Jen pro otrlé :( :(

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1710
4.5.12 00:00
@eviliska píše:
@žížalka0 jsi mě špatně pochpopila - já bych ji nahlásila, ale dál se s ní o tom nebavila ani nekomentovala její diskuze a kecy.
Přečtu si to, vyvodím závěr a řeším - rozhodně se s ní nebudu vybavovat

Jo,tak to naprostý souhlas!To už je věc jiná,že to zakladatelka neudělala a tím to tady mezi vámi celé podělala.

• načítám...
1aktak1
@eva valoi píše:
@1miss1 Hele žádnej cvok si nikdy nepřizná, že je cvok. :mrgreen:

ajo vlastně :zed:

• Upravit
14020

@Kamča.dalmatinka :pankac: :pankac: :pankac:
dobrou noc :mavam:

• načítám...
187

laskavě mi napište, která Z VÁS proto (aby se to s tou modelínou začalo řešit) něco udělala?????

• načítám...
14809
4.5.12 00:01

@žížalka0 Hele to byla tvoje kauza, ne?

• načítám...
48576
4.5.12 00:01
@žížalka0 píše:
znovu se tě ptám, udala jsi ji jako já???? nebo tady prostě jenom po mě štěkáš a cítíš se jako vítězka

né mě není 5 abych věřila bláboly kdejakému pubertákovi.Né ani bych jí neudala a ani bych se takovim člověkem nezabejvala proto že sem chytrá a vim že ten kdo chce ubližovat ublíží tak aby se s tim nemusel chlubit a ;)

Za to si mi už ale vynadala ráno tak tentokrát si to mužeš odpustit.
Jediné co sem kritizovala je to že si se od ní nechala tak rychle namotat když si tady celej den napadala ty co ti radili aby si se od ní nenechala trýznit. :mavam:

• načítám...
14020
4.5.12 00:03

@žížalka0 :lol: :lol: :lol: - já byhc o tom ani nevěděla nebýt tebe, za to děkuju

• načítám...
48576
4.5.12 00:05
@tetes píše:
Jo,tak to naprostý souhlas!To už je věc jiná,že to zakladatelka neudělala a tím to tady mezi vámi celé podělala.

no a mě vynadáš :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@tetes tady nešlo ani o podstatu diskuze jako o to že zakladatelka mění názory a jakmile s ní každej nesouhlasí tak je sprostá.
Když jí napíše kdokoliv že s ní souhlasí tak bude zlatá jako ty než si vlastně přečte diskuzi ;) :lol:

• načítám...
187
4.5.12 00:06
@Kamča.dalmatinka píše:
né mě není 5 abych věřila bláboly kdejakému pubertákovi.Né ani bych jí neudala a ani bych se takovim člověkem nezabejvala proto že sem chytrá a vim že ten kdo chce ubližovat ublíží tak aby se s tim nemusel chlubit a ;)Za to si mi už ale vynadala ráno tak tentokrát si to mužeš odpustit.
Jediné co sem kritizovala je to že si se od ní nechala tak rychle namotat když si tady celej den napadala ty co ti radili aby si se od ní nenechala trýznit. :mavam:

TAK KDYŽ MODELÍNKA JE HODNÁ HOLČIČKA, TAK PROČ TO TAK ŘEŠÍŠ??? A TO ŽE SI NIČEHO NEBUDEŠ VŠÍMAT, TAK TEN SVĚT ALE ASI PUJDE DO KANÁLU,VIŠ???? FAKT SORRY, ALE CHYTROSTI SI MOC NEPOBRALA, NA ZAČÁTKU MĚ ODRAZUJEŠ A TED??????? :zed: :zed:

• načítám...
48576
4.5.12 00:06
@eviliska píše:
@žížalka0 :lol: :lol: :lol: - já byhc o tom ani nevěděla nebýt tebe, za to děkuju

já neděkuju :lol: a už fakt jdu.Nechápu že sem se takovou pochvovinou vlastně taky zabejvala. :lol:

• načítám...
187
4.5.12 00:07
@Kamča.dalmatinka píše:
no a mě vynadáš :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@tetes tady nešlo ani o podstatu diskuze jako o to že zakladatelka mění názory a jakmile s ní každej nesouhlasí tak je sprostá.
Když jí napíše kdokoliv že s ní souhlasí tak bude zlatá jako ty než si vlastně přečte diskuzi ;) :lol:

MŮŽEŠ MI NAPSAT LASKAVĚ VŠECHNY MÉ SRPSTÉ VÝRAZY??? DOCELA BY MĚ ZAJÍMALY :lol: :lol: :lol:

• načítám...
48576
4.5.12 00:08
@žížalka0 píše:
TAK KDYŽ MODELÍNKA JE HODNÁ HOLČIČKA, TAK PROČ TO TAK ŘEŠÍŠ??? A TO ŽE SI NIČEHO NEBUDEŠ VŠÍMAT, TAK TEN SVĚT ALE ASI PUJDE DO KANÁLU,VIŠ???? FAKT SORRY, ALE CHYTROSTI SI MOC NEPOBRALA, NA ZAČÁTKU MĚ ODRAZUJEŠ A TED??????? :zed: :zed:
žížalko potrefená se nejvíc ozývá. ;)
Já bych ti to ještě mohla namalovat abys to pochopila :mrgreen:
přečti si to ještě 5× a pak jdi spát ;) :*
A né že mě nahlásíš na horkou linku :mrgreen: (pardon )jak říkám to nemá smysl a škoda ukradnutého spánku :*
  • načítám...
50725
4.5.12 00:15
@žížalka0 píše:
laskavě mi napište, která Z VÁS proto (aby se to s tou modelínou začalo řešit) něco udělala?????

Já nechápu, proč by to měl někdo z nás hlásit nebo řešit, když se to dělo na jiných serverech, kam třeba nechodíme a neznáme kontext.

• načítám...
14809
4.5.12 00:16
  • načítám...
24603
4.5.12 05:49
@žížalka0 píše:
tak milé dámy, máme tu závěr, s modelínou jsme se tak přely a přely, až jsme se upřely a pochopily jsme, že tudy cesta nevede, na začátku nanávist a po čase snad o.k. nechci být nenávistnej člověk a proto jsme to uzavřely, já i modelína jsme se sobě omluvily a aby jste tomu věřily mrkněte na její profil, ani tomu neuvěříte… a že se lidi nedokáží změnit :mrgreen: já to tak beru, nemyslete si, že jsem snad pitomá, splachovací, ale prostě zvlášt soukromně jsme si toho ted hodně napsaly, až to vygradovalo v omluvu, je to super, ani bych tomu nevěřila, je to jedna z mála diskuzí, kde to mělo význam :)tak ještě jednou díky modelíno a zlepši se :mavam:

8o 8o čumím teda, jen aby to jen nehrála :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová