Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Prdolinka86 píše:
jedině co nechápu je, že ses navážela do všeho co existuje, a najednou se omlouváš tady všem??????? Jááááááááááááááááááááj…
Už raději no comment…![]()
![]()
![]()
Tomu se asi říká prozření
![]()
já čumim jak blázen sleduju to tu od včerejška a nestačim se divit
.co se to tu proboha děje ![]()
Ježiš, to je komedie.. Nechápu některé, že se s tou zrůdou vůbec baví. Tak já vám napíšu, že bych chtěla, aby vám chcíplo díte a pak řeknu né, sorry. Sranda. Když někoho budu chtít vyprovokovat, udělám to jinak
ale tohle řekne nebo napíše jenom za*raný psychopat, zakomplexovaný a labilní..
A žížalu nechápu, že se s ní po tom všem vybavovala a něco jí vysvětlovala. Já bych jí blokla, při nejhorším změnila nick, ale abych si psala s retardovanou osobou, na to fakt nemám náladu ![]()
Modelíno tak teď mi z toho dojetím ukápne slza
.Včera jsi mi psala,ať mi umře dítě a dnes řekneš ,,promiň všem" a pohoda.Najdi si pomoc a ať ti napíšou léky.Budu ti držet palce ať to tvojí zakomplexovaný dušičce pomůže(pokud to dnes píše jiná modelína,tak i jí silné léky).Žížalo ty jsi také zvláštní případ,ale to už nebudu rozvádět dál.Všem ostatním hezký den ![]()
@marra píše:
Jé tady je sranda,tady se asi uhnizdim
Tady už to končí ![]()
@marra
No já si říkala, že není možné, aby jsi se tady neukázala!
Škoda, že jsi nepřišla dřív, mohla být sranda. ![]()
Tady se to od včerejšího večera pěkně rozjelo ![]()
Tak hlavně, že byla hříšnice napravena a zakladatelka má konečně po půl roce internetového teroru, díky omluvnému mailu, svatý klid a ještě pocit hrdosti, že spasila duši
![]()
Je to celé opravdu skvěle postavené na hlavu
![]()
Příspěvek upraven 04.05.12 v 14:58
No to jsem se teda zase jenou pobavila. Modelíně nevěřím ani noc mezi očima. Prostě se zalekla, neměla jiný důvod se omlouvat. Takovej člověk patří za katr a pak na psychynu. Tímto ukončuji a přeji všem hezký výkend
![]()
@annamat9 píše:
No to jsem se teda zase jenou pobavila. Modelíně nevěřím ani noc mezi očima. Prostě se zalekla, neměla jiný důvod se omlouvat. Takovej člověk patří za katr a pak na psychynu. Tímto ukončuji a přeji všem hezký výkend![]()
![]()
Nezalekla, ale nevěř si
tohle nedělám kvůli vám, ale kvůli žížalce. Doháje tak už tu policii zavolej, ať máš klid. Svědomí mám čistý.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat