Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
9. 2011
Sorry, caps!
MODELINO, ty ještě existuješ? No nazdááár. Koukám,že zase řádila.Dřív chodila řádit na super.cz pod různýma nickama,on je to chlap, co prudí a zkouší co lidi vydržej,tam taky řádil-jednou zabíjel lidi, pak zase házel z okna věci,,pokaždý si něco vymislel.Od tý doby co nám zrušily super.cz dizkusi, tak jsme ho neviděli a on je tu!To psal nějaký kluk na diskusi.Tak asi ví:-)
@1simona1 píše:
Já taky přemýšlela jak se sem dostala.. je taky asi možné že se často chodí né?
To je možné
Nebo hledala až našla a zakladatelce takhle znepříjemňuje život ![]()
@boball píše:
9. 2011Sorry, caps!MODELINO, ty ještě existuješ? No nazdááár. Koukám,že zase řádila.Dřív chodila řádit na super.cz pod různýma nickama,on je to chlap, co prudí a zkouší co lidi vydržej,tam taky řádil-jednou zabíjel lidi, pak zase házel z okna věci,,pokaždý si něco vymislel.Od tý doby co nám zrušily super.cz dizkusi, tak jsme ho neviděli a on je tu!To psal nějaký kluk na diskusi.Tak asi ví:-)
Hm…
čauky holky,moc se omlouvám, že jsem nepsala, ale dřív mě tady holky vyklovaly jak slepice, nechápaly, jak to pro mě bylo nepříjemné...... neměla jsem náladu se už zůčastnovat této nepříjemné diskuze, ale když se to jakžtakž otočilo v názorech, že by i klidně mohla být i nebezpečná a že by se to mělo jakkoliv řešit, tak mě to potěšilo
jinak jsem modelínu nahlásila na „HORKÉ LINCE“ takže se to řeší, psala jsem si s nima i přes emaily a podle závažnosti se to bude předávat policii
**takže modelínko
![]()
určitě je to chlap, ne ženská, řekla bych někdo pěkně pubertální…a dělá si jen srandu, baví se tím, že někoho rozčílí, a asi hodně se nudí, ale nemyslím si, že to myslí vážně…spíš ho prostě baví, že na to reaguješ a rád se dohaduje…
@žížalka0 píše: čauky holky,moc se omlouvám, že jsem nepsala, ale dřív mě tady holky vyklovaly jak slepice, nechápaly, jak to pro mě bylo nepříjemné...... neměla jsem náladu se už zůčastnovat této nepříjemné diskuze, ale když se to jakžtakž otočilo v názorech, že by i klidně mohla být i nebezpečná a že by se to mělo jakkoliv řešit, tak mě to potěšilojinak jsem modelínu nahlásila na „HORKÉ LINCE“ takže se to řeší, psala jsem si s nima i přes emaily a podle závažnosti se to bude předávat policii
**takže modelínko
![]()
![]()
@žížalka0 píše: čauky holky,moc se omlouvám, že jsem nepsala, ale dřív mě tady holky vyklovaly jak slepice, nechápaly, jak to pro mě bylo nepříjemné...... neměla jsem náladu se už zůčastnovat této nepříjemné diskuze, ale když se to jakžtakž otočilo v názorech, že by i klidně mohla být i nebezpečná a že by se to mělo jakkoliv řešit, tak mě to potěšiloŽížalko,jinak jsem modelínu nahlásila na „HORKÉ LINCE“ takže se to řeší, psala jsem si s nima i přes emaily a podle závažnosti se to bude předávat policii
**takže modelínko
![]()
![]()
BOŽE, já ji ale NEPÍŠU!!!! to ona mě, jen před tím půl rokem, jsem jí psala, at zklidní hormon, nic víc, nic mín, nevím, jak jste na to přišly
to ona mě, bombarduje neskutečnejma kecama, nejsem debil!!
jen jednou jsem ji odepsala -
"tak piš piš, jsem tady pro tebe, jen si vylij srdíčko, copak jsi zase provedla a koho by si chtěla zase zmasakrovat, přiznej se mi… "
![]()
no a ona mi odepsala -
„že se s takovou chudinkou jako jsem já bavit nebude, že mi jen chtěla oznámit, že se rozhodli s manželem, že si udělají dítě, že se to nikdo nedozví a že po porodu pro něho začne peklo“
Je to holt kráva nebo debil, je jedno kolik mu je, jakého je pohlaví, důležité je, že se SNAD vypátrá a že se pošle k psychoušovi
, každopádně s normálně uvažujícím člověkem nemá nic společného, i kdyby šlo jen o prudiče
Žížalko, nečetla jsem celou diskusi, protože mi stačilo si přečíst na začátku, že pro některé je nejlepší řešení takové věci přehlížet. Raději bych podala 10 trestních oznámení na neukojeného neškodného puberťáka, co si dělá legraci než si vyčítat, že díky mé nevšímavosti je net plný nebezpečných magorů, kteří nemají daleko k tomu své bizardní fantazie uskutečnit (a třeba zrovna na mém dítěti). Zavírat oči před něčím špatným s tím, že proti tomu nemůžu nic udělat je alibistické a dost krátkozraké. Takže jsem moc ráda, že i přes to, jak Vás tady na začátku některé přispivatelky spíš odrazovaly než povzbudily, jste to dotáhla do konce. Kéž by bylo víc lidí, kterým není lhostejné, co se kolem děje a jejich jediná reakce není jen strčit hlavu do písku.
![]()
@LucieaMimi píše: Žížalko, nečetla jsem celou diskusi, protože mi stačilo si přečíst na začátku, že pro některé je nejlepší řešení takové věci přehlížet. Raději bych podala 10 trestních oznámení na neukojeného neškodného puberťáka, co si dělá legraci než si vyčítat, že díky mé nevšímavosti je net plný nebezpečných magorů, kteří nemají daleko k tomu své bizardní fantazie uskutečnit (a třeba zrovna na mém dítěti). Zavírat oči před něčím špatným s tím, že proti tomu nemůžu nic udělat je alibistické a dost krátkozraké. Takže jsem moc ráda, že i přes to, jak Vás tady na začátku některé přispivatelky spíš odrazovaly než povzbudily, jste to dotáhla do konce. Kéž by bylo víc lidí, kterým není lhostejné, co se kolem děje a jejich jediná reakce není jen strčit hlavu do písku.![]()
moc děkuji ![]()
@boball přesně to celou dobu říkám
Žížalko je to od tebe hezké,ale dneska je tolik možností jak počítač zabezpečit a chránit si ip adresy že pochybuju že někoho najdou.navíc by museli dokázat že u toho počítače seděl on a ta v určitou dobu.
Já bych spíš věřila na boží mlýny ![]()
Já vim jaké to je když ti takle někdo ubližuje.V rodině jsme měli strašnou tragédii při které zemřelo dítě.Nepřála bych ti číst ty komentáře na seznamu na mou rodinu,na nás i dokonce na mě a obvinování.Dodneška to vidim před očima.Jako by jsme nebyli potrestaný dost i tak i bez zavinění …
Snažila sem se taky bojovat nejen za čest ale i za památku naší maličké.nebylo to k ničemu.Smutné bylo že o této tragédii se tak dozvěděli i babičky kterým jsme to nechtěli hned říci..
Lepší je si opravdu někdy něčeho nevšímat a kolikrát zavřít oči než se nechat psychicky položit…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat