Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@eviliska píše:
@žížalka0 jsi mě špatně pochpopila - já bych ji nahlásila, ale dál se s ní o tom nebavila ani nekomentovala její diskuze a kecy.
Přečtu si to, vyvodím závěr a řeším - rozhodně se s ní nebudu vybavovat
Jo,tak to naprostý souhlas!To už je věc jiná,že to zakladatelka neudělala a tím to tady mezi vámi celé podělala.
@eva valoi píše:
@1miss1 Hele žádnej cvok si nikdy nepřizná, že je cvok.
ajo vlastně ![]()
laskavě mi napište, která Z VÁS proto (aby se to s tou modelínou začalo řešit) něco udělala?????
@žížalka0 píše:
znovu se tě ptám, udala jsi ji jako já???? nebo tady prostě jenom po mě štěkáš a cítíš se jako vítězka
né mě není 5 abych věřila bláboly kdejakému pubertákovi.Né ani bych jí neudala a ani bych se takovim člověkem nezabejvala proto že sem chytrá a vim že ten kdo chce ubližovat ublíží tak aby se s tim nemusel chlubit a ![]()
Za to si mi už ale vynadala ráno tak tentokrát si to mužeš odpustit.
Jediné co sem kritizovala je to že si se od ní nechala tak rychle namotat když si tady celej den napadala ty co ti radili aby si se od ní nenechala trýznit. ![]()
@tetes píše:
Jo,tak to naprostý souhlas!To už je věc jiná,že to zakladatelka neudělala a tím to tady mezi vámi celé podělala.
no a mě vynadáš ![]()
![]()
@tetes tady nešlo ani o podstatu diskuze jako o to že zakladatelka mění názory a jakmile s ní každej nesouhlasí tak je sprostá.
Když jí napíše kdokoliv že s ní souhlasí tak bude zlatá jako ty než si vlastně přečte diskuzi
![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
né mě není 5 abych věřila bláboly kdejakému pubertákovi.Né ani bych jí neudala a ani bych se takovim člověkem nezabejvala proto že sem chytrá a vim že ten kdo chce ubližovat ublíží tak aby se s tim nemusel chlubit aZa to si mi už ale vynadala ráno tak tentokrát si to mužeš odpustit.
Jediné co sem kritizovala je to že si se od ní nechala tak rychle namotat když si tady celej den napadala ty co ti radili aby si se od ní nenechala trýznit.
TAK KDYŽ MODELÍNKA JE HODNÁ HOLČIČKA, TAK PROČ TO TAK ŘEŠÍŠ??? A TO ŽE SI NIČEHO NEBUDEŠ VŠÍMAT, TAK TEN SVĚT ALE ASI PUJDE DO KANÁLU,VIŠ???? FAKT SORRY, ALE CHYTROSTI SI MOC NEPOBRALA, NA ZAČÁTKU MĚ ODRAZUJEŠ A TED???????
![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
no a mě vynadáš![]()
![]()
![]()
@tetes tady nešlo ani o podstatu diskuze jako o to že zakladatelka mění názory a jakmile s ní každej nesouhlasí tak je sprostá.
Když jí napíše kdokoliv že s ní souhlasí tak bude zlatá jako ty než si vlastně přečte diskuzi![]()
MŮŽEŠ MI NAPSAT LASKAVĚ VŠECHNY MÉ SRPSTÉ VÝRAZY??? DOCELA BY MĚ ZAJÍMALY
![]()
@žížalka0 píše:žížalko potrefená se nejvíc ozývá.
TAK KDYŽ MODELÍNKA JE HODNÁ HOLČIČKA, TAK PROČ TO TAK ŘEŠÍŠ??? A TO ŽE SI NIČEHO NEBUDEŠ VŠÍMAT, TAK TEN SVĚT ALE ASI PUJDE DO KANÁLU,VIŠ???? FAKT SORRY, ALE CHYTROSTI SI MOC NEPOBRALA, NA ZAČÁTKU MĚ ODRAZUJEŠ A TED???????![]()
@žížalka0 píše:
laskavě mi napište, která Z VÁS proto (aby se to s tou modelínou začalo řešit) něco udělala?????
Já nechápu, proč by to měl někdo z nás hlásit nebo řešit, když se to dělo na jiných serverech, kam třeba nechodíme a neznáme kontext.
@žížalka0 píše:
tak milé dámy, máme tu závěr, s modelínou jsme se tak přely a přely, až jsme se upřely a pochopily jsme, že tudy cesta nevede, na začátku nanávist a po čase snad o.k. nechci být nenávistnej člověk a proto jsme to uzavřely, já i modelína jsme se sobě omluvily a aby jste tomu věřily mrkněte na její profil, ani tomu neuvěříte… a že se lidi nedokáží změnitjá to tak beru, nemyslete si, že jsem snad pitomá, splachovací, ale prostě zvlášt soukromně jsme si toho ted hodně napsaly, až to vygradovalo v omluvu, je to super, ani bych tomu nevěřila, je to jedna z mála diskuzí, kde to mělo význam
tak ještě jednou díky modelíno a zlepši se
čumím teda, jen aby to jen nehrála ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat