Jen pro otrlé :( :(

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20296
4.5.12 09:56

Tohle mě ba! :mrgreen:

• načítám...
14020
4.5.12 10:06
@Prdolinka86 píše:
jedině co nechápu je, že ses navážela do všeho co existuje, a najednou se omlouváš tady všem??????? Jááááááááááááááááááááj…
Už raději no comment… :zed: :pocitac: :zed: :pocitac:

Tomu se asi říká prozření :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
355
4.5.12 10:21

8o 8o 8o 8o 8o já čumim jak blázen sleduju to tu od včerejška a nestačim se divit :mrgreen: .co se to tu proboha děje :mrgreen:

• načítám...
1553
4.5.12 10:23

Ježiš, to je komedie.. Nechápu některé, že se s tou zrůdou vůbec baví. Tak já vám napíšu, že bych chtěla, aby vám chcíplo díte a pak řeknu né, sorry. Sranda. Když někoho budu chtít vyprovokovat, udělám to jinak ;) ale tohle řekne nebo napíše jenom za*raný psychopat, zakomplexovaný a labilní..
A žížalu nechápu, že se s ní po tom všem vybavovala a něco jí vysvětlovala. Já bych jí blokla, při nejhorším změnila nick, ale abych si psala s retardovanou osobou, na to fakt nemám náladu :!

• načítám...
355
4.5.12 10:25

vždyť je to jen nějaká ubožačka… nebo ubožák :pocitac:

• načítám...
7090
4.5.12 11:33

Modelíno tak teď mi z toho dojetím ukápne slza :mrgreen: .Včera jsi mi psala,ať mi umře dítě a dnes řekneš ,,promiň všem" a pohoda.Najdi si pomoc a ať ti napíšou léky.Budu ti držet palce ať to tvojí zakomplexovaný dušičce pomůže(pokud to dnes píše jiná modelína,tak i jí silné léky).Žížalo ty jsi také zvláštní případ,ale to už nebudu rozvádět dál.Všem ostatním hezký den :kytka:

• načítám...
marra
4.5.12 11:43

Jé tady je sranda,tady se asi uhnizdim :mrgreen:

• Upravit
50725
4.5.12 11:44
@marra píše:
Jé tady je sranda,tady se asi uhnizdim :mrgreen:

Tady už to končí :lol:

• načítám...
1153
4.5.12 11:48
@Angua píše:
Tady už to končí :lol:

chvála bohu :palec:

• načítám...
7797
4.5.12 14:05

@marra
No já si říkala, že není možné, aby jsi se tady neukázala! :mavam: Škoda, že jsi nepřišla dřív, mohla být sranda. :palec:

• načítám...
5436
4.5.12 14:57

Tady se to od včerejšího večera pěkně rozjelo 8o

Tak hlavně, že byla hříšnice napravena a zakladatelka má konečně po půl roce internetového teroru, díky omluvnému mailu, svatý klid a ještě pocit hrdosti, že spasila duši :potlesk: :mrgreen: :roll: :roll:

Je to celé opravdu skvěle postavené na hlavu :palec: :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.05.12 v 14:58

• načítám...
marra
4.5.12 14:58
@verjanku píše:
@marra
No já si říkala, že není možné, aby jsi se tady neukázala! :mavam: Škoda, že jsi nepřišla dřív, mohla být sranda. :palec:

No ja si tady te diskuse nevsimla sakra :zed: :mrgreen: priste prosim info! :lol:

• Upravit
3241
4.5.12 15:11

No to jsem se teda zase jenou pobavila. Modelíně nevěřím ani noc mezi očima. Prostě se zalekla, neměla jiný důvod se omlouvat. Takovej člověk patří za katr a pak na psychynu. Tímto ukončuji a přeji všem hezký výkend :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
modelina.z.kolina
4.5.12 15:17
@annamat9 píše:
No to jsem se teda zase jenou pobavila. Modelíně nevěřím ani noc mezi očima. Prostě se zalekla, neměla jiný důvod se omlouvat. Takovej člověk patří za katr a pak na psychynu. Tímto ukončuji a přeji všem hezký výkend :mavam: :mavam: :mavam:

Nezalekla, ale nevěř si :-) tohle nedělám kvůli vám, ale kvůli žížalce. Doháje tak už tu policii zavolej, ať máš klid. Svědomí mám čistý.

• Upravit
298
4.5.12 15:20

koukám,že ti to hlodá,když to tu furt sleduješ… :poblion:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová