jsme i ty jeji bláboly na lidech…neni normální ![]()
@Mrkvetka píše:
Holky a já bych se nevzrušovala, to bude zakomplexovanej třináctiletej smrad, kterého prostě baví nás točit do nepříčetna. Nebo se mu narodil mladší sourozenec a maminka na mazánka už nemá tolik času, tak se vzteká. Vzhledem k tomu, že má v přátelích pouze KOZAROZA14, tak už ho asi nikdo z lidí v reálném světě neposlouchá a má potřebu ventilovat se jinak…
Já si nemyslím, že je to nějaký puberťák - podle stylu psaní. Buď chce provokovat a to se jí daří nebo to všechno, co napsala, myslí vážně. Vzpomínám si na reportáž v TV, kdy chůva tloukla děti, házela s nimi o postel apod. - nevěděla, že tam mají kamery. Z toho, jak psala, že hlídá děti, že je záměrně neobleče, když je venku zima a to třeba je jen to nejmenší, mně běhá mráz po zádech
Diskuzi jsem četla, ale nereagovala jsem, to by ji ještě víc nabudilo. Osobně teda bych to nahlásila, přece nemůže někdo veřejně psát o tak hrozných věcech! Když se nesmí hajlovat nebo propagovat nacismus, jak je možné, že někdo beztrestně píše v tónu, který používá ona? Fuj ![]()
Podstatu trestnýho činu naplňuje, o tom žádná. Jde jen o to, jestli se tím někdo bude zabývat. Zatím beztrestně, později snad ne.
@Anonymní píše:
Podstatu trestnýho činu naplňuje, o tom žádná. Jde jen o to, jestli se tím někdo bude zabývat. Zatím beztrestně, později snad ne.
u nás je velký problém, že spousta věcí se ve stadiu pokusu neřeší.
![]()
Taky si nemyslím, že to psalo dítě nebo puberťák… @smallrose jak jsi napsala o té reportáži, udělalo se mi úplně zle.
Já to taky četla.Trochu se vám teda divim že se s ní bavíte?To je jen přikládání do ohně.Kdyby si by jí nikdo nevšímal to nebavilo nemyslíte? ![]()
Nechávat se schválně od ní trýznit a vytočit.. ![]()
Tak snad každému musí být jasné že bud provokuje a nebo není normální tak snad nemá smysl ani žádná diskuze s ní..
Když už bych se s ní chtěla konfrontovat tak s očí do očí a pochybuju že je taková jako se prezentuje a nebo by držela hubu.
Přesně sem věděla na co bude narážet a jak bude zvyšovat fregvenci ještě dříve než napsala proto že přesně ví co vytočí
@Kamča.dalmatinka
Jj, přesně tak. Ale asi to bude člověk, který má zkušenost se takhle ,,bavit" na internetových diskuzích a určitě to není puberťák…
Každopádně pokud v ,,civilu" působí normálně, na léčení určitě je, když ho/ji dokážou jen vůbec napadnout takovéto věci. Jen nechápu, proč na mě útočila s facebookem.
Přeji hezký den všem,kterým ta slepice pokazila náladu.Nemá smysl jí už řešit. ![]()
Také bych to už neřešila a vyprdla se na ni.
Jen mě překvapuje že zrovna semka napsala, že věděla že toto je založeno přímo o ni ![]()
Mám chuť jí nahlásit,ať je to jak je.Mám tři děti a ta představa,že tohoto nemocného člověka někde potkají,no je mi zle.Takhle se podle mě ani zamindrákovej puberťák nechová.Tohle je moc.
holky, našla jsem diskusi, která dokazuje, že modelína si vše vymýšlí a dráždí nás. Její kecy o tom, jak „fakany“ nesnáší od dětství je blbost, toto je důkaz. Před rokem a půl byla ještě „normální“. http://www.prozeny.cz/…inka-ne-diky?…
@aronka píše:
holky, našla jsem diskusi, která dokazuje, že modelína si vše vymýšlí a dráždí nás. Její kecy o tom, jak „fakany“ nesnáší od dětství je blbost, toto je důkaz. Před rokem a půl byla ještě „normální“. http://www.prozeny.cz/…inka-ne-diky?…
Tak že by měla 8 letou dceru??
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat