Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@žížalka0 píše:
fakt moc díky, ale radši se z holkama nebav, nebo budeš v pytli se mnou a s modelínou také, radši to zabal a jdem spát, jinak moc díky, je vidět, že aspon některá nemá v hlavé nasr…
to zase jsme měli ráno ty co jsme nevěřili že není vrahem aspon 4 dětí
.
Pak se v tom čert vyznej ![]()
@eviliska píše:
@žížalka0 proč se čílíš??? Já ti už jednou psala, že ignorace takových lidí jako je modelinka je nejlepší ochrana. Tak to myslela i Kamča.
Když taková osoba nemá obecenstvo, tak sklapne a je klid
ale ano, další, co by nechala modelínu lítat po světe bez udání, jaen se holky přiznávejte, šup šup, at víme, kdo je ten dobrák a kdo ne ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Né a asi si tady nečetla to co museli číst ostatní.Mě osobně by se mě tohle teda dost dotklo kdybych musela poslouchat že ten muj fakan s fotografie doufám skončí pod autem.Jiné zase napsala že doufá že v tom těhotenskym břichu jí fakan chcí– a podobné věci které ani nemohu vyslovit ani napsat.
to ti přijde teda fér že tohle tady holky museli poslouchat a pak jim napíše žížala že modelína je vlastně jen převlečenej anděl a že to nemaj řešit?
mě někdo něco podobného napsat tak mě to pěkně mrzí
Ne,to jsem opravdu nečetla už to bylo vymazáno adminem.A nelíbí se mi,že žížalka omluvu přijala a ťukám si při tom na hlavu.Ale nemyslím si,že si na druhé straně zaslouží,aby jsi jí přirovnávala k modelíně,když s tím něco dělala a udělala a aby jsi se k ní chovala,pomalu tak,že ty hnusné příspěvky psala ona.
@žížalka0 škoda, že musíš urážet, že to neumíš řešit i bez toho
já holky chápu jak to myslí - prostě nechápou ten tvuj obrat… kdy ti říkaly at to neřešíš a ty jsi to řešit chtěla a ted ti stačí její omluva a vadí ti, když to řeší ostatní ![]()
já s tetes docela souhlasím i neco podobného jsem psala, ale tvé reakce jsou docela utočné a nepříjemné… škoda jich…
Jakou taková zrůda ale dokázala vzbudit pozornost. Já vím, že kdyby to věděla, tak by byla moc ráda.
@žížalka0 píše:
a proč to jako srandu nebereš pořád, co že jsi najednou obrátila, že je to zrůda??? neprotiřečíš si tak trochu![]()
já přece nikde neřekla že je to zruda?Já si stojim pořád jen za svim že si dělá ze všech srandu
.
@1miss1 píše:
@žížalka0 škoda, že musíš urážet, že to neumíš řešit i bez tohojá holky chápu jak to myslí - prostě nechápou ten tvuj obrat… kdy ti říkaly at to neřešíš a ty jsi to řešit chtěla a ted ti stačí její omluva a vadí ti, když to řeší ostatní
já s tetes docela souhlasím i neco podobného jsem psala, ale tvé reakce jsou docela utočné a nepříjemné… škoda jich…
a nejsem snad sama na vás??? copak by to někdo vydržel??? modelínu a pak ještě vás???? jste normální????
@žížalka0 jsi mě špatně pochpopila - já bych ji nahlásila, ale dál se s ní o tom nebavila ani nekomentovala její diskuze a kecy.
Přečtu si to, vyvodím závěr a řeším - rozhodně se s ní nebudu vybavovat
@Kamča.dalmatinka píše:
@tetes snad máš pravdu a podala .Myslím si teda že by to na situaci nic nezměnilo že takovejch bude vždy spoustu a nic se nevyřeší,ale bohužel já sem asi ta naivní a věřim že takové to maj většinou ošéfované aby se na ně beztak nepřišlo i když modelína asi né když stáhla ocasjá přece nikde neřekla že je to zruda?Já si stojim pořád jen za svim že si dělá ze všech srandu.
znovu se tě ptám, udala jsi ji jako já???? nebo tady prostě jenom po mě štěkáš a cítíš se jako vítězka
@Kamča.dalmatinka píše:
@tetes snad máš pravdu a podala .Myslím si teda že by to na situaci nic nezměnilo že takovejch bude vždy spoustu a nic se nevyřeší,ale bohužel já sem asi ta naivní a věřim že takové to maj většinou ošéfované aby se na ně beztak nepřišlo i když modelína asi né když stáhla ocasjá přece nikde neřekla že je to zruda?Já si stojim pořád jen za svim že si dělá ze všech srandu.
No,já taky doufám,že podala a hlavně,že po omluvě nestáhla!to by mě dost nas.alo,kdybych si tady plácala játra zbytečně. ![]()
@eviliska píše:
@žížalka0 jsi mě špatně pochpopila - já bych ji nahlásila, ale dál se s ní o tom nebavila ani nekomentovala její diskuze a kecy.
Přečtu si to, vyvodím závěr a řeším - rozhodně se s ní nebudu vybavovat
přesně tak. Čim více se v hovně hrabeš tim víc smrdí.
Všem přeji dobrou noc a lepší den
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat