Jen pro otrlé :( :(

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
48576
3.5.12 23:13
@eviliska píše:
@Kamča.dalmatinka :potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no spíš lituju že sem se vubec do téhle blbosti připletla :pankac:

• načítám...
14020
3.5.12 23:14

@Kamča.dalmatinka taky jsem to tu chtěla zabalit, ael už se jen bavím

• načítám...
14809
3.5.12 23:14

@annamat9 V životě jsem neodešla od osamoceného děcka dokud se nenašla bud´matka nebo otec. Zatím jsem tedy nemusela zajít tak daleko, abych ho třeba předala policii. Vždy se zatím objevila ustrašená a udejchaná matka.
Já si vždycky představím, že je to moje dítě. A opravdu už jsem taklhe s několika malejma děckama někde stála.

• načítám...
14809
3.5.12 23:15

@Kamča.dalmatinka Kamčo, nemáš už rodit? Náhodou? :mrgreen:

• načítám...
3241
3.5.12 23:16
@eva valoi píše:
@annamat9 V životě jsem neodešla od osamoceného děcka dokud se nenašla bud´matka nebo otec. Zatím jsem tedy nemusela zajít tak daleko, abych ho třeba předala policii. Vždy se zatím objevila ustrašená a udejchaná matka.
Já si vždycky představím, že je to moje dítě. A opravdu už jsem taklhe s několika malejma děckama někde stála.

Já bych tu matku praštila fakt. Bylo to pro mě hrozný. Byla jsem čerstvě propuštá po dvou měsícíh z kapačky, kde jsem jen ležela a byla jsem fakt pomalejší a oslabená. A ten děs. Nechápu jak to ta maminka mohla udělat. No je to jiné téma.......Úplně mě bolí u srdce, když si na to vzpomenu

• načítám...
14020
3.5.12 23:17
@eva valoi píše:
@Kamča.dalmatinka Kamčo, nemáš už rodit? Náhodou? :mrgreen:

By mě zajímalo kolikrát denně se Kamči na to ptáme :mrgreen:

• načítám...
187
@Angua píše:
@žížalka0 Takže tobě to už nevadí, co tam (různě pod videy atd.) psala za hrůzy? Najednou to neřešíš, když tě to předtím tak dráždilo? Tohle na tom moc nechápu…

holky, sere, prostě mě to sere a srát bude, to je přece jasné, nebo jste snad měli pocit, že když jsem jí psala ve zprávách, že jsem se všech dětí nezastávala??? Mě přijde, že si z toho všeho, co napíšu berete jen, co se vám hodí do krámu :( a hurá do mě, chtěla bych vidět vás!!!! Schválně, kolik lidí, s ní už měli tu čest na diskuzích chtěla bych vědět, kdo se sní dostal do křížku jako já, jen proto, že jsem si to nenechala líbit a zastávala jsem se dětí, podala jsem oznámení na Horké lince… co mám ještě udělat, aby jste na mě změnily názor!!!!!!!!!!!!!! vy prostě nechcete přijmout, že jsem přijala od ní omluvu, ale prostě přijala, tak to berte a už ze mě nedělejte prosím debila, který si neumí zavázat tkaničky

• načítám...
14809

@Angua a všichni, slibme si, že nikdy nenecháme žádné dítě někde ztracené, osamnělé, ubrečené. Že se do toho vždycky přimontujem a pomůžeme ho vrátit mámě.

• načítám...
48576
3.5.12 23:18

Já třeba cizí děti taky moc dřív nesnesla.Taky sem je dřív označovala jako parchanty než sem měla své-ted už jim říkám spratci :lol: ale jako ležet někde dítě nebo jim ublížit nebo jen o tom napsat to bych nedokázala ani v největší fázi kdy mě opravdu nenávist popadala.

Akorát jednou sem málem udělala výjimku když mi cestou do španělska 22 hodin kopalo do zad uřvané dítě :lol: .
Ta angelína balerína modelína nebo jak se jmenuje normálně jen dostala strach a stáhla svou nejspíš pubertáckou prdel a žížalka jí to sežrala proto že hold má už klid..

• načítám...
7090
@žížalka0 píše:
jste hnusné, co my pak napíšete, až admin potvrdí, že s ní nemám nic společného???? co??? omluvíte se mi???? sakra, když po tom všem se omluví, mám jí snad poslat do p..le???? Vy jste s ní v konfontaci nebyly…

Nevím,jestli jsi sledovala,co tady psala než to bylo smazáno,ale mě osobně tady popřála,aby mi umřelo dítě.Promiň na tohle fakt nestačí a tebe nechápu,že přijmeš omluvu od někoho tak bezcenného :poblion: a ano poslala bych jí po tom všem do prd.le.Každopádně nechápu naivitu lidí,kteří si myslí,že internet je věc anonymní a nikdo na ně nemůže přijít ;)

• načítám...
14809

@eviliska Já se jí na to ještě náhodou nezeptala ani jednou. :mrgreen:

• načítám...
3241
3.5.12 23:19

@eva valoi @Kamča.dalmatinka Hele holky, my už se potkáváme nějak čato nééé :-D

Příspěvek upraven 03.05.12 v 23:19

• načítám...
14020

@žížalka0 debila. z tebe nikdo nedělá, neboj.

• načítám...
48576
@eviliska píše:
By mě zajímalo kolikrát denně se Kamči na to ptáme :mrgreen:

no ani se neptej.Už rozesílám obálky s antraxem :* :* :* :*

• načítám...
48576
3.5.12 23:20

žížalko né kdyby mi někdo přál smrt mích dětí tak to neodpustim.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová