Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kamča.dalmatinka Ty jsi dokonale analyzovala celou diskuzi.
@Kamča.dalmatinka píše:
a žížalko tobě vlastní stačí k životu málo.jen souhlas a jsi spokojená.
Když někdo nesouhlasil s tím že je to blázen a tvrdil že si to jen moc bereš a že si s tebe dělá srandu -strašně si hájila děti a byla na všechny uražená že to neberou v potaz.
Když se našel někdo kdo s tím souhlasil že se s tim má něco dělat tak hned-děkuji že mi rozumíš a že ti děti nejsou lhostejné![]()
ted je zase situace kdy modelína s tebou souhlasí a omluví se a ty zase napadneš všechny který to tady nechápou
Asi už sem pochopila co znamená že bláznum se nemá odporovat!Kdo mohl tušit že se tu dnes sejdou dva![]()
![]()
Jak pak má člověk vědět kam se přidat aby byl klid?
@žížalka0 píše:
dobře, odsuzuji se sama, jsem nejlepší kamarádka modelíny, neeeeeeeee já jsem rovnou modelína,co, to by jste braly, že???to by bylo vrušo… vlastně před půl rokem jsem se dětí vlastně vůbec nezastávala, na horkou linku jsem taky nepsala, nic jsem neohlašovala, nic ale vůbec nic jsem nedělala, jen miluji modelínu a budeme spolu vraždit děti. vzpamatujte se už KONEČNĚ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
POCHOPTE, ŽE JSEM JEJÍ OMLUVU PŘIJALA POUZE JÁ, JEN ABYCH UŽ MĚLA SVATEJ KLID!!!!
Právě že vy dvě by jste se měli kamarádit ![]()
Je mi líto holek které si zde díky tobě museli vyslechnout taková hnusná slova na své děti.Kdo by se měl omlouvat jsi vlastně ty
@Kamča.dalmatinka A ty už se tu nerozčiluj nebo se Tomášek vyleze podívat, co je to tady za vzrůšo
Nebo to je účel? ![]()
Holky,mně to teda taky vadí jakým stylem teď žížalka píše,ale možná k ní fakt nejsme úplně fér. Ona s tím něco udělala a to,že jí stačí omluva jako jí samotné je fakt věc jenom její.Kdyby stáhla oznámení na policii jen na základě omluvy,tak je to něco jiného,ale to pokud to dobře chápu neudělala a věc běží dál.Takže fakt udělala svým způsobem dobrý skutek.
Tahle diskuze jen někomu ublížila…
A asi neumyslně.I když kdo ví. ![]()
@Angua Hm, aby se spíš nelek a nechtěl zůstat ještě chvíli v klidu vevnitř.
@Angua píše:jo to je schválně
@Kamča.dalmatinka A ty už se tu nerozčiluj nebo se Tomášek vyleze podívat, co je to tady za vzrůšoNebo to je účel?
@eva valoi píše:
Tohle je ale aspoň poctivej blázinec
@Kamča.dalmatinka píše:
Právě že vy dvě by jste se měli kamarádit
Je mi líto holek které si zde díky tobě museli vyslechnout taková hnusná slova na své děti.Kdo by se měl omlouvat jsi vlastně ty
Nepřeháníš to? Čím se žížalka provinila na ostatních,když to dotáhla až do konce? Když pominu to,že modelíně odpustila,to co psala vůči jejím dětem?
@Kamča.dalmatinka píše:
jo to je schválněi když po tomhle se s toho spíš pos…
To ti taky může rozjet porod ![]()
„@Angua“ Kamča:https://www.emimino.cz/profil/angua/ Ano,Kamčo, není nad to se před porodem pořádně vyprázdnit.
Příspěvek upraven 03.05.12 v 23:42
@tetes píše:
Nepřeháníš to? Čím se žížalka provinila na ostatních,když to dotáhla až do konce? Když pominu to,že modelíně odpustila,to co psala vůči jejím dětem?
Né a asi si tady nečetla to co museli číst ostatní.Mě osobně by se mě tohle teda dost dotklo kdybych musela poslouchat že ten muj fakan s fotografie doufám skončí pod autem.Jiné zase napsala že doufá že v tom těhotenskym břichu jí fakan chcí– a podobné věci které ani nemohu vyslovit ani napsat.
to ti přijde teda fér že tohle tady holky museli poslouchat a pak jim napíše žížala že modelína je vlastně jen převlečenej anděl a že to nemaj řešit?
mě někdo něco podobného napsat tak mě to pěkně mrzí
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat