Jen pro otrlé :( :(

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1181
3.5.12 11:03

Ten člověk je evidentně nemocnej a může někomu ublížit doufám že se tím policie už zabývá

• načítám...
14020
3.5.12 11:17

Mi připadá, že modelina je nemocná na hlavu.

• načítám...
7142
3.5.12 11:29

no toto je fakt hrozný :( :( :( četla jsme i ty jeji bláboly na lidech…neni normální :zed:

• načítám...
1760
3.5.12 11:31
@Mrkvetka píše:
Holky a já bych se nevzrušovala, to bude zakomplexovanej třináctiletej smrad, kterého prostě baví nás točit do nepříčetna. Nebo se mu narodil mladší sourozenec a maminka na mazánka už nemá tolik času, tak se vzteká. Vzhledem k tomu, že má v přátelích pouze KOZAROZA14, tak už ho asi nikdo z lidí v reálném světě neposlouchá a má potřebu ventilovat se jinak…

Já si nemyslím, že je to nějaký puberťák - podle stylu psaní. Buď chce provokovat a to se jí daří nebo to všechno, co napsala, myslí vážně. Vzpomínám si na reportáž v TV, kdy chůva tloukla děti, házela s nimi o postel apod. - nevěděla, že tam mají kamery. Z toho, jak psala, že hlídá děti, že je záměrně neobleče, když je venku zima a to třeba je jen to nejmenší, mně běhá mráz po zádech :poblion: Diskuzi jsem četla, ale nereagovala jsem, to by ji ještě víc nabudilo. Osobně teda bych to nahlásila, přece nemůže někdo veřejně psát o tak hrozných věcech! Když se nesmí hajlovat nebo propagovat nacismus, jak je možné, že někdo beztrestně píše v tónu, který používá ona? Fuj :poblion:

• načítám...
Anonymní
3.5.12 11:36

Podstatu trestnýho činu naplňuje, o tom žádná. Jde jen o to, jestli se tím někdo bude zabývat. Zatím beztrestně, později snad ne.

• Upravit
3241
3.5.12 11:52
@Anonymní píše:
Podstatu trestnýho činu naplňuje, o tom žádná. Jde jen o to, jestli se tím někdo bude zabývat. Zatím beztrestně, později snad ne.

u nás je velký problém, že spousta věcí se ve stadiu pokusu neřeší. :? :?

• načítám...
7797
3.5.12 12:07

Taky si nemyslím, že to psalo dítě nebo puberťák… @smallrose jak jsi napsala o té reportáži, udělalo se mi úplně zle.

• načítám...
48576
3.5.12 12:25

Já to taky četla.Trochu se vám teda divim že se s ní bavíte?To je jen přikládání do ohně.Kdyby si by jí nikdo nevšímal to nebavilo nemyslíte? :nevim:
Nechávat se schválně od ní trýznit a vytočit.. :nevim:
Tak snad každému musí být jasné že bud provokuje a nebo není normální tak snad nemá smysl ani žádná diskuze s ní..

Když už bych se s ní chtěla konfrontovat tak s očí do očí a pochybuju že je taková jako se prezentuje a nebo by držela hubu.
Přesně sem věděla na co bude narážet a jak bude zvyšovat fregvenci ještě dříve než napsala proto že přesně ví co vytočí

• načítám...
7797
3.5.12 12:30

@Kamča.dalmatinka
Jj, přesně tak. Ale asi to bude člověk, který má zkušenost se takhle ,,bavit" na internetových diskuzích a určitě to není puberťák…
Každopádně pokud v ,,civilu" působí normálně, na léčení určitě je, když ho/ji dokážou jen vůbec napadnout takovéto věci. Jen nechápu, proč na mě útočila s facebookem.

• načítám...
7090
3.5.12 12:38

Přeji hezký den všem,kterým ta slepice pokazila náladu.Nemá smysl jí už řešit. :kytka:

• načítám...
8022
3.5.12 12:45

Také bych to už neřešila a vyprdla se na ni.

Jen mě překvapuje že zrovna semka napsala, že věděla že toto je založeno přímo o ni :think:

• načítám...
298
3.5.12 13:00

Mám chuť jí nahlásit,ať je to jak je.Mám tři děti a ta představa,že tohoto nemocného člověka někde potkají,no je mi zle.Takhle se podle mě ani zamindrákovej puberťák nechová.Tohle je moc.

• načítám...
aronka
3.5.12 13:26

holky, našla jsem diskusi, která dokazuje, že modelína si vše vymýšlí a dráždí nás. Její kecy o tom, jak „fakany“ nesnáší od dětství je blbost, toto je důkaz. Před rokem a půl byla ještě „normální“. http://www.prozeny.cz/…inka-ne-diky?…

• Upravit
17058
3.5.12 13:29
@aronka píše:
holky, našla jsem diskusi, která dokazuje, že modelína si vše vymýšlí a dráždí nás. Její kecy o tom, jak „fakany“ nesnáší od dětství je blbost, toto je důkaz. Před rokem a půl byla ještě „normální“. http://www.prozeny.cz/…inka-ne-diky?…

Tak že by měla 8 letou dceru??

• načítám...
aronka
3.5.12 13:30

ne, SARUSKA je další diskutující, na kterou modelína reaguje.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová