Jen pro otrlé :( :(

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14809
3.5.12 23:53

@žížalka0 Jděte holky. Dobrou noc.

• načítám...
48576
3.5.12 23:53
@žížalka0 píše:
fakt moc díky, ale radši se z holkama nebav, nebo budeš v pytli se mnou a s modelínou také, radši to zabal a jdem spát, jinak moc díky, je vidět, že aspon některá nemá v hlavé nasr…

to zase jsme měli ráno ty co jsme nevěřili že není vrahem aspon 4 dětí :lol: .
Pak se v tom čert vyznej :lol:

• načítám...
187
3.5.12 23:54
@eviliska píše:
@žížalka0 proč se čílíš??? Já ti už jednou psala, že ignorace takových lidí jako je modelinka je nejlepší ochrana. Tak to myslela i Kamča.
Když taková osoba nemá obecenstvo, tak sklapne a je klid

ale ano, další, co by nechala modelínu lítat po světe bez udání, jaen se holky přiznávejte, šup šup, at víme, kdo je ten dobrák a kdo ne :zed:

• načítám...
1710
@Kamča.dalmatinka píše:
Né a asi si tady nečetla to co museli číst ostatní.Mě osobně by se mě tohle teda dost dotklo kdybych musela poslouchat že ten muj fakan s fotografie doufám skončí pod autem.Jiné zase napsala že doufá že v tom těhotenskym břichu jí fakan chcí– a podobné věci které ani nemohu vyslovit ani napsat.
to ti přijde teda fér že tohle tady holky museli poslouchat a pak jim napíše žížala že modelína je vlastně jen převlečenej anděl a že to nemaj řešit?
mě někdo něco podobného napsat tak mě to pěkně mrzí

Ne,to jsem opravdu nečetla už to bylo vymazáno adminem.A nelíbí se mi,že žížalka omluvu přijala a ťukám si při tom na hlavu.Ale nemyslím si,že si na druhé straně zaslouží,aby jsi jí přirovnávala k modelíně,když s tím něco dělala a udělala a aby jsi se k ní chovala,pomalu tak,že ty hnusné příspěvky psala ona.

• načítám...
1aktak1

@žížalka0 škoda, že musíš urážet, že to neumíš řešit i bez toho ;) já holky chápu jak to myslí - prostě nechápou ten tvuj obrat… kdy ti říkaly at to neřešíš a ty jsi to řešit chtěla a ted ti stačí její omluva a vadí ti, když to řeší ostatní ;)

já s tetes docela souhlasím i neco podobného jsem psala, ale tvé reakce jsou docela utočné a nepříjemné… škoda jich…

• Upravit
14809
3.5.12 23:55

Jakou taková zrůda ale dokázala vzbudit pozornost. Já vím, že kdyby to věděla, tak by byla moc ráda.

• načítám...
48576
3.5.12 23:55
@tetes snad máš pravdu a podala .Myslím si teda že by to na situaci nic nezměnilo že takovejch bude vždy spoustu a nic se nevyřeší,ale bohužel já sem asi ta naivní a věřim že takové to maj většinou ošéfované aby se na ně beztak nepřišlo i když modelína asi né když stáhla ocas
@žížalka0 píše:
a proč to jako srandu nebereš pořád, co že jsi najednou obrátila, že je to zrůda??? neprotiřečíš si tak trochu :lol: :lol:

já přece nikde neřekla že je to zruda?Já si stojim pořád jen za svim že si dělá ze všech srandu ;) .

• načítám...
1710
3.5.12 23:56
@eviliska píše:
@tetes já se zapojila až odpoledne ;) , ale chtělo by to anketu :think:

já až teď v noci,ale četla jsem jí celou. ;) a na anketu prdím,jdu spát. :mrgreen:

• načítám...
187
3.5.12 23:56
@1miss1 píše:
@žížalka0 škoda, že musíš urážet, že to neumíš řešit i bez toho ;) já holky chápu jak to myslí - prostě nechápou ten tvuj obrat… kdy ti říkaly at to neřešíš a ty jsi to řešit chtěla a ted ti stačí její omluva a vadí ti, když to řeší ostatní ;)já s tetes docela souhlasím i neco podobného jsem psala, ale tvé reakce jsou docela utočné a nepříjemné… škoda jich…

a nejsem snad sama na vás??? copak by to někdo vydržel??? modelínu a pak ještě vás???? jste normální????

• načítám...
14020
3.5.12 23:57

@žížalka0 jsi mě špatně pochpopila - já bych ji nahlásila, ale dál se s ní o tom nebavila ani nekomentovala její diskuze a kecy.
Přečtu si to, vyvodím závěr a řeším - rozhodně se s ní nebudu vybavovat

• načítám...
1aktak1
3.5.12 23:57

@žížalka0 já normální jsem, nevím jak ostatní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
187
3.5.12 23:58
@Kamča.dalmatinka píše:
@tetes snad máš pravdu a podala .Myslím si teda že by to na situaci nic nezměnilo že takovejch bude vždy spoustu a nic se nevyřeší,ale bohužel já sem asi ta naivní a věřim že takové to maj většinou ošéfované aby se na ně beztak nepřišlo i když modelína asi né když stáhla ocasjá přece nikde neřekla že je to zruda?Já si stojim pořád jen za svim že si dělá ze všech srandu ;) .

znovu se tě ptám, udala jsi ji jako já???? nebo tady prostě jenom po mě štěkáš a cítíš se jako vítězka

• načítám...
1710
3.5.12 23:58
@Kamča.dalmatinka píše:
@tetes snad máš pravdu a podala .Myslím si teda že by to na situaci nic nezměnilo že takovejch bude vždy spoustu a nic se nevyřeší,ale bohužel já sem asi ta naivní a věřim že takové to maj většinou ošéfované aby se na ně beztak nepřišlo i když modelína asi né když stáhla ocasjá přece nikde neřekla že je to zruda?Já si stojim pořád jen za svim že si dělá ze všech srandu ;) .

No,já taky doufám,že podala a hlavně,že po omluvě nestáhla!to by mě dost nas.alo,kdybych si tady plácala játra zbytečně. :mrgreen:

• načítám...
48576
3.5.12 23:59
@eviliska píše:
@žížalka0 jsi mě špatně pochpopila - já bych ji nahlásila, ale dál se s ní o tom nebavila ani nekomentovala její diskuze a kecy.
Přečtu si to, vyvodím závěr a řeším - rozhodně se s ní nebudu vybavovat

přesně tak. Čim více se v hovně hrabeš tim víc smrdí.

Všem přeji dobrou noc a lepší den ;) :pankac:

• načítám...
14809
3.5.12 23:59

@1miss1 Hele žádnej cvok si nikdy nepřizná, že je cvok. :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová