Jen pro otrlé :( :(

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
187
3.5.12 19:43

strach??????????????? tak ted jsem měla OPĚT nenávistnou zprávu od naší milované modelínečky, ale napsala jsem jí/jemu, at sem honem utíká, at si zase něco přečte :DDDD

• načítám...
187
3.5.12 19:44

písnu vám v rychlovce, co mi napsala

• načítám...
187
3.5.12 19:44

stejně si to přála :DDDD tak co bych pro ni neudělala :D

• načítám...
187
3.5.12 19:45

od: modelina.z.kolina [seznam.cz] dnes 18:36

Žížalko, jsi trapná :-) blokni mi emimino, prosíííím. A už se těším na poliše. Zatknou mě a já budu mít po srandě. Chováš se jak malý harant :-DDD zakládáš o mě diskuzi, žaluješ jak malý fakani…a přitom mě, nácka, nesnášíš. Já jsem tak neskutečný nácek, když čtu válečnou literaturu, to teda jo! :-DD tví fakani ti zatemnili mozek, co jsi byla těhotná, co? Nácek… :-DDD nojo, ale co bych mohla čekat od takového člověka, jako jsi ty. Člověka, který čte jen „miminkovské“ časopísky a pindá s ostatníma matkama na netu :-DDDDDD

• načítám...
187
3.5.12 19:46

od: modelina.z.kolina [seznam.cz] dnes 19:02

Vlastně ty jsi asi těhotná nebyla, co? Nejsi neplodná? Doufám že jo. Protože lidi jako ty by se množit neměli. A teď šup žalovat! Šup :-DDDDDD

• načítám...
6956
3.5.12 19:49

Zizalka: cekala jsem neco drsnejsiho, teochu polevil.

• načítám...
6956

Treba fakt dostal strach!

• načítám...
187

jo mimochodem, nejsem si vědoma, že jsem zrovna o ní napsala, že je nácek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no co, za něco mě musela sjet trubka :lol:

• načítám...
187
3.5.12 19:50

taky se mi zdá, nějak změkla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
187
3.5.12 19:52

tak máme tu další :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
187
3.5.12 19:52

od: modelina.z.kolina [seznam.cz] dnes 19:49

Nasejříno? To znamená co? :-O jako že jsem nasejřená? :-DD ani ne, nemám důvod…jinak neplodná bohužel nejsem a ani mi dítě nechcíplo, jak kdosi psal. Nenávist mám, ato k fakanům. Už odmalička je nesnáším. Zvířátka mám ráda, jim bych nikdy neublížila. A koukám, že déčkuješ jak o život. Jsi rozhozená, co? :-))) (déčkuješ - jestli nevíš co to je, tak smajlíky s tóóólika déčkama). Cikán opravdu nejsem, musím tě zklamat.A pracuju, jen mám tento týden dovolenou. Ale to se o těch pidálcích na emiminu říct nedá. Ty tam vysedávají od rána do večera. Jsou to nemakačenka - na mateřské, co? Asi se moc nestarají o svoje dětičky, když můžou pindat na netu. A pár déček na závěr: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Howgh!

• načítám...
Mrkvetka
3.5.12 19:53

§ 353 Nebezpečné vyhrožování
(1) Kdo jinému vyhrožuje usmrcením, těžkou újmou na zdraví nebo jinou těžkou újmou takovým způsobem, že to může vzbudit důvodnou obavu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok nebo zákazem činnosti.
(2) Odnětím svobody až na tři léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1
a) jako člen organizované skupiny,
b) vůči dítěti nebo těhotné ženě,
c) se zbraní,
d) na svědkovi, znalci nebo tlumočníkovi v souvislosti s výkonem jejich povinnosti, nebo
e) na zdravotnickém pracovníkovi při výkonu zdravotnického zaměstnání nebo povolání směřujícího k záchraně života nebo ochraně zdraví nebo na jiném, který plnil svoji obdobnou povinnost při ochraně života, zdraví nebo majetku vyplývající z jeho zaměstnání, povolání, postavení nebo funkce nebo uloženou mu podle zákona.

• Upravit
Mrkvetka
3.5.12 19:55

Zdá se mi to nebo to modelíňák má ve druhém odstavci až na tři léta?

• Upravit
187
3.5.12 19:58

milé dámy, neřešme to, ano???? :mrgreen: touto poslední zprávou UKONČUJU tuto diskuzi, nebo se to už pak rozleje jen do nenávisti a bloknou nám to tu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ted jsem se chtěla zrušit na streemu, abych od ní měla pokoj, ale neudělám to, její zprávičky se budou hodit policii. Tak milé dámy dobrou noc a už radši nepište, vypněte pc a jděte si hrát s dětičkama, jsou přece to nekrásnější a nejdůležitější co na světě máme :srdce:

• načítám...
6956
3.5.12 20:07

Tak dej pak vedet jako to dopadlo:)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová